Tlf:

91888305

Email:

rsaksen@hotmail.no

Web:

www.unity.no

Rom:

509b

Addresse:

Rigmor Prytz Saksen

Dybdemassasje med healing og energibehandlinger som har potensiale til å løsne stagnert energi. Øreakupunktur ECIWO kan hjelpe på ubalanser i kroppen. Healing.

 

Helhetsmassasje
Bearbeiding av kroppens muskulatur og behandling av psykiske energipunkter. Chakrastimulering og energiarbeid. Helhetsmassasje passer for alle som har ønske om å ha bedre kontakt med kropp, sinn, sjel og ånd og for deg som ønsker et dypere velvære. Under en helhetsmassasje fokuserer jeg, ved hjelp av intuisjon og sansning, på områder av kroppen som trenger å kontaktes og styrkes for at energien skal flyte bedre i kroppen.

​Klassisk massasje​​​
Dyptgående muskelmassasje hvor hensikten er løsne spent muskulatur og blokkeringer, samt øke blodsirkulasjonen og stimulere lymfedrenasje. Klassisk massasje har en lang rekke gode effekter på kroppen, som: mykere muskulatur, mindre smerter, avspenning og bedre søvn, styrker immunforsvaret.

​Healing - energiarbeid
er en naturlig metode hvor selvlegende prosesser kan bli virksomme gjennom stimulering og balansering av kroppens energi og psykiske energistrømmer. Healingkraften er universell kjærlighetsenergi som strømmer ut gjennom hendene mine og inn i klienten. Healingkraften arbeider i klientens kropp og kommer i kontakt med blokkeringer og ubalanser. Du trenger ikke å være syk for å ha utbytte av healing bare ha et ønske om bedre kontakt med egen kropp.

Under en healingsesjon healer jeg direkte på kroppen, i auraen og/eller med tibetansk syngebolle etter hva som føles rett her og nå.

Øreakupunktur ECIWO m. det 2.metakarpale system​Øreakupunktur er en form for mikrokosmos-akupunktur, hvor et lite avgrenset område på kroppen brukes diagnostisk og terapeutisk som en projeksjon av hele organismen. Ubalanse i et organ er synlig i øret gjennom farveforandring, hudens uttrykk og ømhet ved palpering av punkter.​I en behandling undersøkes øret og utvalgte ømfintlige punkter behandles ved hjelp av tynne nåler. Har klienten nåleskrekk behandles punktene med små frø eller magnetkuler som festes med små plastelapper.

ECIWO-akupunktur har et bredt anvendelsesområde og >kan ha effekt på akutte, kroniske, fysiske og psykiske ubalanser.

Jeg har erfaring med: luftveisproblemer, mage-tarmproblemer, immunforsvar, hudproblemer, søvnproblemer, stress,  muskulære problem, smerter, håravfall

 

Tilbakemeldinger fra klienter:

«Jeg anbefaler Rigmor på det varmeste. Hun gir mye varme og energi/healing og jeg føler meg fantastisk etter hennes vidunderlige massasje. Jeg synes alltid noe åpner seg psykisk og utviklingsmessig i dagene etterpå. Takk Rigmor.»
Anne Bakken

«Jeg har vært kunde hos Rigmor i mange år. Å få behandling av Rigmor har vært en positiv opplevelse hver gang. Hun er kunnskapsrik, profesjonell og behagelig. Gjennom behandlingen hun gir viser hun sin totale ro og tilstedeværelse.»
Gerd. M. Aslaksen

«Jeg har gått til massasje, akupunktur og healing hos Rigmor Saksen over mange år. Hun har god innsikt og er grundig i sin behandlingsutførelse. Jeg vil anbefale henne til alle som vil bli kjent med og få innsikt i hva som rører seg bak smertene»
Turid Einarsdotter Nordbø

​Jeg har erfaring med og har jobbet innen alternativ behandling siden år 2000.

Jeg er medlem av Norsk Massasjeforening.

Registrert terapeut i Brønnøysundregistret.

Jeg selger gavekort.

Unity Senter i Møllergt. 23 er nå dessverre lagt ned!

Men www.unity.no består!
Vi fortsetter med info om terapeuter og arrangementer m.m. under logoen "Unity Cloud".
Nye og utvidede websider med info, artikler og intervjuer fra vår holistiske verden er under utvikling.

Da vi ikke fikk ny leiekontrakt med gårdeier, har vi nå flyttet ut 30/4-18.
Foreløpig har vi ikke funnet noe nytt alternativ.
De fleste av våre terapeuter/behandlere har funnet seg nye steder å jobbe ut fra.

En epoke er slutt.
Mange savner allerede Oasen Unity Senter har vært.
Som vi før har nevnt holder vi på med et litt spesielt prosjekt. Vi har på hånda en liten vakker cruisebåt med 138 lugarer,
restaurant, dansehall med scene, badebasseng på akterdekket m.m.
Planen er å fortsette aktiviteten med Holistisk medisin og
i tillegg drive et vandrerhjem/hotell.
I danse hallen er det rom for seminarer, konferanser, konserter og selvfølgelig dans.
Utfordringen er å få kaiplass nærmest mulig Oslo sentrum.
Det er det vi jobber med for tiden.
Følg med!

Som sagt kommer vi til å fortsette med vår webside med terapeut, arrangement oversikter.
Nå også for terapeuter og arrangementer utenfor Unity Senter.
Nyhetsmail fortsetter med tilbud om markedsføring
av arrangementer rundt i Norge ca. hver 14 dag!
Følg også med på vår Facebook side: "Unity Senter".

Rigmor Prytz Saksen's terapimetoder:

Biologisk medisin
De 8 psykiske strømme

Terapeutisk berøring 
De 8 psykiske strømmer dannes hos fosteret umiddelbart etter den første celledeling og energien flyter igjennom og hjelper med å danne de indre organer og deres tilhørende 12 meridianer. Gjennom de kan energien nå hver eneste celle i kroppen. Strømmene kan sees på som det eteriske legemets nervesystem.

Healing

Healing er en enkel og mild metode til å gjenskape den naturlige tilstand av sunnhet, harmoni og balanse. Å heale betyr å helbrede og skape balanse ved hjelp av energi; å bringe mennesket i kontakt med sin helhet fysisk, følelsesmessig, mentalt og åndelig.

Når en person er i ubalanse betyr det at det er en blokkering i energifeltet. Det vil si, energien flyter ikke fritt og og er kanskje til og med stagnert. Blokkeringene kan ha fysiske (f.eks. sykdommer) såvel som psykiske årsaker; f.eks. en problematisk oppvekst, sjokk, traumer eller stress. Dette setter seg som spenninger i kroppen. Jo flere blokkeringer og spenninger et menneske har, desto vanskeligere vil livet synes for vedkommende. Det er derfor viktig å få satt fokus på problemene og få dem synliggjort, slik at de kan løses og energien igjen kan flyte uhindret. Men det er dog ikke kun syke mennesker eller mennesker med ubalanser, som kan ha bruk for healing. Raske og velfungerende mennesker kan anvende healing som en kick-starter til deres personlige utvikling. Healing hjelper dog ikke alle, og det er heller ikke alle man bør heale. Alkoholikere, stoffmisbrukere og psykisk syke mennesker har mer nytte ev andre behandlingsformer. Da det kanaliseres energi til et ofte meget konfust og ubeskyttet energifelt, kan healing endog forverre eksisterende ubalanser.

Teksten er et utdrag fra materialet 'Forberedende healerkurs' som introduksjon til Auraformidler-kurset og er laget og skrevet av Anni Sennov, Anette Rasmussen og Berit Reaver. Denne teksten er meget generell. Det finnes nemlig et utall av forskjellig utarbeidede healingmetoder. Kontakt en Healer fra Unitys behandlerliste for mer information.

Helhetsmassasje
Massasje - Klassisk
Øreakupunktur ECIWO

Øreakupunktur er en form for soneterapi som bygger på at hele organismen med forskjellige deler og funksjoner gjenspeiles i det ytre øret. Ved hjelp av akupunkturnåler behandles gitte soner eller punkter i øret, som er ment å gi positive refleksvirkninger tilsvarende steder i kroppen. Øret har form som et foster som ligger med hodet ned. For å påvirke de forskjellige sonene brukes tynne akupunkturnåler eller evt. frø (særlig på barn og eldre). Ørepunktene skiller seg fra kroppens akupunkturpunkter ved at de på samme måte som soner under føttene (fotsone) er nervereflekspunkter som påvirker nervene fra øret til hjernen og viderformidles til alle kroppens organer via nerveimpulser. I vanlig akupunktur påvirkes flyten av qi (energi) i meridianene og organene knyttet til disse. Øret har over 200 punkter som benyttes i behandlingen. Punktene ligger veldig tett og overlapper hverandre. Ofte er det synlige forandringer i huden i det affiserte punktområdet som varme, fremtredende blodårer, bleke/røde områder, hevelse, smerte/ømhet ved palpasjon (stimulering med terapistav). Øreakupunktur kan ha god virkning på mange forskjellige plager. Så som betennelser, muskelspenninger, ryggproblemer, smerter, stress, angst, hormonforstyrrelser osv. Brukes også som tilleggsbehandling ved røykekutt og for å dempe stor matlyst. Det finnes flere spesialpunkter med psykosomatiske og psykiatriske virkninger som brukes til å forsterke virkningen av behandlingen. Eksempel på spesialpunkt og kanskje det mest brukte er Shen Men som betyr "Sjelens Port". Dette punktet kontrollerer alle Yang tilstander i kroppen, demper angst og uro, rastløshet, stress, smerter generelt og hodepine. Spesialpunktene for muskelavspenning, psykisk avspenning og Shen Men kan gi god effekt på meget stressede personer som har mye å gjøre og ikke klarer å gi slipp, da denne kombinasjonen har vist seg å ha en meget avstressende virkning.

Rigmor Prytz Saksen's artikler:

Gratis prøvebehandlinger i Holistisk massasje og Healing

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyhetsbrev om alt som skjer på Unity
Meld deg på du også!

Din e-post adresse:

Unity's Youtube kanal1

Se alle Unity's videoer

Organisasjoner på Unity

Disclaimer

Vår nettside bruker cookies optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette, eller forlat siden ved å trykke her..

All text and images on unity.no are edited/controled by registrered users and they are solely responsible for making sure that the images and/or text do not violate any copyright laws! The owner of unity.no Einar Sørbye takes no responibilities for anything published on this page . If anyone affiliated with unity.no have used copyrighted material please contact Einar Sørbye at einar@unity.no - and the copyrighted material will be removed at once!

Senterleder

Einar Sørbye

Har du spørsmål kan Einar treffes på +47 932 81 353 eller sende en mail til info@unity.no