Tlf:

97701565

Email:

elmarka@online.no

Web:

http://www.kreativveiviser.no

Rom:

412

Addresse:

Skoppum / Horten

Ellinor Markaskard

Jeg tilbyr: Psykoterapi, healing og energiarbeid. Jeg er utdannet klinisk sosionom, med 7 år tilleggsutdannelse i veiledning og coaching. 12 år fordypelse i kunstterapi- sjokk og traumeterapeut. Mindfullnes og meditasjon.

Hos meg får du healing til kropp ånd og sjel. Jeg jobber også med å transformere energier. Sammen vekker vi din healingskraft. Eller trenger du å lytte inn til deg selv og forstå hva som foregår der? veien hjem? Bruk av kunst og uttrykk som metoder er svært virkningsfylt for egen innsikt, der du forstår de bilder din underbevissthet skaper. Bruk av tankens kraft, og drømmetydning. Samarbeide med intuisjon skaper indre fred. Å kunne forstå seg selv og sin historie er avgjørende. Hvorfor tenker jeg så mye, hvorfor er jeg så sårbar? Hvorfor er jeg forskjellig fra alle de andre? Hva er det jeg ikke forstår? La det bli lys i ditt liv, og la det skinne gjennom hele deg, dette er tilbakemelding fra de som mottar healing fra meg.  Åndelig veiledning får du her.

 

Unity Senter i Møllergt. 23 er nå dessverre lagt ned!

Men www.unity.no består!
Vi fortsetter med info om terapeuter og arrangementer m.m. under logoen "Unity Cloud".
Nye og utvidede websider med info, artikler og intervjuer fra vår holistiske verden er under utvikling.

Da vi ikke fikk ny leiekontrakt med gårdeier, har vi nå flyttet ut 30/4-18.
Foreløpig har vi ikke funnet noe nytt alternativ.
De fleste av våre terapeuter/behandlere har funnet seg nye steder å jobbe ut fra.

En epoke er slutt.
Mange savner allerede Oasen Unity Senter har vært.
Som vi før har nevnt holder vi på med et litt spesielt prosjekt. Vi har på hånda en liten vakker cruisebåt med 138 lugarer,
restaurant, dansehall med scene, badebasseng på akterdekket m.m.
Planen er å fortsette aktiviteten med Holistisk medisin og
i tillegg drive et vandrerhjem/hotell.
I danse hallen er det rom for seminarer, konferanser, konserter og selvfølgelig dans.
Utfordringen er å få kaiplass nærmest mulig Oslo sentrum.
Det er det vi jobber med for tiden.
Følg med!

Som sagt kommer vi til å fortsette med vår webside med terapeut, arrangement oversikter.
Nå også for terapeuter og arrangementer utenfor Unity Senter.
Nyhetsmail fortsetter med tilbud om markedsføring
av arrangementer rundt i Norge ca. hver 14 dag!
Følg også med på vår Facebook side: "Unity Senter".

Ellinor Markaskard 's terapimetoder:

Åndelig veiledning
Bodynamics

Bodynamic-systemet er en pedagogisk orientert kropps-psykoterapiform. Systemet er utviklet innenfor psykodynamisk tradisjon med inspirasjon fra kroppspedagogikk, humanistisk psykologi, psykologisk og motorisk utviklingsteori og karakteranalytisk tenkning.

Behandlingen kan arbeide med bl.a. psykomotorisk muskelfunksjon og traumebehandling. I kroppsarbeidet inngår berøring og aktivering av bevegelser.

For mer information om Bodynamic systemet generelt , sjokktraumeterapi, litteratur o.a. henvises til hjemmesidene: www.bodynamicskandinavien.dk og www.bodynamic.dk

Coaching
Healing

Healing er en enkel og mild metode til å gjenskape den naturlige tilstand av sunnhet, harmoni og balanse. Å heale betyr å helbrede og skape balanse ved hjelp av energi; å bringe mennesket i kontakt med sin helhet fysisk, følelsesmessig, mentalt og åndelig.

Når en person er i ubalanse betyr det at det er en blokkering i energifeltet. Det vil si, energien flyter ikke fritt og og er kanskje til og med stagnert. Blokkeringene kan ha fysiske (f.eks. sykdommer) såvel som psykiske årsaker; f.eks. en problematisk oppvekst, sjokk, traumer eller stress. Dette setter seg som spenninger i kroppen. Jo flere blokkeringer og spenninger et menneske har, desto vanskeligere vil livet synes for vedkommende. Det er derfor viktig å få satt fokus på problemene og få dem synliggjort, slik at de kan løses og energien igjen kan flyte uhindret. Men det er dog ikke kun syke mennesker eller mennesker med ubalanser, som kan ha bruk for healing. Raske og velfungerende mennesker kan anvende healing som en kick-starter til deres personlige utvikling. Healing hjelper dog ikke alle, og det er heller ikke alle man bør heale. Alkoholikere, stoffmisbrukere og psykisk syke mennesker har mer nytte ev andre behandlingsformer. Da det kanaliseres energi til et ofte meget konfust og ubeskyttet energifelt, kan healing endog forverre eksisterende ubalanser.

Teksten er et utdrag fra materialet 'Forberedende healerkurs' som introduksjon til Auraformidler-kurset og er laget og skrevet av Anni Sennov, Anette Rasmussen og Berit Reaver. Denne teksten er meget generell. Det finnes nemlig et utall av forskjellig utarbeidede healingmetoder. Kontakt en Healer fra Unitys behandlerliste for mer information.

Phytoterapi

"Phytoterapi" stammer fra det greske ordet phyto=plante. Dagens Phytoterapibygger på tradisjonell plantemedisin samt nyere forskning på medisinske planter, kost & ernæring, vitamin & mineralterapi samt livsstilveiledning,. Dette er en helhetlig behandling med fokus på å gjenopprette balansen i kroppen etter sykdom/plager, samt forebygge sykdom. Med hjelp fra naturen understøttes kroppens egne helbredende krefter.

Phytoterapeuter danner seg et helhetlig bilde av sin klienten og dens sykdomshistorie og behandler deretter årsaken til sykdom/ubalanse. Phytoterapi understøtter kroppens egne helbredende krefter. Behandlingen tilpasses hver enkelt klient, da ingen kropper eller sinn er helt like. 

I Norge kan du utdanne deg til Phytoterapeut ® ved Phytoakademiet AS

Psykoterapi

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyhetsbrev om alt som skjer på Unity
Meld deg på du også!

Din e-post adresse:

Unity's Youtube kanal1

Se alle Unity's videoer

Organisasjoner på Unity

Disclaimer

Vår nettside bruker cookies optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette, eller forlat siden ved å trykke her..

All text and images on unity.no are edited/controled by registrered users and they are solely responsible for making sure that the images and/or text do not violate any copyright laws! The owner of unity.no Einar Sørbye takes no responibilities for anything published on this page . If anyone affiliated with unity.no have used copyrighted material please contact Einar Sørbye at einar@unity.no - and the copyrighted material will be removed at once!

Senterleder

Einar Sørbye

Har du spørsmål kan Einar treffes på +47 932 81 353 eller sende en mail til info@unity.no