Tlf:

95402855

Email:

gretek@gmail.com

Web:

www.gretekalfoss.com

Rom:

306a

Grete Kalfoss

Kinesiolog. Spesialist i Ansiktstrekk-ansiktslesing. Coach. Bevisstgjørende veiledning. Ansiktstrekk - Kurs. MFT: Metaphor Field Technique; (Ny terapiform). Kurssleder. Tilstede: man, fre - lø/sø, BESTILL time.

Spesialist i lesing av ansikt og ansiktstrekk. Kinesiolog. Instruktør. MFT: Ny terapi

Terapeutvirksomhet. Treffes på Mobil 95 40 28 55 eller  gretek@gmail.com. Les mer på www.gretekalfoss.com

 

Noen av temaene ved konsultasjon: Kinesiologi, MFT, Ansiktstrekk:
Dine ressurser. Endring for å nå målene dine, Lese-, skrive- og konsentrasjonsvansker. El-sensitivhet, flyskrekk og andre frykter, endring av retning i livet og utbrenthets-symptomer. Forhold til barn, kjærester, ektefelle, kultur venner og kollegaer. Kommunikasjon;  indre og ytre, adferd osv.

Ansiktstrekk: Ditt ansikt/hodeform forteller hvilke ressurser og egenskaper du innehar. (hjernen) Bruker du dine viktigste ressurserog talenter? Jeg gjør personlig ansiktslesing og holder kurs i ansiktstrekk. Noe av kunnskapen brukes av noen få Psykologer og i psykologiske personlighetstester, men ikke i dette omfanget. 

MFT; Metaphor Field Technique: MFT er en metode sombygger påØstens tradisjonelle legekunst og vestens viten om hjernen og moderne psykologi. MFTer en følelsesmessig akupunktur, og en varsom forløsende justering av det som har satt seg i kroppens vev. Metoden er utvilet av en norsk terapeut og instruktør med erfaring fra krise- og krigssoner, Grete Kalfoss.

Dette er en revolusjonerende metode, i og med at tidligere "sannheter" somTING TAR LAAAAANG TID, ikke gjelder her. Metoden er meget skånsom, virker hurtig og har høy grad av suksess. MFT-universal viser til kliniske undersøkelser gjort i forhold til TFT og EFT. De viser at kundens opplevelse av bedring vedrørende angst er 90% og 76% ble symptomfrie med behandling av disse metodene. (argentinsk undersøkelse)

MFT er en videreutvikling av disse metodene og i tillegg ivaretar psykologiske metoder vedrørende nyere kunnskap om hjernen.

 

Grete Kalfoss's terapimetoder:

Ansiktlesing

Din hodeform og spesielt ditt ansikt forteller hvilke ressurser og egenskaper du har.Her kan du ved konsultasjon/lesing/kurs få mer informasjon om deg selv.Uansett barndom og oppvekst dette er deg.Vil vite mer om deg? TA KONTAKT 

Kinesiologi

Ordet som er brukt er gresk og kommer fra KINESE = bevegelse

LOGI = læren om. DVS: læren om bevegelse. Kinesiologi brukes som en felles betegnelse av flere retninger innenfor dette faget.

Læren om energetisk bevegelse, vil vel beskrive dette bedre.

Alle responser som har opptrått over tid, blir til mønstre. Fysiske, mentale, emosjonelle og åndelige(enegetiske/Essensielle). De blir da også NEVROLOGISKE

Når du er KINESIOLOG, har du i NORGE utdannelse i flere av disse retningene. De ikke bare "tester", men de er "BEHANDLERE" og har en betydelig lengde på sin utdannelse.

Du vil i Norge, finne flere retninger av dette faget

Three in one Concepts, ofte kalt Pedagogisk kinesiologi

Neuro-Training

Touch for Health

Integrated Healing

IC PKP

Brain Gym  osv.

 

Det finnes veldig mange retninger.

DNKF  Den Norske KinesiologForening organiserer de fleste

www.dnkf.no

Andre terapiretninger lærer også "TESTmetoden" kinesiologi som kan læres på noen minutter.

 

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyhetsbrev om alt som skjer på Unity
Meld deg på du også!

Din e-post adresse:

Unity's Youtube kanal1

Se alle Unity's videoer

Organisasjoner på Unity

Disclaimer

Vår nettside bruker cookies optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette, eller forlat siden ved å trykke her..

All text and images on unity.no are edited/controled by registrered users and they are solely responsible for making sure that the images and/or text do not violate any copyright laws! The owner of unity.no Einar Sørbye takes no responibilities for anything published on this page . If anyone affiliated with unity.no have used copyrighted material please contact Einar Sørbye at einar@unity.no - and the copyrighted material will be removed at once!

Senterleder

Einar Sørbye

Har du spørsmål vedr utleie etc kan han treffes på +47 932 81 353 eller sende en mail til info@unity.no


Du finner Einar i 2 etg på unity.
Ta trappa opp og gå til høyre inn i kantina