lørdag 23 februar kl.10:00 til søndag 24 februar kl.17:00

Forhåndspåmelding

Kontaktpersoner:

May Irene Wikeby

Tlf:

920 30 578 /

Email:

info@innsikten.no

Web:

www.innsikten.no

Pris

pris: 3000,-

Antall plasser

plasser:10

Workshop: Har du "alt", men føler at noe allikevel mangler i ditt indre?

Kan du kjenne din sjels lys banke på i en travel hverdag for å komme mer frem og ut? I løpet av denne helgen vil jeg dele med deg alt som har hjulpet meg på min reise og utvikling i livet. Sette fri tankemønstre som ikke gagner deg lenger. Slik at du kan kjenne deg god nok i livet ditt.

Bearbeide den Indre Kritikeren og Sabotøren som ofte hindrer deg i å være deg. Den som hele tiden forteller deg at du ikke er god nok slik som du er. Du vil kunne lære deg en fantastisk måte å tilgi andre og ikke minst deg selv på.

Du vil også lære deg hvordan du kan ha mulighet til å tiltrekke Mirakler inn i ditt liv, som din sjel, ditt sanne indre ønsker seg. Ikke fra ditt Ego's ståsted. Dette kan skape et nytt felt av indre lys og trygghet hos deg. La din sjel huske hvem du er, at ved bare å være her er du nok!

Du har kanskje alt. Familie du er glad i. Jobb. Et pent hjem. Men, allikevel inne i deg finnes det et savn etter noe mer enn det som det ytre ikke klarer å gi deg. Noe du ikke klarer å sette fingeren på. Det kan være sjelens lys, kraft og indre trygghet i deg selv som du har glemt og som gjør at du føler at du er ikke er nok.

Velkommen til en reise med meg for å finne tilbake til din sjels lys, kraft og indre trygghet. Den sanne deg. I disse to dager vil jeg dele av mine nøkler jeg har brukt på min reise i livet.

Er tiden inne for å få tilbake hele deg i ditt indre? Å føle at du er god nok?
Bli med!

Lørdag 23 og Søndag 24 Februar 2019
Kl 10.00 - 17.00 begge dager
Pris: kr 3.000,-
Sted: Arbeidersamfunnets plass 1, (Sentrum Scene bygget), Oslo

10 plasser

Jeg møter ofte mennesker som kjenner på et stort savn i seg. Noen har "alt" i livet sitt, mens andre har et dypt savn etter noe der ute som skal fylle dem med kjærlighet. Du vet kanskje ikke engang hva det er du savner, men din sjel banker på. Du kjenner kanskje på en tom følelse som de ytre materielle tingene ikke kan gi deg. Du har kanskje en drøm om noe annet du har lyst å gjøre eller jobbe med, bruke dine egenskaper på en annen måte. Men, noe stopper deg, du føler deg sjelden god nok bak fasaden.

Sannheten er ofte at selv hvor mye vi oppnår av de ytre ting, så vil ikke det hjelpe oss hvis vi har glemt eller gjemt vår sjels lys, kraft og trygghet i vårt indre. Når du ble født kom du inn i livet med et fantastisk skinnende lys og trygghet hos deg. For mange slukner dette fort når vi vokser opp og vi formes av våre opplevelser, omgivelser, omsorgspersoner og samfunnet rundt oss. Du føler ofte at du må prestere eller være en annen enn den du egentlig er.

Men du har aldri mistet dette lyset og trygghet, det er bare gjemt bort i ditt indre. Og den gode nyheten er at du kan finne tilbake til disse igjen.

Er tiden inne for å begynne å bli mer kjent med hva som ligger bak dette savnet "etter noe mer" i ditt indre? Å kjenne på følelsen av den sanne deg? La din sjel huske hvem den er? Å kunne hvile i et trygt felt i deg selv? Å kjenne deg god nok akkurat slik som du er?

Jeg inviterer deg til nye steg hvor du kan begynne å finne tilbake til den delen av deg, sjelens lys, tryggheten, som du tror du har mistet. Det er ikke mistet, bare glemt og gjemt bort. Har du vært hos meg på personlige timer tidligere? Intet problem, det kan være mye her for deg også. Av erfaring vet jeg hva en unik gruppeenergi kan gjøre med og for oss.

Vil du bli med på denne reisen sammen med meg?
Tilbake til sjelens lys, kraft og trygghet i ditt indre og den egentlige deg?

Denne helgen vil være fullspekket av hva jeg kaller mine egne nøkler. Nøkler som har hjulpet meg på min vei i livet, for jeg trodde også at jeg hadde mistet alt dette. Kunne jeg få hjelp av disse tror jeg de vil fungere for deg også.

I løpet av helgen skal vi arbeide med:

• Gruppeaktivering for dagen
• Indre reiser
• Våre tankemønstre
• Gruppehypnoser
• Hvordan Egoet påvirker oss
• Tilgivelsesprosessen Ho'oponopono
• Mirakelsetninger fra Et kurs i Mirakler
• Den indre kritikeren og sabotøren
• Hvordan kan vi hjelpe det Indre Barnet
• Alle mine "nøkkelverktøy" til deg

Dette er litt av det vi skal berøre og det kan bli en helg med forhåpentligvis mange nøkler til deg på din vei. Jeg kommer til å lede deg hele helgen og jeg får som regel hjelp fra "energiverdenen". Det kommer ofte et personlig budskap til deg også om du er åpen for det. Jeg kommer til å ha en felles gruppeaktivering på begynnelsen av hver dag. Slik at hele deg skal være så klar som mulig for din reise. Denne helgen passer for alle som har et ønske om å komme seg et skritt videre på sin reise og indre utvikling. Å få lov til å kjenne deg god nok. Jeg har fått utrolig gode tilbakemeldinger på tidligere workshoper jeg har hatt.

Skulle du ha lyst til å være med denne helgen vil jeg gjøre mitt ytterste for at du skal gå hjem fylt opp av noe spesielt. Ditt indre sjels lys, kraft og trygghet i deg selv.
God nok.

Påmelding kan du sende til e-post info@innsikten.no eller ta kontakt med meg på telefon 920 30 578 om du skulle ha noen spørsmål.

Jeg gleder meg til en helg fylt av små og store mirakler!

Hjertelig hilsen May

Tilbakemeldinger fra tidligere deltakere:

Tuusen takk!! Jeg visste ikke helt hva som ventet meg da jeg reiste til Oslo..., men for et påfyll jeg fikk, har ikke fordøyd det helt ennå.
Mette

Det føles så godt med flere nøkler og flere verktøy. Det betyr mye for mange av oss at du deler på den måten du gjorde i helgen. Det var helt topp og du er bare helt super!
Kristine

Det som gjør det så spesielt å være med på kurs med May er at man så tydelig merker hennes ekthet og oppriktige engasjement for deltagere. Med sin unike personlighet skaper hun en trygghet hos alle, noe som er avgjørende for vekst i en gruppe med mennesker som ikke kjenner hverandre.
Mariana

Det var fantastisk May!!! Nå er det mye som skal fordøyes og integreres, å ord blir liksom litt fattige. Men en ting er sikkert: gled dere, dere som skal på neste kurs!
Mona

Unity Senter i Møllergt. 23 er nå dessverre lagt ned!

Men www.unity.no består!
Vi fortsetter med info om terapeuter og arrangementer m.m. under logoen "Unity Cloud".
Nye og utvidede websider med info, artikler og intervjuer fra vår holistiske verden er under utvikling.

Da vi ikke fikk ny leiekontrakt med gårdeier, har vi nå flyttet ut 30/4-18.
Foreløpig har vi ikke funnet noe nytt alternativ.
De fleste av våre terapeuter/behandlere har funnet seg nye steder å jobbe ut fra.

En epoke er slutt.
Mange savner allerede Oasen Unity Senter har vært.
Som vi før har nevnt holder vi på med et litt spesielt prosjekt. Vi har på hånda en liten vakker cruisebåt med 138 lugarer,
restaurant, dansehall med scene, badebasseng på akterdekket m.m.
Planen er å fortsette aktiviteten med Holistisk medisin og
i tillegg drive et vandrerhjem/hotell.
I danse hallen er det rom for seminarer, konferanser, konserter og selvfølgelig dans.
Utfordringen er å få kaiplass nærmest mulig Oslo sentrum.
Det er det vi jobber med for tiden.
Følg med!

Som sagt kommer vi til å fortsette med vår webside med terapeut, arrangement oversikter.
Nå også for terapeuter og arrangementer utenfor Unity Senter.
Nyhetsmail fortsetter med tilbud om markedsføring
av arrangementer rundt i Norge ca. hver 14 dag!
Følg også med på vår Facebook side: "Unity Senter".

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyhetsbrev om alt som skjer på Unity
Meld deg på du også!

Din e-post adresse:

Unity's Youtube kanal1

Se alle Unity's videoer

Organisasjoner på Unity

Disclaimer

Vår nettside bruker cookies optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette, eller forlat siden ved å trykke her..

All text and images on unity.no are edited/controled by registrered users and they are solely responsible for making sure that the images and/or text do not violate any copyright laws! The owner of unity.no Einar Sørbye takes no responibilities for anything published on this page . If anyone affiliated with unity.no have used copyrighted material please contact Einar Sørbye at einar@unity.no - and the copyrighted material will be removed at once!

Senterleder

Einar Sørbye

Har du spørsmål kan Einar treffes på +47 932 81 353 eller sende en mail til info@unity.no