Tlf:

22173100 / 41280047

Email:

sekretaer@holisme.no

Web:

www.holisme.no

Rom:

206

Addresse:

Holistisk Forbund

Holistisk Forbund er en livssynsorganisasjon som vil fremme og ivareta individers og gruppers rett og mulighet til å søke og utøve sitt eget livssyn.

Holisme innebærer en erkjennelse av at alt er forbundet og er en del av samme åndelige virkelighet. Holistisk Forbund skiller mellom religion og åndelighet. Vi erkjenner at menneskers forståelse av verden og virkeligheten er i forandring.

Holistisk Forbund er en organisasjon for deg som anerkjenner et kollektivt og individuelt ansvar jorden, samfunnet og overfor hverandre.

Holistisk Forbund er for dem som søker kunnskap og refgleksjon omkring åndelige spørsmål ubundet av dogmer og tradisjonelle trosretninger.

Vi har utarbeidet seremonier og ritualer hvor mennesket er satt i relasjon til helheten, til livet, til sirkelen og gjenomfører konfirmasjon, navnedag, vielse og gravferd.

Hver og en har rett til å påvirke hvordan en seremoni og et ritual bør utføres. Vi gir deg denne retten.

Våren 2014 arrangerer vi Holistiske Samtaler som tar opp viktige temaer til debatt.

Se mer på www.holisme.no

Holistisk Forbund's terapimetoder:

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyhetsbrev om alt som skjer på Unity
Meld deg på du også!

Din e-post adresse:

Unity's Youtube kanal1

Se alle Unity's videoer

Organisasjoner på Unity

Disclaimer

Vår nettside bruker cookies optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette, eller forlat siden ved å trykke her..

All text and images on unity.no are edited/controled by registrered users and they are solely responsible for making sure that the images and/or text do not violate any copyright laws! The owner of unity.no Einar Sørbye takes no responibilities for anything published on this page . If anyone affiliated with unity.no have used copyrighted material please contact Einar Sørbye at einar@unity.no - and the copyrighted material will be removed at once!

Senterleder

Einar Sørbye

Har du spørsmål vedr utleie etc kan han treffes på +47 932 81 353 eller sende en mail til info@unity.no


Du finner Einar i 2 etg på unity.
Ta trappa opp og gå til høyre inn i kantina