Tlf:

91861234

Email:

larsthv@yahoo.no

Web:

www.magemassasje.no

Rom:

403

Addresse:

Lars Jørgen Thveten

Chi Nei Tsang er en holistisk behandling av kroppens indre organer som virker både fysisk og terapeutisk. Massasjen konsentreres hovedsakelig rundt mageområdet, og løsner både psykisk og fysisk stress.

 

Dette fører til en friere pust, bedret fordøyelse og næringsopptak, og mer effektiv eliminasjon av avfallsstoffer. Behandlingen gir en lang rekke positive effekter, både med hensyn til magerelaterte plager, men er også svært fordelaktig i å bli kvitt plager som søvnforstyrrelser, allergier, angst og depresjon, og liknende. Ring i dag for tilbud og bedre livskvalitet!  
Tlf: 91861234

info@magemassasje.no

>Chi Nei Tsang er en del av Universal Healing Tao System og en behandling av kroppens indre organer. Det er i hovedsak 10 av kroppens indre organer som blir behandlet. Disse organene deles inn i 5 grupper: Hjerte og tynntarm, lunger og tykktarm, magesekk og milt, nyrer og urinblære, og lever og galleblære.   >Disse 5 gruppene er direkte koblet til de 5 elementene i kinesisk medisin; Ild, Jord, Vann, Metall og Tre  >Tradisjonelt ble Chi Nei Tsang anvendt av taoistiske nonner og munker i deres praksis for å forbedre helse og vitalitet, rense kroppen, og utvikle spiritualitet og chi (Qi). Chi Nei Tsang har røtter i tradisjonell kinesisk medisin, tradisjonell indremedisinsk thaimassasje, og vestlig holistisk medisin, med fundament i effektive og bevist alternativ medisin.  >Ofte når man har har hatt plager i de indre organene over lengre tid, vil dette påvirke bindevev, muskulatur og til og med skjelettet rundt negativt. Smerter som opprinnelig har sitt opphav i stress og ubalanse i organene, vil forplante seg videre til andre deler av kroppen og psyken.   >Ved hjelp av Chi Nei Tsang-behandlingen løsnes spenninger, knuter og blokkeringer, samtidig som det fokuseres på tankenes og følelsenes forbindelse til den fysiske kroppen, og hvordan disse påvirker oss. Chi Nei Tsang er en konkret og svært helhetlig behandling, med svært gode resultater. >  >  > 

 

Unity Senter i Møllergt. 23 er nå dessverre lagt ned!

Men www.unity.no består!
Vi fortsetter med info om terapeuter og arrangementer m.m. under logoen "Unity Cloud".
Nye og utvidede websider med info, artikler og intervjuer fra vår holistiske verden er under utvikling.

Da vi ikke fikk ny leiekontrakt med gårdeier, har vi nå flyttet ut 30/4-18.
Foreløpig har vi ikke funnet noe nytt alternativ.
De fleste av våre terapeuter/behandlere har funnet seg nye steder å jobbe ut fra.

En epoke er slutt.
Mange savner allerede Oasen Unity Senter har vært.
Som vi før har nevnt holder vi på med et litt spesielt prosjekt. Vi har på hånda en liten vakker cruisebåt med 138 lugarer,
restaurant, dansehall med scene, badebasseng på akterdekket m.m.
Planen er å fortsette aktiviteten med Holistisk medisin og
i tillegg drive et vandrerhjem/hotell.
I danse hallen er det rom for seminarer, konferanser, konserter og selvfølgelig dans.
Utfordringen er å få kaiplass nærmest mulig Oslo sentrum.
Det er det vi jobber med for tiden.
Følg med!

Som sagt kommer vi til å fortsette med vår webside med terapeut, arrangement oversikter.
Nå også for terapeuter og arrangementer utenfor Unity Senter.
Nyhetsmail fortsetter med tilbud om markedsføring
av arrangementer rundt i Norge ca. hver 14 dag!
Følg også med på vår Facebook side: "Unity Senter".

Lars Jørgen Thveten's terapimetoder:

Chi Nei Tsang

Chi Nei Tsang er en holistisk behandling av kroppens indre organer som virker både fysisk og terapeutisk. Massasjen konsentreres hovedsakelig rundt mageområdet, og løsner både psykisk og fysisk stress. Dette fører til en friere pust, bedret fordøyelse og næringsopptak, og mer effektiv eliminasjon av avfallsstoffer. Behandlingen gir en lang rekke positive effekter, både med hensyn til magerelaterte plager, men er også svært fordelaktig i å bli kvitt plager som søvnforstyrrelser, allergier, angst og depresjon, og liknende. Ring i dag for tilbud og bedre livskvalitet!  

Reiki

Reiki healing er en japansk teknikk for å redusere stress og spenninger, og som kan gi forbedret helse. Reiki er en sterkt healende energi som aktiviseres i hendene.
Energioverføringene utbedrer og kan helbrede både fysiske og psykiske ubalanser.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyhetsbrev om alt som skjer på Unity
Meld deg på du også!

Din e-post adresse:

Unity's Youtube kanal1

Se alle Unity's videoer

Organisasjoner på Unity

Disclaimer

Vår nettside bruker cookies optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette, eller forlat siden ved å trykke her..

All text and images on unity.no are edited/controled by registrered users and they are solely responsible for making sure that the images and/or text do not violate any copyright laws! The owner of unity.no Einar Sørbye takes no responibilities for anything published on this page . If anyone affiliated with unity.no have used copyrighted material please contact Einar Sørbye at einar@unity.no - and the copyrighted material will be removed at once!

Senterleder

Einar Sørbye

Har du spørsmål kan Einar treffes på +47 932 81 353 eller sende en mail til info@unity.no