fredag 21 april kl.18:00 til kl.21:00

Forhåndspåmelding

Kontaktpersoner:

Einar Sørbye

Tlf:

/

Email:

info@unity.no

Web:

www.nhl.no

Pris

pris: 200,-

Just One Drop kommer til Oslo, på Litteraturhuset

Folkeopplysning om homeopati, paneldebatt i etterkant av filmoppsetningen.Tema for debatten: Er byråkratiet blitt en trussel for folkehelsen? Alternative behandlere er underlagt lov om markedsføring av alternativ behandling. Denne er så streng at det i praksis er forbudt å henvise til forskning. Kan dette være skadelig for folkehelsen? Får pasientene riktig og god nok informasjon?”

Just One Drop – en film om homeopati

Just One Drop har alle elementer et godt drama skal ha:

«love story»
krigen mellom de som elsker og de som elsker å hate
historisk perspektiv
lidenskapelige karakterer

Prisbelønnet filmprodusent

Laurel Chiten, som er en amerikansk prisbelønnet filmprodusent, sier at det er ikke hennes hensikt å bevise om homeopati virker eller ikke, men hun vil gi homeopati en stemme. Tidligere jobbet hun som døvetolk, hvor hun bokstavelig talt gav de døve en stemme. Som filmprodusent har hun fortsatt i samme bane. Hele hennes karriere har hun slåss for «the underdog», og som hun sier er dette en typisk David og Goliat- historie.

Hun sier selv at ikke er hun homeopat, ikke har homeopati gitt henne en mirakuløs kur. Hun var tidligere veldig skeptisk til homeopati helt til en venninne ble bedre etter homeopatisk behandling, som fikk henne selv til å prøve homeopati. Hun ble svært inspirert av dette første besøket hos homeopaten. Men hva er det som har drevet henne til å lage denne filmen, og ikke minst gjort at hun ikke har gitt opp gjennom de 7 årene hun har holdt på med Just One Drop? Svaret hennes er: tanken på alle de som er syke, og ikke får hjelp av konvensjonell medisin. Hun vil med filmen vise hva homeopati er, så folk kan ta et informert valg.

The Mystery – The History – The Promise

Just One Drop er historien om homeopati slik den aldri tidligere er fortalt.
Just One Drop er historien om homeopati som er blitt tiet nærmest ihjel.
Just One Drop er historien om homeopati som er blitt undertrykket gjennom over 200 år.
Just One Drop er historien om mysteriet homeopati.
Just One Drop er historien som gir publikum et håp for framtiden.

Homeopati – en medisin folk elsker, eller elske å hate

«Homeopati er en medisin som folk elsker, eller elsker å hate. Kritikere elsker å gå til angrep på den. Homeopati er kalt alt fra «pseudo vitenskap» til den ultimate «fake» – medisin. Men hva med alle mennesker som har blitt hjulpet av denne påståtte «falske» formen for medisin? Just One Drop tar oss med på en reise i homeopati, et medisinsk system som er brukt av flere enn 200 millioner mennesker på jorden.» (Fra hjemmesiden til Just One Drop)

Til inspirasjon og dialog

Filmen er ment å inspirere, føre til dialog og spørsmål. Laurel Chiten sier at hun er sikker på at homeopati er blitt feiltolket og undertrykket i alle de år, og med denne filmen vil hun gi homeopati en stemme. Og det er mange som er klare til å høre denne stemmen. Verdenspremieren i London 6.april er for lengst utsolgt. I Oslo vil Just One Drop bli satt opp på Litteraturhuset fredag 21.april.

Link til: Billetter/Trailer m.m. 

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyhetsbrev om alt som skjer på Unity
Meld deg på du også!

Din e-post adresse:

Unity's Youtube kanal1

Se alle Unity's videoer

Organisasjoner på Unity

Disclaimer

Vår nettside bruker cookies optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette, eller forlat siden ved å trykke her..

All text and images on unity.no are edited/controled by registrered users and they are solely responsible for making sure that the images and/or text do not violate any copyright laws! The owner of unity.no Einar Sørbye takes no responibilities for anything published on this page . If anyone affiliated with unity.no have used copyrighted material please contact Einar Sørbye at einar@unity.no - and the copyrighted material will be removed at once!

Senterleder

Einar Sørbye

Har du spørsmål vedr utleie etc kan han treffes på +47 932 81 353 eller sende en mail til info@unity.no


Du finner Einar i 2 etg på unity.
Ta trappa opp og gå til høyre inn i kantina