lørdag 27 januar kl.15:45 til kl.16:45

Drop-In

Kontaktpersoner:

May Irene Wikeby

Tlf:

920 30 578 /

Email:

info@innsikten.no

Web:

innsikten.no

Velkommen til Fellesregresjon!

Lurer du på om du har levd tidligere?En reise tilbake til et tidligere liv kan gi deg forståelse for det livet du lever i dag og de valg du har gjort.

Hva er Regresjonsterapi?
Vi kan forestille oss alle liv vi har levd som perler på en tråd.

Perlene representerer alle livene vi har levd, og tråden er vår sjel.
Når vi reinkarnerer, tar vi med oss en viss andel av sjelen til den menneskelige formen. Når vi dør forlater sjelen perlen den var hos og returnerer tilbake til den delen som ble igjen i ”åndeverdenen”.
Det er den delen vi kaller ”Vårt høyere Selv”. Denne delen prøver hele tiden å guide og rettlede oss når vi er på jorden i fysisk form, en perle på tråden.

Mange av disse ”perle” livene kan ha vært vanskelige, og det kan sitte igjen store ubalanser som kan påvirke oss i stor grad i nåværende liv uten at vi mange ganger er oppmerksom på dette.
Vi har noen ganger kun en følelse eller fornemmelse av at det er noe som er med på å påvirke våre tanke- og handlingsmønstre. Dette kan være tanke- og handlingsmønstre vi ikke forstår, for det kan være at vi aldri har vært i situasjoner eller livserfaringer som skulle tilsi dette i nåværende liv. Når dette skjer med oss er det som om våre tidligere perler/liv kommuniserer direkte med og er med på å påvirke oss.

Vi har faktisk en mulighet til å kunne balansere og rydde opp i følelser og tanker fra disse tidligere liv. Når du reiser tilbake til et liv via regresjon så kan det være som om du gjenopplever alt eksakt som om du følelsesmessig levde og forlot det livet. Men denne gangen vil du ha mulighet til å endre på dette. Nå vil du få mulighet til å få sagt hva du aldri fikk sagt til involverte i det livet, og du kan få tilgi andre og deg selv for handlinger og ting som ble sagt og gjort.

Regresjon kan åpne opp for spørsmål:
• Hvorfor kom akkurat dette livet opp i regresjonen?
• Er det noe som minner deg om det livet du lever nå?
• Er det noe her du ikke liker å se hos deg selv?
• Er det evner og talenter her som du ikke våger å ta i bruk fordi det gikk dårlig i dette tidligere livet?
• Har du fornemmelser og tankemønstre som ikke ser ut til å ha noen forbindelse med deg i det nåværende livet?

Da kan Regresjonsterapi være en spennende reise å se nærmere på, velkommen til Fellesregresjon.

Litt om May:
May Irene Wikeby er terapeut på Unity Senter i Oslo hvor hun jobber med Regresjonsterapi, Hypnoterapi, Guidet Healing og Traumebehandling. Hennes spesialområde er personlig vekst og indre utvikling. Hun har vært med i mange artikler gjennom årenes løp og hun deltok på TvNorge i Studio Fem ”På den andre siden” i 2009 med temaet Regresjonsterapi. Hun har også egen spalte i Magasinet Harmoni hvor hun deler fra sine opplevelser på kontoret og klienthistorier.

I regresjonsterapi arbeidet ser hun ofte at våre tidligere liv i aller høyeste grad kan være med og påvirke oss i dette livet. Det er en gave for henne å få lov til å være en del av menneskers indre og ytre utvikling. Og det samme i hypnoterapien, her kan May få lov til å være til hjelp med at gamle traumer og vonde følelser/minner fra nåværende liv kan gi slipp.

Velkommen til Fellesregresjon!

Du kan lese mer om May på hennes nettside: www.innsikten.no
E-post: info@innsikten.no
Telefon: 920 30 578

Link til tv-programmet om regresjonsterapi: http://innsikten.no/index.php?kategori=13&id=137

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyhetsbrev om alt som skjer på Unity
Meld deg på du også!

Din e-post adresse:

Unity's Youtube kanal1

Se alle Unity's videoer

Organisasjoner på Unity

Disclaimer

Vår nettside bruker cookies optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette, eller forlat siden ved å trykke her..

All text and images on unity.no are edited/controled by registrered users and they are solely responsible for making sure that the images and/or text do not violate any copyright laws! The owner of unity.no Einar Sørbye takes no responibilities for anything published on this page . If anyone affiliated with unity.no have used copyrighted material please contact Einar Sørbye at einar@unity.no - and the copyrighted material will be removed at once!

Senterleder

Einar Sørbye

Har du spørsmål vedr utleie etc kan han treffes på +47 932 81 353 eller sende en mail til info@unity.no


Du finner Einar i 2 etg på unity.
Ta trappa opp og gå til høyre inn i kantina