• Unni Helen Sørnes

  REISEN – THE JOURNEY – Brandon Bays’ metode til selvhelbredelse. Du ledes til årsaken til dine problemer og får løst dem opp. Det er en reise gjennom følelseslagene til ditt dypeste følelsesmessige..

  , Reconnective Healing, Regresjonsterapi, The Journey

 • Ayananda Nordkvist

  A Space of Love. Frigjørende pust, Healing, Massage, Intuitiv veiledning med tarotkort. 

  Healing, Massasje , Tarot

 • Ellinor Markaskard

  Jeg tilbyr: Psykoterapi, Healing og energiarbeid. Jeg er utdannet klinisk sosionom, med 7 år tilleggsutdannelse og veiledning. I tillegg har jeg kreativ videreutdanning som kunstterapeut og kroppsterapi. Mindfullnes.

  , Åndelig veiledning, Bodynamics, Coaching, Healing, Phytoterapi, Psykologi

 • Lisbeth Mikalsen

  Har lang og god erfaring innen hypnoterapi og EFT. Dette er to metoder som hver for seg gir effektive gode resultater. Jobber med sinnets muligheter, ser hvordan tanker og følelser påvirker oss.

  , Avspenning, EFT, Hypnoterapi, Samtaleterapi, Tarot

 • Marianne Natvig

  Jeg er utdannet psykoterapeut, psykodramatiker og sanger og tilbyr individualterapi, gruppeterapi, parterapi og veiledning i kreativ selvutvikling. Jeg tilbyr kurs, grupper og individualtimer i kreativt terapeutisk stemmearbeid. Velkommen!

  Kreativt stemmearbeid , Psykodrama, Psykoterapi

 • Bjørn Torp

  Intuitiv Life Coach og healer. Med genuin interesse og åpent hjerte inviterer jeg til at du som klient kan få erfare ditt eget unike vesen, i en trygg og sann dialog med alle sider av deg selv.

  Coaching, Healing, Reading

 • Lars Jørgen Thveten

  Chi Nei Tsang er en holistisk behandling av kroppens indre organer som virker både fysisk og terapeutisk. Massasjen konsentreres hovedsakelig rundt mageområdet, og løsner både....

  Chi Nei Tsang, Reiki

 • Siri Valdman

  Velkommen til behagelig og effektiv Chi~Massasje med økologiske oljer!   Jeg er massør, Pilates-instruktør og Coach. Har lang erfaring med naturmedisin, kostholdsveiledning og RawFood.

  Aromaterapi, Coaching, Healing, Kostveiledning / Ernæring, Lymfedrenasje, Massasje , Øreakupunktur, Soneterapi

 • Beate Buchner

  Kroppen din har en utrolig god hukommelse. Alt vi opplever i løpet av vårt liv setter seg i cellenes minne. Gjennom en lett arm-berøring (kinesiologisk muskeltest) får vi tilgang til denne informasjonen.

  Healing, Kinesiologi

 • Else Karin Hovrud

  Trenger du hjelp til å endre livet ditt? Helbrede din kropp, ditt sinn, dine relasjoner? Jeg har 10 års erfaring i å hjelpe mennesker til et bedre liv. Kurs i Rainbow Reiki healing og Meditasjon.

  Coaching, Familiekonstellasjon, Feng Shui, Healing, Husrens, Reading, Samtaleterapi, Sjamanisme

 • 60 foredrag & Workshops i løpet av helga!
  Integrert medisin | Prøv-på-behandlinger | Meditasjoner | Livskvalitet | Cafe m.m.

  Velkommen til Unity Senter

  Unity er Norges (og Skandinavias) største senter for integrert medisin og økt bevissthet. Med en hel bygård i hjertet av Oslo kan vi tilby hver enkelt som interesserer seg for selvutvikling og naturlig helse en møteplass og et forum for alternative behandlingsformer, kurs og utdanning, workshop, healing, musikk og møte mellom mennesker med felles interesse. Utviklingen av senteret er i stadig vekst, og i oktober 2013 feirer vi 10 års jubileum.

Noen av terapeutene på Unity

Senterleder

Einar Sørbye

Har du spørsmål vedr utleie etc kan han treffes på +47 932 81 353 eller sende en mail til info@unity.no


Du finner Einar i 2 etg på unity.
Ta trappa opp og gå til høyre inn i kantina

Dagens arrangementer

klikk her for å se alle kommende arrangementer

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyhetsbrev om alt som skjer på Unity
Meld deg på du også!

Din e-post adresse:

Unity's Youtube kanal

Se alle Unity's videoer

Organisasjoner på Unity

Disclaimer

Vår nettside bruker cookies optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette, eller forlat siden ved å trykke her..

All text and images on unity.no are edited/controled by registrered users and they are solely responsible for making sure that the images and/or text do not violate any copyright laws! The owner of unity.no Einar Sørbye takes no responibilities for anything published on this page . If anyone affiliated with unity.no have used copyrighted material please contact Einar Sørbye at einar@unity.no - and the copyrighted material will be removed at once!