søndag 13 august kl.10:00 til kl.16:30

Forhåndspåmelding

Kontaktpersoner:

Chalotte Clarissa Holm

Tlf:

+45 61670055 /

Email:

energicoach@gmail.com

Web:

alaya-klinik.dk

Pris

pris: 1300,-

Antall plasser

plasser:12

Hellige Steder og Portaler

På denne workshoppen utforsker vi energiene for Hellige steder på jorden, som fungerer som portaler til andre spirituelle verdener og tilstande.

Disse hellige stedene har også energier, som kan tjene oss i nutidens spirituelle liv og forbinne oss med energier og kvaliteter, som kan være til stor nytte for oss i vår videre spirituelle utvikling.

Vi ser på energiene fra det tidspunktet, hvor energiene var mest aktive.

På denne workshoppen får vi også healing og aktivering med disse energiener.

Vi ser på energiene fra Peuta de Haya Marca, Star Gate i Peru

Denne stendør er en portal til, hvor du måtte ønske det.

Alle, der reiser igjennom denne Star Gate Portal, blir guidet til deres destinasjon av Portalens voktere. Herigjennom kan vi oppleve universerts mysterie og gaver.

Vi ser på energiene fra Karnak Templet - Egypten

Dette tempel er et helligt sted, der hjelper oss til å se ut over dette livet og være i kontakt med flere liv på samme tid. Den egyptiske Solguden Amon Ra er forbunnet med dette tempel og er en av guidene på denne dagens workshop. Disse energiene hjelper oss til å forstå livets og dødens syklus, de gjør oss fri av frykt for døden og dens begrensninger samt hjelper oss med å åpne opp for livet og etterlivet.

Vi ser på energiene fra Nasca Lines, Peru

Disse liniene representerer vår galaktiske hukommelse. Når vi er i kontakt med disse liniene, kan vi stimulere den dype hukommelsen av den galaktiske historie og de tidligere "Star beings" reisene i det jordiske. Det kan vi også gjøre ved å forbinne oss med disse liniene i energiene. Dette gir en dypere oppvåkning til din egen galaktiske historie og ditt stjernevesen.

Vi ser på energiene fra Avebury, England

Avebury er en gammel og magisk samling av portaler, der forbinner oss med naturens spirituelle rikene. Du vil kunne oppleve healing og balansering av alle dine høyere aspektene og naturens devaer og elementarvesener vil forbinne seg med deg.

Vi ser på energiene fra Iona Klosteret, Iona Abbey, Hybridderne

Disse energiene bringer oss i kontakt med energiene til denne skotske ø Iona, som også kaldes for "Øen med det tynne sløret" imellom det guddommelige og det jordiske. Mange pilgrimme tar til Iona for å komme tættere på det guddommelige. Hellige steder er portaler til det guddommelige. Dette temple er lagt på et av øens sterkeste kraftfelter, og under workshopen blir der arbeidet med energiene fra stedets mest aktive periode energimessigt. Dette hjelper deg med å komme i tettere kontakt med det guddommelige.

Vi ser på energiene fra Axis Mundi - (Egypten)

Axis Mundo er universel bevissthet forbunnet med alt, hvad der er og dets kosmiske bevissthet imellom de ulike dimensionene. Innen for alle spirituelle tradisjonene er der symboler for Axis Mundo. Verdens Midte. Mennesket selv er et symbol på dette og på, at vi er forbunnet med den kosmiske bevisstheten og de ulike dimensionene. Vi går inn i de jordiske inkarnasjonene igjennom glemselens slør og må derfor ofte arbeide en del med oss selv personligt og spirituelt for å åpne opp til denne bevisstheten igjen. Det skjer ofte litt etter litt, selv om der hele tiden er en mulighet for øyeblikke fuld åpning til kosmisk bevissthet.

Denne workshopen hjelper deg med å åpne opp til yterlig kosmisk bevissthet igjennom aktiveringen av din indre akse, så denne aktiveringen er en aktivering av deg med deg selv som utgangspunktet - Axis Mundo.

Vi vil se på energiene til Mount Shasta

Mount Shasta energiene hjelper deg med å komme i kontakt med den guddommelige skapende kraften. De hjelper deg med å forbinne deg med "Oneness", forening med alt levende. Når du opplever å være ET med alt levende, kan du komme til å se livet ditt i et nytt perspektiv, da det kan akselerere din spirituelle utviklingen og bevisstheten din.

*********

Hvad er en aktivering?

Vedr. aktivering med energiene fra disse hellige stedene, vil de energier, som evt ligger og slumrer i din energistruktur (din Aura), blive aktivert, så du får åpnet opp til disse energiene og potensialer, så de kan komme mere aktivt i spil i ditt liv. Ved en aktivering med disse energiene kan der også være energier, som ligger og venter på, at du, ditt nettverk, menneskeheten, jorden etc er klar til, at disse energiene blir aktivert, og så kan disse energiene ligge og vente på en mulighet for å integrere seg i ditt energisystem.

Så de energiene, der blir aktivert under en aktivering, er dels energier, der ligger og slumrer i din energi, dels energier der ligger rundt deg og venter på, at alt er klart, så de kan integrere seg i din energi som enten passive eller aktive energier, alt etter hvad der tjener deg og energiene (også deg) best mulig i den aktuelle situasjonen. De passive energiene (Downloads) integrerer seg i din energi og venter på det rette tidspunktet til å bli aktivert. f.eks neste gangen du får en aktivering.

Under en aktivering kan der altså skje det, at "nye" energier (dine egne spirituelle energier), som du ikke har kunnet holde tidligere i din energi enten pga af din egen prosess eller pga jordens energier, strømmer til deg og integrerer seg, så de nu kan være en integrert del av din prosess, din energi og bevissthet.. Der kan også skje det, at allerede iboende energier og informasjoner i deg blir vekket til live, så du kan få lettere tilgang til disse og brette ut dette slumrende potensiale.

En aktivering arbeider videre de neste 10 - 14 dagene og vil forsette med å arbeide, så længe det behøves, for å få det fulle utbytte.

Kom til denne spennenne dag og får aktivert masse med energier i dit system til ditt videre arbejde som Star Seed i det jordiske.

Sted: Unity Senter, Møllergata 23 - 0176 Oslo

Pris 1.300Kr, som betales ved påmeldingen. Senest d. 1. august. Se betalingsopplysninger nedenfor

Påmelding til Chalotte Clarissa på sms til + 45) 61670055 eller med mail til energicoach@gmail.com

Språk: Dansk (Nordisk)

Deltakerantal: 6 - 12 deltakere

**********

Ekstra Rabat

Jeg har en sjels workshop om lørdagen, og der er rabat, om du deltar begge dagene med workshops.

Pris: 2250Kr for både lørdag og søndag, som betales ved påmeldingen.

Betalingsopplysninger:

Paypal til energicoah@gmail.com eller til konto:

SWIFT JYBADKKK
Jyske Bank, Algade 2, 7900 Nykøbing Mors- DK
IBAN Account No: DK6991004501030339
Modtager Chalotte Clarissa Holm

Alle, som har lyst til at komme og leke med, er velkomne uanset tidligere erfaringer med healing og energiarbeide.

Fredag d. 11. og mandag d. 14. august har jeg tid til sessions med readings og integrerende behandling på Unity Senter. 1 1/2 time til 950NKr

Om noe av dette har din interesse, vil det glede meg å høre fra deg.

Kjærlige tanker til deg og den videre prosessen din som Star Seed.

KH

Chalotte Clarissa Holm

Unity Senter i Møllergt. 23 er nå dessverre lagt ned!

Men www.unity.no består!
Vi fortsetter med info om terapeuter og arrangementer m.m. under logoen "Unity Cloud".
Nye og utvidede websider med info, artikler og intervjuer fra vår holistiske verden er under utvikling.

Da vi ikke fikk ny leiekontrakt med gårdeier, har vi nå flyttet ut 30/4-18.
Foreløpig har vi ikke funnet noe nytt alternativ.
De fleste av våre terapeuter/behandlere har funnet seg nye steder å jobbe ut fra.

En epoke er slutt.
Mange savner allerede Oasen Unity Senter har vært.
Som vi før har nevnt holder vi på med et litt spesielt prosjekt. Vi har på hånda en liten vakker cruisebåt med 138 lugarer,
restaurant, dansehall med scene, badebasseng på akterdekket m.m.
Planen er å fortsette aktiviteten med Holistisk medisin og
i tillegg drive et vandrerhjem/hotell.
I danse hallen er det rom for seminarer, konferanser, konserter og selvfølgelig dans.
Utfordringen er å få kaiplass nærmest mulig Oslo sentrum.
Det er det vi jobber med for tiden.
Følg med!

Som sagt kommer vi til å fortsette med vår webside med terapeut, arrangement oversikter.
Nå også for terapeuter og arrangementer utenfor Unity Senter.
Nyhetsmail fortsetter med tilbud om markedsføring
av arrangementer rundt i Norge ca. hver 14 dag!
Følg også med på vår Facebook side: "Unity Senter".

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyhetsbrev om alt som skjer på Unity
Meld deg på du også!

Din e-post adresse:

Unity's Youtube kanal1

Se alle Unity's videoer

Organisasjoner på Unity

Disclaimer

Vår nettside bruker cookies optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette, eller forlat siden ved å trykke her..

All text and images on unity.no are edited/controled by registrered users and they are solely responsible for making sure that the images and/or text do not violate any copyright laws! The owner of unity.no Einar Sørbye takes no responibilities for anything published on this page . If anyone affiliated with unity.no have used copyrighted material please contact Einar Sørbye at einar@unity.no - and the copyrighted material will be removed at once!

Senterleder

Einar Sørbye

Har du spørsmål kan Einar treffes på +47 932 81 353 eller sende en mail til info@unity.no