Tlf:

92030578

Email:

info@innsikten.no

Web:

www.innsikten.no

Rom:

410

Addresse:

May Irene Wikeby

Livet er ikke alltid like lett å håndtere. Ønsker du å leve livet ditt på en annen måte? Er tiden inne for å ta tilbake deg selv?

 

Ønsker du å håndtere livet på en annen måte?

Er du lei av den indre stemmen som sitter på skulderen din og hvisker inn i øret ditt?

På alt hva du gjør feil?

Som hele tiden minner deg på hva du skal, bør og må?

Som holder deg tilbake fra å våge å være deg selv?

Er tiden inne for å ta tilbake deg selv?

Jeg er her for deg på denne reisen.

 

Av og til sitter vi så fast i våre handlingsmønstre og måten vi ser verden på, at det trengs en nøytral og utenforstående person for å åpne opp for nye synsvinkler og løsningsmåter.

 

Ved hjelp av metodene jeg jobber med, vil du kunne utvikle deg videre i ditt eget tempo og du kan få muligheten til å løse hindringer på mange områder i livet ditt.

 

Sammen finner vi veien som er riktig for deg. Målet er å bli hel i deg selv – slik at du kan utnytte ditt fulle potensial. Jeg kan ikke gå veien for deg, men gå et stykke sammen med deg, til du er trygg til å gå veien videre selv.

 

Klikk på linken under så kommer du til en kort Info-Video med meg:

https://www.youtube.com/watch?v=kXRWwSYzYgA

 

Regresjonsterapi kan gi svar på reaksjonsmønstre i dette livet som ikke har noen bakgrunn i hendelser i dette livet. Dette er en tilbakeføring av sinnet til tidligere hendelser. Hendelser du har opplevd tidligere, ligger lagret i det ubevisste sinnet/cellehukommelse og kan hentes fram igjen. Det gjelder selv om du har glemt eller fortrengt det som har skjedd. Noen prøver regresjon fordi de er nysgjerrige og ønsker å få innsikt i tidligere liv. Andre for å få fram i lyset gamle hendelser som er fortrengt, slik at hendelsene kan bli bevisstgjort på nytt og bearbeidet.


Hypnoterapi kan hjelpe deg med å gjøre store forandringer i livet ditt, du kan endre uvaner og styrke selvfølelse på en mye smidigere måte. Under selvhypnose er sinnet ditt mer åpent for positive forslag. Den kritiske sansen din har som oppgave å beskytte bl.a. vanene dine og tankemønstrene dine. Selvhypnose kan brukes til å endre uvaner raskt, og uten å måtte gå veien via viljestyrke eller logikk. Fordi selvhypnose jobber direkte med underbevisstheten klarer du å gjøre de endringene du ønsker mye raskere enn å slite på egen hånd. Jeg jobber mye med selvfølelse/selvtillit, slik at du kan stå og gå videre i egen kraft.

Guidet Healing kan sette i gang prosesser som vil jobbe for å oppnå ny balanse hos deg både fysisk og psykisk. Det betyr at jeg jobber direkte på dine frekvenser, og dine frekvenser vet hva du har mest behov for her og nå og hvilke ønsker du har med healingen. Noen ganger får jeg inn personlig budskap til deg under healingen, dette kan også være med på å føre prosessen din videre.

Oppjustering er en guidet påkobling av menneskets forbindelse til universets linjer og baner, et nytt og spennende terreng kan vente deg etter en dette. Føler du behov for å komme videre i din utvikling? Står du fast? Din universelle kraft blir gjenforent med din åndelige kraft, og det danner grunnlaget for din videre reise. Du kan merke en videre utvikling av dine følelsesmessige og emosjonelle egenskaper og dette kan åpne opp for sider ved deg selv du ikke visste du hadde. Du har et enormt potensial, og en Oppjustering kan hjelpe deg med å finne dette. Ønsker du en Oppjustering, gjør det fordi du ønsker det. Gjør det av kjærlighet og et ønske om å finne ut sannheten om ditt potensial. Etter en Oppjustering kan du bli mer bevisst på hva som skjer i deg, rundt deg - dine omgivelser. Lytt og du vil føle, føl og du vil se. Valget er ditt, reisen er din.

Les mer på min hjemmeside www.innsikten.no

Ta gjerne kontakt med meg på telefon 920 30 578 eller e-post: info@innsikten.no

 

Medlem av:

Det Norske Healerforbundet og Norsk Forbund for Regresjonsterapi

Unity Senter i Møllergt. 23 er nå dessverre lagt ned!

Men www.unity.no består!
Vi fortsetter med info om terapeuter og arrangementer m.m. under logoen "Unity Cloud".
Nye og utvidede websider med info, artikler og intervjuer fra vår holistiske verden er under utvikling.

Da vi ikke fikk ny leiekontrakt med gårdeier, har vi nå flyttet ut 30/4-18.
Foreløpig har vi ikke funnet noe nytt alternativ.
De fleste av våre terapeuter/behandlere har funnet seg nye steder å jobbe ut fra.

En epoke er slutt.
Mange savner allerede Oasen Unity Senter har vært.
Som vi før har nevnt holder vi på med et litt spesielt prosjekt. Vi har på hånda en liten vakker cruisebåt med 138 lugarer,
restaurant, dansehall med scene, badebasseng på akterdekket m.m.
Planen er å fortsette aktiviteten med Holistisk medisin og
i tillegg drive et vandrerhjem/hotell.
I danse hallen er det rom for seminarer, konferanser, konserter og selvfølgelig dans.
Utfordringen er å få kaiplass nærmest mulig Oslo sentrum.
Det er det vi jobber med for tiden.
Følg med!

Som sagt kommer vi til å fortsette med vår webside med terapeut, arrangement oversikter.
Nå også for terapeuter og arrangementer utenfor Unity Senter.
Nyhetsmail fortsetter med tilbud om markedsføring
av arrangementer rundt i Norge ca. hver 14 dag!
Følg også med på vår Facebook side: "Unity Senter".

May Irene Wikeby's terapimetoder:

Healing

Healing er en enkel og mild metode til å gjenskape den naturlige tilstand av sunnhet, harmoni og balanse. Å heale betyr å helbrede og skape balanse ved hjelp av energi; å bringe mennesket i kontakt med sin helhet fysisk, følelsesmessig, mentalt og åndelig.

Når en person er i ubalanse betyr det at det er en blokkering i energifeltet. Det vil si, energien flyter ikke fritt og og er kanskje til og med stagnert. Blokkeringene kan ha fysiske (f.eks. sykdommer) såvel som psykiske årsaker; f.eks. en problematisk oppvekst, sjokk, traumer eller stress. Dette setter seg som spenninger i kroppen. Jo flere blokkeringer og spenninger et menneske har, desto vanskeligere vil livet synes for vedkommende. Det er derfor viktig å få satt fokus på problemene og få dem synliggjort, slik at de kan løses og energien igjen kan flyte uhindret. Men det er dog ikke kun syke mennesker eller mennesker med ubalanser, som kan ha bruk for healing. Raske og velfungerende mennesker kan anvende healing som en kick-starter til deres personlige utvikling. Healing hjelper dog ikke alle, og det er heller ikke alle man bør heale. Alkoholikere, stoffmisbrukere og psykisk syke mennesker har mer nytte ev andre behandlingsformer. Da det kanaliseres energi til et ofte meget konfust og ubeskyttet energifelt, kan healing endog forverre eksisterende ubalanser.

Teksten er et utdrag fra materialet 'Forberedende healerkurs' som introduksjon til Auraformidler-kurset og er laget og skrevet av Anni Sennov, Anette Rasmussen og Berit Reaver. Denne teksten er meget generell. Det finnes nemlig et utall av forskjellig utarbeidede healingmetoder. Kontakt en Healer fra Unitys behandlerliste for mer information.

Hypnoterapi
Oppjustering
Regresjonsterapi
Samtaleterapi

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyhetsbrev om alt som skjer på Unity
Meld deg på du også!

Din e-post adresse:

Unity's Youtube kanal1

Se alle Unity's videoer

Organisasjoner på Unity

Disclaimer

Vår nettside bruker cookies optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette, eller forlat siden ved å trykke her..

All text and images on unity.no are edited/controled by registrered users and they are solely responsible for making sure that the images and/or text do not violate any copyright laws! The owner of unity.no Einar Sørbye takes no responibilities for anything published on this page . If anyone affiliated with unity.no have used copyrighted material please contact Einar Sørbye at einar@unity.no - and the copyrighted material will be removed at once!

Senterleder

Einar Sørbye

Har du spørsmål kan Einar treffes på +47 932 81 353 eller sende en mail til info@unity.no