fredag 21 april kl.10:00 til mandag 24 april kl.17:00

Forhåndspåmelding

Kontaktpersoner:

HeartEnigma

Tlf:

47661504 /

Email:

sivhelen@heartenigma.no

Web:

dolphinstartemple.org

Pris

pris: 7600,-

Pleiadisk Lysarbeid FSP2 del 1

FSP2: Vi leser baksiden, dvs den underbevisste delen av de 7 chakraene. Livet ditt skapes ut i fra underbevisstheten. Lesing/rensing av alle energikroppene, hvor astralkroppen er spesielt viktig for videre utvikling. 
 Full Sensorisk Persepsjon (FSP) er et program for å aksellerere din spirituelle vekst. Det er åpent for alle som søker å leve i samsvar med sitt Høyere Selv og som ønsker å leve i bevissthet med Enheten (Oneness).På FSP klargjør vi den fysiske kroppen for å åpne Ka – Lyskroppen.  For å være med på FSP2 må du ha fullført FSP1. 

FSP2

Åpne opp og styrke kontakten mellom det underbevisste og det bevisste.

Lese og rense den underbevisste delen av de 7 chakraene i den fysiske kroppen

Les og rens ubevisste deler

Reading og rensing av personlighetstriangelet

Lese og rense astralkroppen

Prosess med selv-sabotør

Fjerning av inngrodde mønstere

Lese og rense de fysiske, eteriske, emosjonelle, mentale og spirituelle kroppene

Lese og rense hologrammet

Rense sort magi

Reading og rensing av traumer på nervesystemet

Datoer:

fredag 21. til mandag 24. april og

fredag 5. til mandag 8. mai

kl 10 -18 alle dager >untatt mandagen, da slutter vi av kl 17:00 

For påmelding send mail til : sivhelen@heartenigma.no og betal 1000 kr i depositum til kontonr 8160 17 13551

Siste frist for påmelding er 12. april og da må hele kursbeløpet være innbetalt.

Vi har en earlybirdpris (1000 kr i avslag) for dem som melder seg på FSP2 innen 24. mars.

Da koster det kr 6600,- for de 2 kurshelgene.

B

indende påmelding og 1000 kr i depositum betales til kontonr 8160 17 13551 innen 24. mars. Resterende beløp betales innen 12.april.

Mer info om videre kurser kan du lese her:

Etter FSP2 kommer FSP3:

FSP3:

Lese og rense tidligere liv (karma)

Lære bruk av reframing

Rensing av kanaler for telepati og klarhørsel, og rense genetiske kanaler. Genetisk deprogrammering Genetisk avhengighet – deprogrammering Sjelen- rekalibrering Lesing og rensing av kjernetema Lesing og rensing av selvtillit i 7 chakraer Hente inn styrker fra tidligere liv.  Etter FSP kommer 3 PLI kurs, PLI står for Pleiadisk Lyshealing Intensiv og her åpner vi opp Ka kanalene våre, med mer. Hva er KA? Noen kaller det for den Guddommelige dobbel. En lyskropp består av 16 par med enerigbaner som er forbundet til den fysiske kroppen gjennom meridiansystemet og hjernen. Lyskroppen bringer inn finere, høyt vibrerende energier og sender de videre til den fysiske kroppen i takt med hvor mye den fysiske kroppen tåler å ta imot.  PLIÅpning og aktivering av Ka-kanaleneFjerning av inngrodde mønstere og reparasjon som sitter i kroppenLesing og rensing av DNA ogSentralnervesystemetBalansering av hjernenAndre avanserte «Hands on» healing teknikkerKundaliniarbeidPLI2Lesing og rensing av organer og kjertler på celleplanLesing og rensing av temaer på celleplanLesing og rensing av de opprinnelige 8 celler genetiskKa og meridian bindingerFlere avanserte «Hands on» healing teknikkerPLI3Flere Ka-kanaler åpnes og aktiveresAktivering av alle Ka-kanalene med diamantlysKalibrering av sjelenAktivering av merkabaFlere avanserte «Hands on» healing teknikk 

Vi har en Facebookside som heter:

Lyshealing fra Pleiadene, Sirius og Andromeda med HeartEnigma. Skriver dere HeartEnigma i søkefeltet så kommer den opp.

Det er også en norsk webside som heter www.dolphinstarnorway.no

>Litt om oss:

Anne Grete Orskaug:

Jeg har holdt på med reading og healing i mange år. Det startet på Holistisk Akademi og Astarte Education, og deretter Pleiadian Lightwork, hvor jeg har tatt alle kurs i både FSP og PLI. Jeg er sertifisert lærer i FSP 1,2 og 3. Jeg elsker å hjelpe andre til å finne tilbake til roen og gleden i livet sitt, til å komme tilbake til sin essens. I tillegg jobber jeg fortsatt som tannlege, noe jeg føler gir en fin balanse.

Siv Helen Selmer Reinertsen:

Jeg er født klarsynt og har tatt bla Thetahealingkurs, Enhetsterapikurs med Audun Myskja og er sertifisert coach. Jeg begynte med healing/reading i 2000. Da jeg begynte å arbeide med Pleiadian Lightwork og The Central Sun så var det som å komme hjem. Jeg har tatt alle kursene i både FSP og PLI og er sertifiser lærer i FSP1, 2 og 3. Jeg liker å lære folk redskaper til å bli sin egen mester, slik at de får trygghet til å ta egne avgjørelser og valg og skape ut i fra seg selv. Jeg er utdannet ingeniør og arbeider i redusert stilling i Sandnes kommune hvor jeg har ansvar for drikkevannskvalitet og beredskap på vann.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyhetsbrev om alt som skjer på Unity
Meld deg på du også!

Din e-post adresse:

Unity's Youtube kanal1

Se alle Unity's videoer

Organisasjoner på Unity

Disclaimer

Vår nettside bruker cookies optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette, eller forlat siden ved å trykke her..

All text and images on unity.no are edited/controled by registrered users and they are solely responsible for making sure that the images and/or text do not violate any copyright laws! The owner of unity.no Einar Sørbye takes no responibilities for anything published on this page . If anyone affiliated with unity.no have used copyrighted material please contact Einar Sørbye at einar@unity.no - and the copyrighted material will be removed at once!

Senterleder

Einar Sørbye

Har du spørsmål vedr utleie etc kan han treffes på +47 932 81 353 eller sende en mail til info@unity.no


Du finner Einar i 2 etg på unity.
Ta trappa opp og gå til høyre inn i kantina