• Hege Lise Mathisen

  30 års erfaring med studier av kropp, sinn, følelser og ånd tar jeg med meg inn i møte med deg som ønsker mer selvinnsikt og beslutningskraft , eller hjelp  til avspenning og utforskning.

  Blomstermedisin, Rosenmetoden, Veiledning, Zencoaching

 • Lise Ann Gundersen

  Still Point.Tankefeltterapi.  Elektromagnetisk behandling, for smerter i bena, og kroppen. Den Nye Tidsalders Healing. NLP. Coach. 

  Bevisstgjørende Veiledning, Blomstermedisin, Elektromedisinsk behandling, Healing, NLP (nevrolingvistisk programmering), Still Point, TFT (tankefeltterapi)

 • Lisbeth Mikalsen

  Har lang og god erfaring innen hypnoterapi og EFT. Dette er to metoder som hver for seg gir effektive gode resultater. Jobber med sinnets muligheter, ser hvordan tanker og følelser påvirker oss.

  , Avspenning, EFT, Hypnoterapi, Samtaleterapi, Tarot

 • Billie Lue-Fung

  Billie offers Akashic Registers Consultations worldwide you can choose Distant Readings or Skype Readings.Final chance for Private Appointments in Oslo in October 20 -22nd 2014!  

  Energy Medicine, Healing, Klarsynt, Medium, Reading

 • Roy Hedgren

  Kraniosakral terapi kan være gunstig når kroppen tidligere har vært utsatt for en fysisk skade en ikke helt har kommet seg fra. Behandlingen går ut på å forsiktig løsne muskler, sener og bindevev.

  Gestaltterapi, Kraniosakralterapi

 • Rigmor Prytz Saksen

  Gjennom behandlingene ønsker jeg å påvirke helse, balanse og selvinnsikt. Behandlingene har som intensjon å balansere det fysiske og psykiske, roe ned sinnet og bedre energiflyten i kroppen.

  De 8 psykiske strømme, Eciwo, Healing, Helhetsmassasje, Massasje - Klassisk, Øreakupunktur

 • Agustin Quiles-Diaz

  Homeopati tar hensyn til hele mennesket. Alle pasientens symptomer inkluderes i behandlingsstrategien og målet med behandlingen er ikke kun å fjerne de lokale symptomene, men også å styrke pasientens generelle tilstand.

  , Homeopati

 • Poiana Issopo Anne Gjeitanger

  Damanhurianske behandlingsformer inkluderer pranohealing og den spirituelle teknologien selfica. I tillegg bruker jeg mediumistiske evner der det handler om å finne frem til egne ressurser og ikke minst egen mening og retning for livet.

  Åndelig veiledning, Healing, Medium, Pranohealing, Stiloself

 • Anniken Dønvold

  Refleksologi er en videreutvikling av fotsone-/soneterapien, hvor de behandlende systemene er fot og hånd. I refleksologien jobbes det i en rekke sonesystemer over hele kroppen, der hvert av systemene har sin overordnede funksjon.

  Øreakupunktur, Refleksologi, Soneterapi

 • Jorunn Flaata

  Jeg tilbyr Rosenmetoden, AuraTransformasjon™, Aurajustering og Balansering, samt sjamanistiske tjenester som trommereiser, stille reiser, healing og husrens.  

  AuraTransformasjon™, Rosenmetoden, Sjamanistisk healing, Trommereise

 • 60 foredrag & Workshops i løpet av helga!
  Integrert medisin | Prøv-på-behandlinger | Meditasjoner | Livskvalitet | Cafe m.m.

  Velkommen til Unity Senter

  Unity er Norges (og Skandinavias) største senter for integrert medisin og økt bevissthet. Med en hel bygård i hjertet av Oslo kan vi tilby hver enkelt som interesserer seg for selvutvikling og naturlig helse en møteplass og et forum for alternative behandlingsformer, kurs og utdanning, workshop, healing, musikk og møte mellom mennesker med felles interesse. Utviklingen av senteret er i stadig vekst, og i oktober 2013 feiret vi 10 års jubileum.

Noen av terapeutene på Unity

Senterleder

Einar Sørbye

Har du spørsmål vedr utleie etc kan han treffes på +47 932 81 353 eller sende en mail til info@unity.no


Du finner Einar i 2 etg på unity.
Ta trappa opp og gå til høyre inn i kantina

Dagens arrangementer

klikk her for å se alle kommende arrangementer

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyhetsbrev om alt som skjer på Unity
Meld deg på du også!

Din e-post adresse:

Unity's Youtube kanal

Se alle Unity's videoer

Organisasjoner på Unity

Disclaimer

Vår nettside bruker cookies optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette, eller forlat siden ved å trykke her..

All text and images on unity.no are edited/controled by registrered users and they are solely responsible for making sure that the images and/or text do not violate any copyright laws! The owner of unity.no Einar Sørbye takes no responibilities for anything published on this page . If anyone affiliated with unity.no have used copyrighted material please contact Einar Sørbye at einar@unity.no - and the copyrighted material will be removed at once!