Tlf:

91817178

Email:

post@handanalyse.no

Web:

www.handanalyse.no

Rom:

310

Addresse:

Åshild Tilrem

Spirituell coaching & Håndanalyse. Oppdag ditt livsformål og unike potensiale. Få større klarhet, mer innsikt, inspirasjon og glede. Bli kvitt dine begrensninger og lev et liv i frihet.

Vil du utforske hva som skjuler seg bak dine fingeravtrykk?

Kom ut av stagnasjon, frustrasjon og depresjon og få mer klarhet i din livsretning. 

Ved hjelp av min intuisjon, moderne håndanalyse og bevisstgjørende samtaler hjelper jeg deg med å heve din bevissthet, oppnå indre ro og klarhet, og skape rom for transformasjon og helbredelse. Tilnærmingen er et resultat av mange års studier av menneskesinnet og ulike behandlingsmetoder og er basert på et helhetlig menneskesyn hvor både kropp, sjel og sinn er i fokus.

For mer informasjon les mer på:

www.handanalyse.no

www.purehealth.no

www.lifepurpose.no

Du er velkommen til å ta kontakt på telefon: +47 918 17 178

eller epost: aashild.tilrem@gmail.com

Åshild Tilrem's terapimetoder:

Åndelig veiledning
Håndanalyse
Håndanalyse er en analyse av hendenes form, farge, fingrenes lengde i forhold til hverandre, linjer, fingeravtrykk og andre underliggende hudmønstre. Ved hjelp av en håndanalyse kan en identifisere individets medfødte karaktertrekk, evner og potensiale. En kan si noe om din psykologiske konstitusjon og avdekke eventuelle fysiologiske og psykologiske ubalanser.
Healing

Healing er en enkel og mild metode til å gjenskape den naturlige tilstand av sunnhet, harmoni og balanse. Å heale betyr å helbrede og skape balanse ved hjelp av energi; å bringe mennesket i kontakt med sin helhet fysisk, følelsesmessig, mentalt og åndelig.

Når en person er i ubalanse betyr det at det er en blokkering i energifeltet. Det vil si, energien flyter ikke fritt og og er kanskje til og med stagnert. Blokkeringene kan ha fysiske (f.eks. sykdommer) såvel som psykiske årsaker; f.eks. en problematisk oppvekst, sjokk, traumer eller stress. Dette setter seg som spenninger i kroppen. Jo flere blokkeringer og spenninger et menneske har, desto vanskeligere vil livet synes for vedkommende. Det er derfor viktig å få satt fokus på problemene og få dem synliggjort, slik at de kan løses og energien igjen kan flyte uhindret. Men det er dog ikke kun syke mennesker eller mennesker med ubalanser, som kan ha bruk for healing. Raske og velfungerende mennesker kan anvende healing som en kick-starter til deres personlige utvikling. Healing hjelper dog ikke alle, og det er heller ikke alle man bør heale. Alkoholikere, stoffmisbrukere og psykisk syke mennesker har mer nytte ev andre behandlingsformer. Da det kanaliseres energi til et ofte meget konfust og ubeskyttet energifelt, kan healing endog forverre eksisterende ubalanser.

Teksten er et utdrag fra materialet 'Forberedende healerkurs' som introduksjon til Auraformidler-kurset og er laget og skrevet av Anni Sennov, Anette Rasmussen og Berit Reaver. Denne teksten er meget generell. Det finnes nemlig et utall av forskjellig utarbeidede healingmetoder. Kontakt en Healer fra Unitys behandlerliste for mer information.

Helhetsterapi
Helsecoaching
Hypnoterapi
Psychodiagnostic Chirology
Psychodiagnostic Chirology (PDC) er en omfattende psykologisk analysemetode basert på håndens linjer og hudmønstre (dermatoglyphics), form og struktur (morfologi). Metoden er utviklet av Dr. Arnold Holtzman, som har forsket på dermatoglyphics/morfologi og psykiatrisk biologi siden 1968. Forskningen peker på sammenhengen mellom hjernen, vår psykologiske utvikling, og håndens struktur. Systemet tar sikte på å identifisere atferdsmønstre og psykologiske ubalanser basert på håndens morfologi. Psychodiagnostic chirology gir en direkte forståelse av hvordan tidlige barndomsopplevelser, emosjonelle traumer, og barnets opplevelse av tilknytning til foreldre, har preget den psykologiske konstitusjonen og utviklingen.
Samtaleterapi

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyhetsbrev om alt som skjer på Unity
Meld deg på du også!

Din e-post adresse:

Unity's Youtube kanal1

Se alle Unity's videoer

Organisasjoner på Unity

Disclaimer

Vår nettside bruker cookies optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette, eller forlat siden ved å trykke her..

All text and images on unity.no are edited/controled by registrered users and they are solely responsible for making sure that the images and/or text do not violate any copyright laws! The owner of unity.no Einar Sørbye takes no responibilities for anything published on this page . If anyone affiliated with unity.no have used copyrighted material please contact Einar Sørbye at einar@unity.no - and the copyrighted material will be removed at once!

Senterleder

Einar Sørbye

Har du spørsmål vedr utleie etc kan han treffes på +47 932 81 353 eller sende en mail til info@unity.no


Du finner Einar i 2 etg på unity.
Ta trappa opp og gå til høyre inn i kantina