Tlf:

97942112

Email:

vincentespen@gmail.com

Web:

www.Spirituellcoaching.no

Rom:

Addresse:

Espen Vincent

Spirituell veileder med fokus på Hjertet som instrument og portal til indre balanse og åndelig utvikling. Praktiserer NLP, Thetahealing og dybdesamtaler. Tilbyr krystallsengbehandling og kurs i indre balansetrening/stressmestring.  

Spirituell Coaching gjør livsterapi til et forløsende møte med fortiden og danner grunnlaget for indre fred og spirituell oppvåkning..Start på ditt eget Hjertearbeid, din egen drøm.

Begynn med deg selv og din egen reise enten du er i starten på livet eller har kommet langt på din reise.. Bruk spirituell Coaching til å lære deg selv å kjenne, forløs gamle mønstre og sår som ikke tjener deg. Gå bakenfor det du tror du er og finn ny sannhet og veiledning med Hjertet..Bli ditt beste og foren deg med alt hva du ønsker å være idag og tiden som kommer...Finn ny inspirasjon og glede ved å ta et dybdykk inn i ditt eget Hjerte og dinn høyere bevissthet...Besøk mine sider for mere info. om kunsten i å leve et liv i balanse med Hjerte, Sinn og Kropp. www.spirituellcoaching.no 

Etter 3 spirituelle reiser til nåtidens mest kjente Medium og Healer JOG ( John of God ) i 2013, 15 og 16, har jeg tillatelse til å tilby Crystal Light Bed Healing / Krystallsengbehandling som er helt unik i sitt slag. Virker helt ned på cellenivå og fremmer ditt mentale, fysiske, emosjonelle og spirituelle velvære. Denne krystall healingen kan du lese mere om på www.krystallsengbehandling.no 

 

  

 

 

 

Unity Senter i Møllergt. 23 er nå dessverre lagt ned!

Men www.unity.no består!
Vi fortsetter med info om terapeuter og arrangementer m.m. under logoen "Unity Cloud".
Nye og utvidede websider med info, artikler og intervjuer fra vår holistiske verden er under utvikling.

Da vi ikke fikk ny leiekontrakt med gårdeier, har vi nå flyttet ut 30/4-18.
Foreløpig har vi ikke funnet noe nytt alternativ.
De fleste av våre terapeuter/behandlere har funnet seg nye steder å jobbe ut fra.

En epoke er slutt.
Mange savner allerede Oasen Unity Senter har vært.
Som vi før har nevnt holder vi på med et litt spesielt prosjekt. Vi har på hånda en liten vakker cruisebåt med 138 lugarer,
restaurant, dansehall med scene, badebasseng på akterdekket m.m.
Planen er å fortsette aktiviteten med Holistisk medisin og
i tillegg drive et vandrerhjem/hotell.
I danse hallen er det rom for seminarer, konferanser, konserter og selvfølgelig dans.
Utfordringen er å få kaiplass nærmest mulig Oslo sentrum.
Det er det vi jobber med for tiden.
Følg med!

Som sagt kommer vi til å fortsette med vår webside med terapeut, arrangement oversikter.
Nå også for terapeuter og arrangementer utenfor Unity Senter.
Nyhetsmail fortsetter med tilbud om markedsføring
av arrangementer rundt i Norge ca. hver 14 dag!
Følg også med på vår Facebook side: "Unity Senter".

Espen Vincent 's terapimetoder:

Åndelig veiledning
Avspenning
Bevisstgjørende Veiledning
Fokus på tilstedeværelse og oppmerksomt nærvær gjennom veiledning under behandlingen. Løsningsorientert.
Coaching
Energiarbeide
Fjernhealing
Healing

Healing er en enkel og mild metode til å gjenskape den naturlige tilstand av sunnhet, harmoni og balanse. Å heale betyr å helbrede og skape balanse ved hjelp av energi; å bringe mennesket i kontakt med sin helhet fysisk, følelsesmessig, mentalt og åndelig.

Når en person er i ubalanse betyr det at det er en blokkering i energifeltet. Det vil si, energien flyter ikke fritt og og er kanskje til og med stagnert. Blokkeringene kan ha fysiske (f.eks. sykdommer) såvel som psykiske årsaker; f.eks. en problematisk oppvekst, sjokk, traumer eller stress. Dette setter seg som spenninger i kroppen. Jo flere blokkeringer og spenninger et menneske har, desto vanskeligere vil livet synes for vedkommende. Det er derfor viktig å få satt fokus på problemene og få dem synliggjort, slik at de kan løses og energien igjen kan flyte uhindret. Men det er dog ikke kun syke mennesker eller mennesker med ubalanser, som kan ha bruk for healing. Raske og velfungerende mennesker kan anvende healing som en kick-starter til deres personlige utvikling. Healing hjelper dog ikke alle, og det er heller ikke alle man bør heale. Alkoholikere, stoffmisbrukere og psykisk syke mennesker har mer nytte ev andre behandlingsformer. Da det kanaliseres energi til et ofte meget konfust og ubeskyttet energifelt, kan healing endog forverre eksisterende ubalanser.

Teksten er et utdrag fra materialet 'Forberedende healerkurs' som introduksjon til Auraformidler-kurset og er laget og skrevet av Anni Sennov, Anette Rasmussen og Berit Reaver. Denne teksten er meget generell. Det finnes nemlig et utall av forskjellig utarbeidede healingmetoder. Kontakt en Healer fra Unitys behandlerliste for mer information.

Livsveiledning
Meditasjon
NLP (nevrolingvistisk programmering)

NLP er et verktøy for å bedre kommunikasjon, motivere, endre overbevisninger og gi mennesker et sterkere ståsted innenfor menneskebehandling. Med innsikt i og forståelse av de psykologiske mekanismer som ligger til grunn for at vi tar de valg vi gjør, er NLP kjent som den mest effektive og moderne form for psykologi. En av forutsetningene i NLP er vår egenskap til å endre oss selv. Gjennom livet "programmerer" vi inn våre egne adferdsmønstre, både positive og negative, og det er ikke alltid like lett å identifisere disse fordi det ikke er satt i system. Dette er strukturert og gjennomgående forklart i NLP

Flere mennesker, med forskjellig bakgrunn og motiv, velger å ta NLP-utdannelse i dag, enten for å bli coach, terapeut eller kanskje bare for selvutviklingens skyld.

NLP er :

En kraftfull forvandlingsteknikk som henter opp ressurser og leder deg mot målet ditt.

Nevro Lingvistisk Psykologi er den mest effektive og moderne form for psykologi. Den har en dyp forståelse av og kunnskap om de psykologiske mekanismer som kontrollerer livet vårt.

NLP er utviklet gjennom studier om hvordan vår indre kommunikasjon skaper tanker, følelser og handling.

NLP-teknikker er utviklet gjennom å studere mennesker som er briljante på ett eller flere områder. NLP gir deg derfor en unik mulighet til å lære og integrere adferdsmønstre som på en fantastisk effektiv måte gjør deg i stand til å bytte ut og forvandle destruktiv adferd med en positiv, ressursfylt og mer ønskelig adferd.

Hvorfor lære NLP?

For å være en god, oppdatert og effektiv terapeut er NLP et "must". Fordi det er det enkleste og mest effektive verktøy for å forstå strukturen i menneskers problemer og på den måten gjøre det mulig å legge opp en strategi mot en positiv endring

For å kunne kommunisere enda bedre

For selvutvikling

For å komme i mental toppform.

Oppsummert kan vi si :

NLP er et enkelt - men likevel avansert - sett av egenskaper som hjelper deg med å klargjøre hva du ønsker i de ulike områdene av livet ditt, og hvordan du oppnår det. "Hvis du ikke vet hvor du skal, så kan du ende opp et helt annet sted!"

NLP står for :

[N]euro :
fra det greske ordet neuron - nervesystemet. All vår adferd har sitt utspring i de nevrologiske prosessene fra våre 5 sanser.
[L]inguistic :
fra latin lingua eller language. Vi bruker språket til å organisere våre tanker og vår adferd når vi kommuniserer med andre.
[P]rogramming :
hvordan de ulike komponentene i et system er organisert for å skape aktivitets- eller adferdsmønster. Så NLP er egentlig en psykologi som tar utgangspunkt i disse tre komponentene, slik at vi bevisst kan bruke dem for å "programmere" oss selv gjennom det vi tenker og det vi sier til oss selv.

Ved utviklingen av NLP ble det i stor grad lagt vekt på studiet av velfungerende mennesker. Hvordan tenker de? Hva sier de til seg selv? Hvordan "programmerer" de seg selv til å nå sine mål? Ved en NLP-utdannelse tar vi tak i dette og jobber med å finne svarene. Finne ressursene hos hver enkelt og evnen til å bruke dem. Hva skjer på et Practitioner-kurs? Hva opplever du som deltaker? Hva kan du bruke resultatet til? Hva er grunnen til at du skulle delta på et slikt kurs? Nedenfor er gitt noen av svarene ; de øvrige finner du i løpet av utdannelsen.

NLP Practitioner gir deg :

En gjennomgripende utdannelse.

Store forandringsprosesser!

Du finner fram til ressursene dine!

Glede, varme, humor og tårer.

Selvutvikling.

Kan brukes til alle livets oppgaver.

Du lærer å rense livet ditt for destruktive strategier.

Sette deg mål og gjennomføre dem!

Du lærer å identifisere språkmønstre.

Bruke språket som verktøy.

Du vil lykkes med det du vil.

Terapiform med raske resultater.

Ufarlige, - men kraftfulle teknikker.

Samtale
Samtaleterapi
Stressmestring
Theta Healing
Traumeterapi
Veiledning

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyhetsbrev om alt som skjer på Unity
Meld deg på du også!

Din e-post adresse:

Unity's Youtube kanal1

Se alle Unity's videoer

Organisasjoner på Unity

Disclaimer

Vår nettside bruker cookies optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette, eller forlat siden ved å trykke her..

All text and images on unity.no are edited/controled by registrered users and they are solely responsible for making sure that the images and/or text do not violate any copyright laws! The owner of unity.no Einar Sørbye takes no responibilities for anything published on this page . If anyone affiliated with unity.no have used copyrighted material please contact Einar Sørbye at einar@unity.no - and the copyrighted material will be removed at once!

Senterleder

Einar Sørbye

Har du spørsmål kan Einar treffes på +47 932 81 353 eller sende en mail til info@unity.no