Tlf:

95267096

Email:

mkbraa@online.no

Web:

www.alternativ.no/info/mettebraa

Rom:

309b

Addresse:

Mette Kristine Braa

Jeg er utdannet som Akupunktør (Bachelor utd.), Biopat, Kostveileder og Kinesiolog. Jeg jobber som behandler og veileder i forhold til helse og personlig utvikling. Jeg har jobbet som terapeut/behandler siden 1993 med gode resultater.

Jeg skaper en syntese av mine behandlingsformer som tilpasses hver enkelt pasient sitt behov.

Mine Utdannelser:
Akupunktør. Bachelorutdannet ved Norges Helsehøyskole Campus Christiania. Akupunktur utdannelse basert på Kinesisk Medisin, og behandling av muskel og skjelett plager med Triggerpunkt behandling ut ifra Vestlig Medisin. Har i tillegg tatt en 2 årig utdannelse ved DR Øverbyes Akupunktur skole i 1999.Utdannet som Biopati ved Biopat skolen i 1994.
Kinesiologi (Three In One) konseptet. tatt hele Fasilitet utdannelsen i USA og i Norge. Videre utdannet meg innenfor en del kroppsrelatert Psykoterapi, med en etter utdannelse i Sjokktraume terapi. Kostveiledning - Ved hjelp av syre/base balansen,Yin og Yang og 5 element teorien. Basert på Japansk og Kinesisk Medisin. Blomstermedisiner og sjakra balansering. Veiledning av klienter med mat-intoleranse.

http://www.behandler.no/mette.kristine.braa/
http://www.alternativ.no/info/mettebraa/

 

Mette Kristine Braa's terapimetoder:

Akupunktur
Biopati
Navnet Biopati er satt sammen av det greske ordet BIOS – liv og PATOS – lidelse,følelse, sykdom. Biopati er en alternativ naturmedisinsk analyse og terapiform som kombinerer amerikansk biologisk medisin, tysk immun- og symbioseterapi samt skandinavisk naturmedisin og akupunktur. Biopati er altså en sammensetning av flere terapiformer som supplerer hverandre. Denne kompletterende sammensetningen er biopatiens store styrke, noe som gjør at den tar hensyn til ALLE faktorer som spiller inn ved sykdom. I biopatien forsøker vi å analysere oss Fram til et helhetsbilde av klientens biologiske situasjon for å kunne utarbeide et relevant regenerasjonsprogram som innebærer at man f.eks setter opp de nødvendige vitaminer/mineraler, urtemedisin, blomstermedisin, eller kostplan, symbioseterapi og homøopatisk immunterapi. Dette biopatiske programmet styrker og renser organismen ved at kroppens selvhelbredende krefter igangsettes og kan hjelpe mot en rekke kroniske lidelser.
Blomstermedisin

Blomstermedisiner kalles ofte for vibrasjons-essensser, fordi det er blomstens energifrekvenser som virker når du benytter disse medisinene mot forskjellige sinnstilstander.

Kinesiologi

Ordet som er brukt er gresk og kommer fra KINESE = bevegelse

LOGI = læren om. DVS: læren om bevegelse. Kinesiologi brukes som en felles betegnelse av flere retninger innenfor dette faget.

Læren om energetisk bevegelse, vil vel beskrive dette bedre.

Alle responser som har opptrått over tid, blir til mønstre. Fysiske, mentale, emosjonelle og åndelige(enegetiske/Essensielle). De blir da også NEVROLOGISKE

Når du er KINESIOLOG, har du i NORGE utdannelse i flere av disse retningene. De ikke bare "tester", men de er "BEHANDLERE" og har en betydelig lengde på sin utdannelse.

Du vil i Norge, finne flere retninger av dette faget

Three in one Concepts, ofte kalt Pedagogisk kinesiologi

Neuro-Training

Touch for Health

Integrated Healing

IC PKP

Brain Gym  osv.

 

Det finnes veldig mange retninger.

DNKF  Den Norske KinesiologForening organiserer de fleste

www.dnkf.no

Andre terapiretninger lærer også "TESTmetoden" kinesiologi som kan læres på noen minutter.

 

Samtaleterapi

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyhetsbrev om alt som skjer på Unity
Meld deg på du også!

Din e-post adresse:

Unity's Youtube kanal1

Se alle Unity's videoer

Organisasjoner på Unity

Disclaimer

Vår nettside bruker cookies optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette, eller forlat siden ved å trykke her..

All text and images on unity.no are edited/controled by registrered users and they are solely responsible for making sure that the images and/or text do not violate any copyright laws! The owner of unity.no Einar Sørbye takes no responibilities for anything published on this page . If anyone affiliated with unity.no have used copyrighted material please contact Einar Sørbye at einar@unity.no - and the copyrighted material will be removed at once!

Senterleder

Einar Sørbye

Har du spørsmål vedr utleie etc kan han treffes på +47 932 81 353 eller sende en mail til info@unity.no


Du finner Einar i 2 etg på unity.
Ta trappa opp og gå til høyre inn i kantina