• Rigmor Prytz Saksen

  Gjennom behandlingene ønsker jeg å påvirke helse, balanse og selvinnsikt. Behandlingene har som intensjon å balansere det fysiske og psykiske, roe ned sinnet og bedre energiflyten i kroppen.

  De 8 psykiske strømme, Eciwo, Healing, Helhetsmassasje, Massasje - Klassisk, Øreakupunktur

 • Siri Valdman

  Velkommen til behagelig og effektiv Chi~Massasje med økologiske oljer!   Jeg er massør, Pilates-instruktør og Coach. Har lang erfaring med naturmedisin, kostholdsveiledning og RawFood.

  , , Aromaterapi, Coaching, Healing, Kostveiledning / Ernæring, Lymfedrenasje, Massasje , Øreakupunktur, Soneterapi

 • Helena Westby

  Healing og Spirituell Veileder

  , , Healing, Veiledning

 • Marie Fossli

  Har du utfordringer på det mentale eller fysiske plan som du vil gjøre noe med? Som allsidig terapeut har jeg fokus på hele mennesket og kan hjelpe deg på veien til et bedre liv. Tillat deg selv å ha det bra!

  Åndelig veiledning, Energiarbeid, Healing, Øreakupunktur, Reading, Samtaleterapi

 • Ingelise Lund

  -Dyptgående behandling av sjokk og traumer og relaterte tilstander (PTSD). -Energiarbeid og healing. -Individual og gruppe. -Egen prosess og utdanning.

  Bodynamics, Coaching, Energiarbeid, Healing, Livsveiledning, Psykologi, Psykoterapi, Samtaleterapi, Traumeterapi

 • Mariann Steinsvik

  Kinesiologi, Theta healing, Reading/ kanalisering/medium.

  , , Åndelig veiledning, Kinesiologi, Medium, Reading, Tarot, Theta Healing

 • Nina Våbenø

  Vi ser mennesket som en helhet – fysisk, psykisk og emosjonelt med fundament i kinesisk filosofi. Individuelt tilrettelagt behandling med bl.a kinesiologi, øreakupunktur, soneterapi, massasje og samtaleterapi. 

  , , Blomstermedisin, Fotsoneterapi, Helhetsterapi, Kinesiologi, Massasje - Klassisk, Øreakupunktur, Ørelysbehandling - Otopati, Referansepunktsterapi

 • Lis Jersild

  Kroppsorientert psykoterapi med fundament i gestalt, pust og traumeterapeutisk tilnærmning. Utdannet gestaltterapeut fra NGI i og traumeterapiutdanning fra MOAIKU. I tillegg puste-og meditasjons utdanning fra IHMM.

  Gestaltterapi, Traumeterapi

 • Aksel Sogstad

  I kvalifiserte hender kan hypnoterapi hjelpe klienten til å ta i bruk krefter i sinnet for hjelpe kroppens helende evner. 

  , , Hypnoterapi

 • May Irene Wikeby

  Er tiden inne for å komme deg videre på din reise i livet? Står du fast?  Er livet tungt? La oss se hva vi kan skape av transformasjon hos deg både på det indre og ytre plan. Alt er mulig!

  , , Healing, Hypnoterapi, Oppjustering, Regresjonsterapi, Samtaleterapi

 • 60 foredrag & Workshops i løpet av helga!
  Integrert medisin | Prøv-på-behandlinger | Meditasjoner | Livskvalitet | Cafe m.m.

  Velkommen til Unity Senter

  Unity er Norges (og Skandinavias) største senter for integrert medisin og økt bevissthet. Med en hel bygård i hjertet av Oslo kan vi tilby hver enkelt som interesserer seg for selvutvikling og naturlig helse en møteplass og et forum for alternative behandlingsformer, kurs og utdanning, workshop, healing, musikk og møte mellom mennesker med felles interesse. Utviklingen av senteret er i stadig vekst, og i oktober 2013 feiret vi 10 års jubileum.

Noen av terapeutene på Unity

Senterleder

Einar Sørbye

Har du spørsmål vedr utleie etc kan han treffes på +47 932 81 353 eller sende en mail til info@unity.no


Du finner Einar i 2 etg på unity.
Ta trappa opp og gå til høyre inn i kantina

Dagens arrangementer

klikk her for å se alle kommende arrangementer

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyhetsbrev om alt som skjer på Unity
Meld deg på du også!

Din e-post adresse:

Unity's Youtube kanal1

Se alle Unity's videoer

Organisasjoner på Unity

Disclaimer

Vår nettside bruker cookies optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette, eller forlat siden ved å trykke her..

All text and images on unity.no are edited/controled by registrered users and they are solely responsible for making sure that the images and/or text do not violate any copyright laws! The owner of unity.no Einar Sørbye takes no responibilities for anything published on this page . If anyone affiliated with unity.no have used copyrighted material please contact Einar Sørbye at einar@unity.no - and the copyrighted material will be removed at once!