torsdag 05 januar kl.21:30 til kl.22:00

Forhåndspåmelding

Kontaktpersoner:

Inge Ås

Tlf:

957 22 133 /

Email:

dagligleder@iliana.no

Web:

www.iliana.no/diverse-gratis

Pris

pris: Gratis,-

Antall plasser

plasser:50

FREDsmeditasjon og healing for verden i 2017

FREDsmeditasjon virker på den som mediterer, sender fjernehealing eller bruker bønn - uansett om man sender til enkeltpersoner og til steder der mange lider. Og den virker på andre! Husk påmelding!

Kanskje det kan hjelpe litt? Det finnes forskning på meditasjon og hvordan det påvirker hjernen til den som mediterer og hvordan det kan minske aggresjon i skoler, i fengsler og muligens på større områder. Jeg har mange gode erfaringer med fjernhealing på et individuelt plan. Og det er nok der vi må begynne. Med oss selv. Å fokusere på at vi ønsker å hjelpe og være til nytte, tror jeg er til nytte i seg selv. Dette må gå hånd i hånd med aktivt humanitert arbeid. Vil du være med?

5. jan. blir på webinar og med oppmøte på UNITYsentert i Oslo! >Dette er gratis men du må melde deg på for å få du link! NB Døren på UNITY er kun åpen mellom kl.21.15 og 21.25. ( Det er mulig å delta etter Nyttårsmeditasjonen, den koster kr.300, fra kl.18.00-21.00 )

Fra torsdag 5. jan. og gjennom hele 2017 inviterer ILIANA akademiet til en ukentlig FREDsmeditasjon fra kl. 21.45 til 22.00
>Noen av torsdagene vil du kunne være med på et webinar fra kl.21.00-21.45 og du vil bli ledet gjennom forskjellige former for meditasjon fra kl.21.45-22.00.
Andre torsdager bruker du tiden som du selv bestemer. Du kan med andre ord være med på din egen måte og benytte metoder du selv bruker - eller sammen med flere og kanskje la deg inspirere til flere metoder. Du kan fokuser på, eller sende fjernhealing til, deg selv, dine nærmeste og resten av verden.

I urolige tider trenger både enkeltmennesket og verden vårt fokus på løsning og FRED. Dette kan være en av aktivitetene vi kan gjøre for verden i tillegg til andre aksjoner og aktiviteter. Jeg tror at vi henger sammen på et mye dypere plan enn vi er klar over og at vi kan være med på å skape et sikkerhetsnett i våre urolige tider. For når vi tenker FRED - så kan kampene vi også går gjennom løses på fredelige måter. Hilsen Inge Ås

FREDsmeditasjonen er gratis og benytter et tidspunkt som mange som har deltatt på Jytte Lindstad eller Bob Moores kurs i Danmark, har brukt til fjernhealing i mange, mange år.

Linker til framtidige webinarer får du på mail. Send ditt ønske om å være med til kontor@iliana.no så settes du på adresselisten. Eller meld deg på her: http://www.iliana.no/diverse-gratis

Den første FREDsmeditasjonen 5. januar blir på
UNITY-senteret etter Nyttårsmeditasjonen, kr.300, som er fra kl.18.00-21.00 med Inge Ås.
Nyttårsmeditasjonen må du melde deg på via www.iliana.no

Unity Senter i Møllergt. 23 er nå dessverre lagt ned!

Men www.unity.no består!
Vi fortsetter med info om terapeuter og arrangementer m.m. under logoen "Unity Cloud".
Nye og utvidede websider med info, artikler og intervjuer fra vår holistiske verden er under utvikling.

Da vi ikke fikk ny leiekontrakt med gårdeier, har vi nå flyttet ut 30/4-18.
Foreløpig har vi ikke funnet noe nytt alternativ.
De fleste av våre terapeuter/behandlere har funnet seg nye steder å jobbe ut fra.

En epoke er slutt.
Mange savner allerede Oasen Unity Senter har vært.
Som vi før har nevnt holder vi på med et litt spesielt prosjekt. Vi har på hånda en liten vakker cruisebåt med 138 lugarer,
restaurant, dansehall med scene, badebasseng på akterdekket m.m.
Planen er å fortsette aktiviteten med Holistisk medisin og
i tillegg drive et vandrerhjem/hotell.
I danse hallen er det rom for seminarer, konferanser, konserter og selvfølgelig dans.
Utfordringen er å få kaiplass nærmest mulig Oslo sentrum.
Det er det vi jobber med for tiden.
Følg med!

Som sagt kommer vi til å fortsette med vår webside med terapeut, arrangement oversikter.
Nå også for terapeuter og arrangementer utenfor Unity Senter.
Nyhetsmail fortsetter med tilbud om markedsføring
av arrangementer rundt i Norge ca. hver 14 dag!
Følg også med på vår Facebook side: "Unity Senter".

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyhetsbrev om alt som skjer på Unity
Meld deg på du også!

Din e-post adresse:

Unity's Youtube kanal1

Se alle Unity's videoer

Organisasjoner på Unity

Disclaimer

Vår nettside bruker cookies optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette, eller forlat siden ved å trykke her..

All text and images on unity.no are edited/controled by registrered users and they are solely responsible for making sure that the images and/or text do not violate any copyright laws! The owner of unity.no Einar Sørbye takes no responibilities for anything published on this page . If anyone affiliated with unity.no have used copyrighted material please contact Einar Sørbye at einar@unity.no - and the copyrighted material will be removed at once!

Senterleder

Einar Sørbye

Har du spørsmål kan Einar treffes på +47 932 81 353 eller sende en mail til info@unity.no