Tlf:

95130465 / 64951021

Email:

unnihelen@sornes.no

Web:

www.reisenterapeut.no

Rom:

--

Addresse:

Unni Helen Sørnes

Følelsescoach. Metoder: Brandon Bays’ metode Reisen (The Journey); regresjonsterapi; Reconnective Healing og Personal Reconnection.

REISEN – THE JOURNEY – Brandon Bays’ metode til selvhelbredelse. Du ledes til årsaken til dine problemer og får løst dem opp. Det er en reise gjennom følelseslagene til ditt dypeste følelsesmessige ivå, dvs til kilden og gleden i deg.

En metode som går rett på sak og som gir deg en unik opplevelse! Lang erfaring.

Regresjonsterapi m/kroppsterapi. Livet mellom livene-regresjon (Michael Newton-metoden) Reconnective Healing og Personal Reconnection RØYKESLUTT m/hypnose.

Unity Senter i Møllergt. 23 er nå dessverre lagt ned!

Men www.unity.no består!
Vi fortsetter med info om terapeuter og arrangementer m.m. under logoen "Unity Cloud".
Nye og utvidede websider med info, artikler og intervjuer fra vår holistiske verden er under utvikling.

Da vi ikke fikk ny leiekontrakt med gårdeier, har vi nå flyttet ut 30/4-18.
Foreløpig har vi ikke funnet noe nytt alternativ.
De fleste av våre terapeuter/behandlere har funnet seg nye steder å jobbe ut fra.

En epoke er slutt.
Mange savner allerede Oasen Unity Senter har vært.
Som vi før har nevnt holder vi på med et litt spesielt prosjekt. Vi har på hånda en liten vakker cruisebåt med 138 lugarer,
restaurant, dansehall med scene, badebasseng på akterdekket m.m.
Planen er å fortsette aktiviteten med Holistisk medisin og
i tillegg drive et vandrerhjem/hotell.
I danse hallen er det rom for seminarer, konferanser, konserter og selvfølgelig dans.
Utfordringen er å få kaiplass nærmest mulig Oslo sentrum.
Det er det vi jobber med for tiden.
Følg med!

Som sagt kommer vi til å fortsette med vår webside med terapeut, arrangement oversikter.
Nå også for terapeuter og arrangementer utenfor Unity Senter.
Nyhetsmail fortsetter med tilbud om markedsføring
av arrangementer rundt i Norge ca. hver 14 dag!
Følg også med på vår Facebook side: "Unity Senter".

Unni Helen Sørnes's terapimetoder:

Reconnective Healing
Regresjonsterapi
The Journey

Hva er Reisen (The Journey)? Reisen er en metode til selvhelbredelse som er utviklet av Brandon Bays.

I sin bok Reisen forteller hun sin egen historie om hvordan hun helbredet seg selv for en svulst i magen på størrelse med en fotball i løpet av 6 ½ uke.

Allerede i utgangspunktet levde hun så sunt som det lot seg gjøre. Hun spiste ren, sunn mat, renset kroppen og styrket den på alle mulige måter, mosjonerte, hadde et lykkelig ekteskap og en jobb hun elsket. Når hun likevel fikk denne svulsten, måtte hun forsøke å finne ut hva hun i tillegg kunne gjøre. Etter hvert forsto hun at hun i sin bevissthet kunne gå inn i svulsten. Der fikk hun tak i følelsen som svulsten hadde bygget seg opp rundt. Når hun fikk tak i denne følelsen og forsto hva for slags minne som lå igjen der, gikk det også opp for henne at hun ikke hadde tilgitt den hendelsen som følelsen hadde sammenheng med. Da kjente hun at hun nå fullt ut kunne tilgi moren som var den personen som sto bak handlingene, nemlig fysiske overgrep som moren begikk mot henne da hun var liten. Etter det gikk svulsten raskt tilbake.

Boken anbefales på det varmeste.

Etter disse erfaringer forsto Brandon hvor viktig det var å løse opp i gamle vonde følelser. Dette dannet bakgrunnen for metoden hun utviklet og som kalles for Reisen.

Uansett hva vi feiler eller ikke feiler, så har vi alle sammen en bagasje av følelser som er lagret i cellene. Alle opplevelser vi har hatt, der det har vært sterke følelser med i bildet, sitter igjen i kroppen. Kroppen husker alt sammen. Vi kan ha glemt det med hodet, men kroppen har ikke glemt det.

Det er opplevelsene og følelsene som har formet oss sterkest. Ved en hver tilstand, fysisk eller psykisk, er det en følelsesmessig årsak. Følelsen var først. Og det er der vi bør begynne vår egen helbredelsesprosess.

For å løse opp i følelsene må vi først gå inn til den opprinnelige følelsen og faktisk gå inn i den for å komme ut av den.

I Reisen er det nettopp det vi gjør, vi henter opp følelsene og går veldig direkte inn i dem, mer direkte enn i noen annen metode. Til vanlig gjør vi det motsatte. Veldig tidlig lærer vi at følelser skal undertrykkes og helst ikke vises. Resultatet blir at følelsene blir stuet inne og lagt lokk på. Vi blir mestere i å skyve følelsene vekk, og noen blir så flinke til å neglisjere dem at de rett og slett ikke aner hva de føler mange ganger. Andre kan gå rundt og føle seg som trykkokere hele tiden, og innimellom eksploderer denne trykkokeren. Når følelser er så lite velkomne, må det få konsekvenser.

Når Reisen fungerer så godt, så er det fordi vi med visse knep åpner opp for de følelsene som er gjemt så godt. Kroppen har ikke glemt dem, men du må ville tillate deg selv å kjenne på dem for at det skal fungere. Hvis ikke stenger du deg automatisk. Følelsene i seg selv er ikke farlige, og du vil automatisk sperre for det du ikke er klar til å ta.

I Reisen får du hjelp og støtte til å gå gjennom de ulike følelseslagene. De ligger i lag. Etter hvert som du åpner opp for dem, og "faller" gjennom dem til neste følelse, kommer du til Kilden  den du egentlig er  hvor det er fred, glede, lys, kjærlighet.

Det kjennes befriende, og det gjør veldig godt endelig å finne veien til den du egentlig er, samt å løse opp i de gamle, vonde tingene.

Det settes av 3 sammenhengende timer til en slik reiseprosess der den som er partneren din, er der for å legge tingene til rette for deg, slik at du greier å gjøre dette. Den som leder deg, blir en slags "følelsespedagog" for deg. Du lærer hvordan du skal gå inn i følelsene dine.

Reisen kan brukes til videre selvutvikling så ofte eller så mange ganger som du selv vil. Metoden kan også læres, slik at du sammen med noen du kjenner kan gjøre dette så ofte som du har lyst. Jeg holder weekendkurs, hvor du lærer å gjennomføre egen reise og å lede en annen gjennom den.

Unni Helen Sørnes's artikler:

Ny bok: JEG VAR SOPHIE SCHOLL

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyhetsbrev om alt som skjer på Unity
Meld deg på du også!

Din e-post adresse:

Unity's Youtube kanal1

Se alle Unity's videoer

Organisasjoner på Unity

Disclaimer

Vår nettside bruker cookies optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette, eller forlat siden ved å trykke her..

All text and images on unity.no are edited/controled by registrered users and they are solely responsible for making sure that the images and/or text do not violate any copyright laws! The owner of unity.no Einar Sørbye takes no responibilities for anything published on this page . If anyone affiliated with unity.no have used copyrighted material please contact Einar Sørbye at einar@unity.no - and the copyrighted material will be removed at once!

Senterleder

Einar Sørbye

Har du spørsmål kan Einar treffes på +47 932 81 353 eller sende en mail til info@unity.no