Tlf:

48194292

Email:

aksel@helesinnet.no

Web:

www.helesinnet.no

Rom:

511

Addresse:

Aksel Sogstad

Aksel Sogstad tilbyr hypnoterapi for å hjelpe pasienter på forskjellige områder som vektreduksjon, røykeslutt, smerter, angst og avhengighet, fordøyelse (IBS), livskvalitet og prestasjoner.

Hypnoterapi kan gi oss en indre klarhet om vår utfordring, slik at vi kommer i kontakt med det vi egentlig ønsker. Når vi får tro på vår egen endringsprosess finner vi motivasjon for å oppnå det vi ønsker.

 

Aksel Sogstad er en erfaren hypnoterapeut som bruker klientsentrert tilnærming. Det er dine mål og ønsker som er viktig for han.

 

Aksel har studert hypnoterapi ved Hypnotherapy Training International i London og i Orlando, Florida. Han har også studert og praktisert nyingma-tradisjonen i tibetansk buddhisme med Khenpo Sangpo Rinpoche og samisk sjamankunst med Eirik Myhrhaug.

 

Aksel er interessert i samfunn, mennesker og kulterer. Han har foretatt reiser i Tibet. Han ser det gode i alt som kan hjelpe folk til å få det livet de ønsker. Han syns det er interessant å gjenkjenne og forstå metoder på tvers av forskjellige retninger.

 

Aksel holder foredrag om hypnoterapi, har skrevet boken "Hypnoterapi - endring med hypnose" og samarbeider med sykehus om pasientbehandling. Se gjerne hans nettside for mer informasjon: www.helesinnet.no.

 

Aksel Sogstad's terapimetoder:

Hypnoterapi
Meditasjon
Regresjonsterapi

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyhetsbrev om alt som skjer på Unity
Meld deg på du også!

Din e-post adresse:

Unity's Youtube kanal1

Se alle Unity's videoer

Organisasjoner på Unity

Disclaimer

Vår nettside bruker cookies optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette, eller forlat siden ved å trykke her..

All text and images on unity.no are edited/controled by registrered users and they are solely responsible for making sure that the images and/or text do not violate any copyright laws! The owner of unity.no Einar Sørbye takes no responibilities for anything published on this page . If anyone affiliated with unity.no have used copyrighted material please contact Einar Sørbye at einar@unity.no - and the copyrighted material will be removed at once!

Senterleder

Einar Sørbye

Har du spørsmål vedr utleie etc kan han treffes på +47 932 81 353 eller sende en mail til info@unity.no


Du finner Einar i 2 etg på unity.
Ta trappa opp og gå til høyre inn i kantina