Tlf:

91861234

Email:

larsthv@yahoo.no

Web:

www.magemassasje.no

Rom:

403

Addresse:

Lars Jørgen Thveten

Chi Nei Tsang er en holistisk behandling av kroppens indre organer som virker både fysisk og terapeutisk. Massasjen konsentreres hovedsakelig rundt mageområdet, og løsner både psykisk og fysisk stress.

 

Dette fører til en friere pust, bedret fordøyelse og næringsopptak, og mer effektiv eliminasjon av avfallsstoffer. Behandlingen gir en lang rekke positive effekter, både med hensyn til magerelaterte plager, men er også svært fordelaktig i å bli kvitt plager som søvnforstyrrelser, allergier, angst og depresjon, og liknende. Ring i dag for tilbud og bedre livskvalitet!  
Tlf: 91861234

info@magemassasje.no

>Chi Nei Tsang er en del av Universal Healing Tao System og en behandling av kroppens indre organer. Det er i hovedsak 10 av kroppens indre organer som blir behandlet. Disse organene deles inn i 5 grupper: Hjerte og tynntarm, lunger og tykktarm, magesekk og milt, nyrer og urinblære, og lever og galleblære.   >Disse 5 gruppene er direkte koblet til de 5 elementene i kinesisk medisin; Ild, Jord, Vann, Metall og Tre  >Tradisjonelt ble Chi Nei Tsang anvendt av taoistiske nonner og munker i deres praksis for å forbedre helse og vitalitet, rense kroppen, og utvikle spiritualitet og chi (Qi). Chi Nei Tsang har røtter i tradisjonell kinesisk medisin, tradisjonell indremedisinsk thaimassasje, og vestlig holistisk medisin, med fundament i effektive og bevist alternativ medisin.  >Ofte når man har har hatt plager i de indre organene over lengre tid, vil dette påvirke bindevev, muskulatur og til og med skjelettet rundt negativt. Smerter som opprinnelig har sitt opphav i stress og ubalanse i organene, vil forplante seg videre til andre deler av kroppen og psyken.   >Ved hjelp av Chi Nei Tsang-behandlingen løsnes spenninger, knuter og blokkeringer, samtidig som det fokuseres på tankenes og følelsenes forbindelse til den fysiske kroppen, og hvordan disse påvirker oss. Chi Nei Tsang er en konkret og svært helhetlig behandling, med svært gode resultater. >  >  > 

 

Lars Jørgen Thveten's terapimetoder:

Chi Nei Tsang

Chi Nei Tsang er en holistisk behandling av kroppens indre organer som virker både fysisk og terapeutisk. Massasjen konsentreres hovedsakelig rundt mageområdet, og løsner både psykisk og fysisk stress. Dette fører til en friere pust, bedret fordøyelse og næringsopptak, og mer effektiv eliminasjon av avfallsstoffer. Behandlingen gir en lang rekke positive effekter, både med hensyn til magerelaterte plager, men er også svært fordelaktig i å bli kvitt plager som søvnforstyrrelser, allergier, angst og depresjon, og liknende. Ring i dag for tilbud og bedre livskvalitet!  

Reiki

Reiki healing er en japansk teknikk for å redusere stress og spenninger, og som kan gi forbedret helse. Reiki er en sterkt healende energi som aktiviseres i hendene.
Energioverføringene utbedrer og kan helbrede både fysiske og psykiske ubalanser.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyhetsbrev om alt som skjer på Unity
Meld deg på du også!

Din e-post adresse:

Unity's Youtube kanal1

Se alle Unity's videoer

Organisasjoner på Unity

Disclaimer

Vår nettside bruker cookies optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette, eller forlat siden ved å trykke her..

All text and images on unity.no are edited/controled by registrered users and they are solely responsible for making sure that the images and/or text do not violate any copyright laws! The owner of unity.no Einar Sørbye takes no responibilities for anything published on this page . If anyone affiliated with unity.no have used copyrighted material please contact Einar Sørbye at einar@unity.no - and the copyrighted material will be removed at once!

Senterleder

Einar Sørbye

Har du spørsmål vedr utleie etc kan han treffes på +47 932 81 353 eller sende en mail til info@unity.no


Du finner Einar i 2 etg på unity.
Ta trappa opp og gå til høyre inn i kantina