Tlf:

93635474

Email:

jorflaa@online.no

Web:

www.heartfrequenzy.no

Rom:

--

Addresse:

Jorunn Flaata

Jeg tilbyr Rosenmetoden, AuraTransformasjon™, Aurajustering og Balansering, samt sjamanistiske tjenester som trommereiser, stille reiser, healing og husrens.   

Jeg er Auraformidler™ og tilbyr AuraTransformasjon™, Aurajustering og Balansering. AuraTransformasjon™ er en permanent bevissthetsutvidelse, som kobler en opp til den Nye Tids Energier, den frekvensen som barna, først og fremst, bringer inn med det bevissthetsskiftet som skjer på jorda i disse tider.

Jeg er Rosenterapeut, og tilbyr behandlinger i Rosenmetoden. Rosenmetoden er en mild berøringsmetode, som virker avspennende og gir velvære.

Rosenmetoden er dyptvirkende og kan virke forløsende på spenninger og følelser som sitter i kroppen og kan hindre den frie livsutfoldelsen.

Jeg tilbyr også sjamanistiske tjenester som trommereiser og stille reiser, healing, fjernhealing, og husrens. Jeg lager dessuten sjamanstaver for salg, og kan tilby kurs i dette. Forøvrig er jeg utdannet lektor i forming, og har arbeidet en årrekke i videregående skole.

 

Til daglig arbeider jeg i Oslo.

Ta kontakt for avtale: JORUNN FLAATA, mob. 93635474
www.heartfrequenzy.no

 

Jorunn Flaata's terapimetoder:

AuraTransformasjon™

En bevissthetsmessig transformasjonsmetode som for alvor aktiverer innstrømningen av Den Nye Tids energi.


Les mer www.auratransformation.no

Husrens
Rosenmetoden

Rosenmetoden er en mild, men dybtvirkende berøringsmetode som virker avspennende og gir velvære. Metoden kan virke forløsende, og kan bidra til økt selvinnsikt.

 

Sjamanistisk healing
Sjamanistisk healing omfatter metoder som
trommereiser, stille reiser, ekstraksjon,
sjelehenting, fjernhealing, husrens, m.m

Trommereise

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyhetsbrev om alt som skjer på Unity
Meld deg på du også!

Din e-post adresse:

Unity's Youtube kanal1

Se alle Unity's videoer

Organisasjoner på Unity

Disclaimer

Vår nettside bruker cookies optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette, eller forlat siden ved å trykke her..

All text and images on unity.no are edited/controled by registrered users and they are solely responsible for making sure that the images and/or text do not violate any copyright laws! The owner of unity.no Einar Sørbye takes no responibilities for anything published on this page . If anyone affiliated with unity.no have used copyrighted material please contact Einar Sørbye at einar@unity.no - and the copyrighted material will be removed at once!

Senterleder

Einar Sørbye

Har du spørsmål vedr utleie etc kan han treffes på +47 932 81 353 eller sende en mail til info@unity.no


Du finner Einar i 2 etg på unity.
Ta trappa opp og gå til høyre inn i kantina