Tlf:

93603534

Email:

anitahvale@hotmail.com

Web:

Facebook: samtaleterapi -Anita Hvale

Rom:

--

Addresse:

Anita Hvale

Psykoterapi - Samtaleterapi - Psykosyntese   I trygge omgivelser utforsker vi hvem du er, dine utfordringer og ditt potensial.


Tid og rom for deg!

Som din psykoterapeut tilbyr jeg et trygt rom for deg og det du kommer med. 

Hvis du lurer på om psykoterapi kan være noe for deg, ta kontakt, så tar vi en prat om det. All kontakt er fra første stund underlagt taushetsplikt.

Psykosyntese er psykoterapi , og i psykosyntese åpner vi for at det finnes en åndelig dimensjon, uten at vi nødvendigvis definerer hva det innebærer. Jeg personlig liker å holde rommet åpent for undringen, og er tilstede med kliententen der han eller hun er.

Psykosyntesen er opptatt av menneskelig vekst og utvikling. Min oppgave som psykosynteseterapeut er å gi støtte, speiling og varme nok til at klienten selv kjenner når han eller hun er klar til å vokse, enten ved indre vekst, åndelig utvikling, eller ytre vekst.

Slik vil mitt ansvar som terapeut også være å se det store bildet, se hvilke deler som er modne for å integreres i helheten, og legge til rette for at klienten kan åpne for avsplittede deler i seg selv og vokse mot en harmonisk fungerende helhet.

Anita Hvale's terapimetoder:

Psykosyntese

Psykosyntese er psykoterapi , og i psykosyntese åpner vi for at det finnes en åndelig dimensjon, uten at vi nødvendigvis definerer hva det innebærer.

Psykosyntesen er opptatt av menneskelig vekst og utvikling. Oppgaven som psykosynteseterapeut er å gi støtte, speiling og varme nok til at klienten selv kjenner når han eller hun er klar til å vokse, enten ved indre vekst, åndelig utvikling, eller ytre vekst.

Terapeuten skal også se det store bildet, se hvilke deler som er modne for å integreres i helheten, og legge til rette for at klienten kan åpne for avsplittede deler i seg selv og vokse mot en harmonisk fungerende helhet.

Psykoterapi
Samtaleterapi

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyhetsbrev om alt som skjer på Unity
Meld deg på du også!

Din e-post adresse:

Unity's Youtube kanal1

Se alle Unity's videoer

Organisasjoner på Unity

Disclaimer

Vår nettside bruker cookies optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette, eller forlat siden ved å trykke her..

All text and images on unity.no are edited/controled by registrered users and they are solely responsible for making sure that the images and/or text do not violate any copyright laws! The owner of unity.no Einar Sørbye takes no responibilities for anything published on this page . If anyone affiliated with unity.no have used copyrighted material please contact Einar Sørbye at einar@unity.no - and the copyrighted material will be removed at once!

Senterleder

Einar Sørbye

Har du spørsmål vedr utleie etc kan han treffes på +47 932 81 353 eller sende en mail til info@unity.no


Du finner Einar i 2 etg på unity.
Ta trappa opp og gå til høyre inn i kantina