• Holistisk Forbund

  Holistisk Forbund er en livssynsorganisasjon som vil fremme og ivareta individers og gruppers rett og mulighet til å søke og utøve sitt eget livssyn.

 • Halina Burger

  Jeg jobber som naturmedisinsk aromaterapeut, noe som i vår del av Europa, vanligvis betyr dybdemassasje med eteriske oljer. Oljene blir valgt ut etter et intervju, hvor jeg kartlegger sykdommer og plager.

  , , , Aromaterapi, Naturterapi

 • Vibeke Brems

  Bowen Teknikken virker meget skånsom og dyptgående, og gir kroppen den informasjon den trenger for å helbrede seg selv. Behandlingen balanserer muskel- og skjelettsystemet samt stimulerer blod- og lymfesystemet.

  Bowen Teknikken

 • Ingvild Bjerke Høygaard

  Gestaltterapeut MNGF. Samtaleterapi og psykoterapi. Ønsker du å få det bedre? Sammen utforsker vi hvordan du egentlig vil ha det i livet ditt.

  , , , Gestaltterapi, Psykoterapi

 • Jenny Miclos

  Stress er uungåelig, men det er ting man kan gjøre med det. Jeg har 14 års erfaring innen beroligende/terapeutisk massasje. Jeg bruker også shiatsu, refleksologi og anti-cellulite.

  , , , Aromaterapi, Avspenning, Cellulite behandling, Fotsoneterapi, Lymfedrenasje, Massasje - Vitalmassasje, Shiatsu

 • Hege Lise Mathisen

  30 års erfaring med studier av kropp, sinn, følelser og ånd tar jeg med meg inn i møte med deg som ønsker mer selvinnsikt og beslutningskraft , eller hjelp til avspenning og utforskning.

  , , , Blomstermedisin, Rosenmetoden, Samtaleterapi, Veiledning, Zencoaching

 • Ingelise Lund

  Dyptgående behandling av sjokk og traumer og relaterte tilstander (PTSD). Energiarbeid og healing.Individual og gruppe. Egen prosess og utdanning.

  , , , Bodynamics, Coaching, Healing, Livsveiledning, Psykologi, Psykoterapi, Samtaleterapi, Traumeterapi

 • Berit Bakken

  Jeg jobber med voksne, babyer, barn og idrettsskader. Jeg har bakgrunn som fysioterapeut og tok osteopatiutdanning i 1997-2002.  For mer info : www.osteopat-ioslo.no  evt tlf: 90521983

  , , , Osteopati

 • Else Karin Hovrud

  Rainbow Reiki, White Feather Sjamanisme, Coaching, Veiledning, Familiekonstellasjon, Rainbow Reiki kurs. Jeg har 12 års erfaring i å hjelpe mennesker til et bedre liv.

  , , Astroterapi, Coaching, Familiekonstellasjon, Healing, Husrens, Rainbow Reiki, Reading, Runehealing, Ryggsøyleterapi, Sjamanisme, Sjamanistisk healing, Sjamanistiske ritualer, Veiledning

 • Poiana Issopo Anne Gjeitanger

  Damanhurianske behandlingsformer inkluderer pranohealing og den spirituelle teknologien selfica. 

  , , , Åndelig veiledning, Healing, Medium, Pranohealing, Stiloself

 • Opplevelsesdager på Unity!
  30 - 31 januar

  60 foredrag & Workshops i løpet av helga!
  Integrert medisin | Prøv-på-behandlinger | Meditasjoner | Livskvalitet | Cafe m.m.

  Velkommen til Unity Senter

  Unity er Norges (og Skandinavias) største senter for integrert medisin og økt bevissthet. Med en hel bygård i hjertet av Oslo kan vi tilby hver enkelt som interesserer seg for selvutvikling og naturlig helse en møteplass og et forum for alternative behandlingsformer, kurs og utdanning, workshop, healing, musikk og møte mellom mennesker med felles interesse. Utviklingen av senteret er i stadig vekst, og i oktober 2013 feiret vi 10 års jubileum.

Noen av terapeutene på Unity

Senterleder

Einar Sørbye

Har du spørsmål vedr utleie etc kan han treffes på +47 932 81 353 eller sende en mail til info@unity.no


Du finner Einar i 2 etg på unity.
Ta trappa opp og gå til høyre inn i kantina

Dagens arrangementer

klikk her for å se alle kommende arrangementer

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyhetsbrev om alt som skjer på Unity
Meld deg på du også!

Din e-post adresse:

Unity's Youtube kanal1

Se alle Unity's videoer

Organisasjoner på Unity

Disclaimer

Vår nettside bruker cookies optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette, eller forlat siden ved å trykke her..

All text and images on unity.no are edited/controled by registrered users and they are solely responsible for making sure that the images and/or text do not violate any copyright laws! The owner of unity.no Einar Sørbye takes no responibilities for anything published on this page . If anyone affiliated with unity.no have used copyrighted material please contact Einar Sørbye at einar@unity.no - and the copyrighted material will be removed at once!