Tlf:

90521983

Email:

bbakken2@getmail.no

Web:

www.osteopat-ioslo.no

Rom:

306b

Addresse:

Berit Bakken

Jeg jobber med voksne, babyer, barn og idrettsskader. Jeg har bakgrunn som fysioterapeut og tok osteopatiutdanning i 1997-2002. 

Hos BARN jobber jeg blant annet med :

Kolikk, øre-nese-halsplager, søvn og ammevansker, favorittside/skjev nakke, uro, sengevæting, motoriske problemer og konsentrasjonsvansker.

Hos voskne :

Plager i muskel- og skjelettsystemet , hodesmerter og bihuler, mage, tarm, urinveier, bekken og underliv. Jeg jobber også med arrvev

Når det gjelder Idrettsskader er det både belastningsskader og akutte skader som behandles.  

 

Jeg har bakgrunn som  fysioterapeut og tok i  1997-2002 osteopatistudiet for å lære mer om sammenhengen mellom alle struktuerer og systemer i kroppen.

God funskjon og helse er avhengig av at samspillet mellom bindevev, muskler, skjelett, nerver og sirkulasjonssystet fungerer. Målet med osteopati er å optimalisere dette samspillet slik at kroppen kan bruke sin iboende evne til å lege seg selv.   

Vi bruker kun hendene som verktøy. Teknikkene er skånsomme og kan derfor brukes på alle , også nyfødte. 

Osteopati bygger på naturvitenskaplige fag som anatomi, fysiologi, nevrologi, patologi og biomekanikk.

Osteopati er en primærhelsetjeneste. Du kan derfor oppsøke oss uten henvisning. Det pålegger oss et stort ansvar og vi tar derfor en nøye sykehistorie og ulike sikkerhetstester før vi starter behandling.  Dette for å utelukke at plagene ikke er av en slik art at de først bør utredes av annet helsepersonell, som for eksempel en lege.

Selv om osteopati er en relativt ny behandlingsform i Norge ble den presentert allerede i 1874 av legen og ingeniøren Andrew Taylor Still, USA.

Mer informasjon om meg og behandlingen finner du på www.osteopat-ioslo.no

 

 

Berit Bakken's terapimetoder:

Osteopati

Osteopati er en helhetlig, funksjonell og manuell medisinsk behandlingform som bygger på alle medisinske basisfag som anatomi, fysiologi, patologi, nevrologi og biomekanikk. Målet er å finne årsaken til symptomene og gjennom behandling normalisere funksjons-og bevegelseforstyrrelser i både muskel, bindevev og leddforbindelser. Osteopaten bruker hendene til både å undersøke og til å utføre behandlingen.

Undersøkelsen består i en detaljert sykehistorie, holdningsvurdering og ulike tester av muskler, ledd og bindevev. Undersøkelsen fører til den osteopatiske diagnosen som viser hvor restriksjoner og spenninger finnes. Denne diagnose avgjør så behandlingen, som består av manuelle teknikker. Osteopaten har en trygg og skånsom tilnærming og bruker et bredt spekter av manuelle teknikker. Behandlingen tilpasses hver enkelt pasient på grunnlag av funn som gjøres i undersøkelsen. De fleste pasienter oppsøker en osteopat for lidelser i muskel-og skjelettsystemet som for eksempel: smerter i rygg, bekken, hofte, kne, ankel, hode, nakke, skulder og arm. Plagene kan for eksempel være hodepine, lumbago, prolaps, ischias, bekkenløsning, betennelse i albue eller skulder, svimmelhet, migrene, stivhet, idrettsskader, halting, dårlig balanse, utbrenthet, nummen følelse, og kolikksmerter hos barn. Det er naturlig for osteopatene å samarbeide med fagpersonell innen tradisjonell medisin og etablerte alternative behandlingsformer. Osteopater behandler ikke aktive sykdommer som: kreft, smittsomme sykdommer, aids, sukkersyke, alvorlig hormonelle sykdommer, hjerte-kar lidelser eller alvorlige infeksjoner.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyhetsbrev om alt som skjer på Unity
Meld deg på du også!

Din e-post adresse:

Unity's Youtube kanal1

Se alle Unity's videoer

Organisasjoner på Unity

Disclaimer

Vår nettside bruker cookies optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette, eller forlat siden ved å trykke her..

All text and images on unity.no are edited/controled by registrered users and they are solely responsible for making sure that the images and/or text do not violate any copyright laws! The owner of unity.no Einar Sørbye takes no responibilities for anything published on this page . If anyone affiliated with unity.no have used copyrighted material please contact Einar Sørbye at einar@unity.no - and the copyrighted material will be removed at once!

Senterleder

Einar Sørbye

Har du spørsmål vedr utleie etc kan han treffes på +47 932 81 353 eller sende en mail til info@unity.no


Du finner Einar i 2 etg på unity.
Ta trappa opp og gå til høyre inn i kantina