Tlf:

92414418

Email:

enfinenergi@hotmail.com

Web:

www.enfinenergi.com

Rom:

309c

Addresse:

Marie Fossli

Har du utfordringer på det mentale eller fysiske plan som du vil gjøre noe med? Som allsidig terapeut har jeg fokus på hele mennesket og kan hjelpe deg på veien til et bedre liv. Tillat deg selv å ha det bra!

Reading, samtaleterapi og sjelesorg er mine hovedverktøy som terapeut. Har en sammensatt utdannelse, yrkeserfaring og livserfaring til å møte deg der du er. Se nettsiden for mer informasjon om mine utdannelser og behandlingsmetoder.

Marie Fossli's terapimetoder:

Åndelig veiledning
Øreakupunktur

Øreakupunktur er en form for soneterapi som bygger på at hele organismen med forskjellige deler og funksjoner gjenspeiles i det ytre øret. Ved hjelp av akupunkturnåler behandles gitte soner eller punkter i øret, som er ment å gi positive refleksvirkninger tilsvarende steder i kroppen. Øret har form som et foster som ligger med hodet ned. For å påvirke de forskjellige sonene brukes tynne akupunkturnåler eller evt. frø (særlig på barn og eldre). Ørepunktene skiller seg fra kroppens akupunkturpunkter ved at de på samme måte som soner under føttene (fotsone) er nervereflekspunkter som påvirker nervene fra øret til hjernen og viderformidles til alle kroppens organer via nerveimpulser. I vanlig akupunktur påvirkes flyten av qi (energi) i meridianene og organene knyttet til disse. Øret har over 200 punkter som benyttes i behandlingen. Punktene ligger veldig tett og overlapper hverandre. Ofte er det synlige forandringer i huden i det affiserte punktområdet som varme, fremtredende blodårer, bleke/røde områder, hevelse, smerte/ømhet ved palpasjon (stimulering med terapistav). Øreakupunktur kan ha god virkning på mange forskjellige plager. Så som betennelser, muskelspenninger, ryggproblemer, smerter, stress, angst, hormonforstyrrelser osv. Brukes også som tilleggsbehandling ved røykekutt og for å dempe stor matlyst. Det finnes flere spesialpunkter med psykosomatiske og psykiatriske virkninger som brukes til å forsterke virkningen av behandlingen. Eksempel på spesialpunkt og kanskje det mest brukte er Shen Men som betyr "Sjelens Port". Dette punktet kontrollerer alle Yang tilstander i kroppen, demper angst og uro, rastløshet, stress, smerter generelt og hodepine. Spesialpunktene for muskelavspenning, psykisk avspenning og Shen Men kan gi god effekt på meget stressede personer som har mye å gjøre og ikke klarer å gi slipp, da denne kombinasjonen har vist seg å ha en meget avstressende virkning.

Reading

Verktøy og teknikker brukes for å lese deg fra et nøytralt ståsted. En reading er en sjel-til-sjel kommunikasjon.

Samtaleterapi

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyhetsbrev om alt som skjer på Unity
Meld deg på du også!

Din e-post adresse:

Unity's Youtube kanal1

Se alle Unity's videoer

Organisasjoner på Unity

Disclaimer

Vår nettside bruker cookies optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette, eller forlat siden ved å trykke her..

All text and images on unity.no are edited/controled by registrered users and they are solely responsible for making sure that the images and/or text do not violate any copyright laws! The owner of unity.no Einar Sørbye takes no responibilities for anything published on this page . If anyone affiliated with unity.no have used copyrighted material please contact Einar Sørbye at einar@unity.no - and the copyrighted material will be removed at once!

Senterleder

Einar Sørbye

Har du spørsmål vedr utleie etc kan han treffes på +47 932 81 353 eller sende en mail til info@unity.no


Du finner Einar i 2 etg på unity.
Ta trappa opp og gå til høyre inn i kantina