Tlf:

92411968

Email:

frode@eft.no

Web:

www.eft.no

Rom:

--

Addresse:

Frode Steinset

Sliter du med vonde følelser eller fysisk smerte? Da kan behandling med EFT være noe for deg. Jeg har lang erfaring som EFT-terapeut og lærer i EFT, og jeg lover profesjonell behandling.

EFT er verdens mest utbredte teknikk innen energipsykologi. I løpet av de mer enn 20 år EFT har eksistert, har millioner av mennesker verden over blitt kjent med hvor effektiv denne metoden er. 

Jeg er daglig leder av EFT Norge og var en av de aller første som begynte å bruke EFT i Norge. Jeg har også i ca. 15 år hatt det faglige ansvaret for terapeututdanningen som blir gitt av EFT Norge. 

I tillegg til EFT har jeg en bred kompetanse innen alternativ behandling:

-Naturmedisinsk aromaterapeut

-Homøopraktiker NLH

-Tankefeltterapeut 

-Hypnoterapeut (diplomutdanning med tilleggsutdanning i følgende disipliner: Hypnose og smertebehandling, Hypnose og vektkontroll, Hypnose og ADD/ADHD, Tidligere liv regresjonsterapi, Hypnose og røykeslutt og Håndskriftanalyse)

-Allergy Antidotes

-Tapas Acrupressure Technique

Min erfaring er at jeg ved hjelp av EFT får så gode resultater at de andre terapiformene bare i mindre grad blir benyttet. Likevel gir de meg et bredere perspektiv som terapeut, noe jeg tror mine klienter har nytte av.

Frode Steinset 's terapimetoder:

EFT
Energipsykolgi
Hypnoterapi
Massasje
TFT (tankefeltterapi)

TFT - tankefeltterapi har vist seg å gi svært gode resultater ved følelsesmessige problemer som for eksempel ved de fleste typer frykt, traumer, fobier, smerter, lesevansker, røykeslutt, søtsug, saltsug og mer. Den amerikanske psykologen dr. Roger Callahan står bak utviklingen av TFT - tankefeltterapi gjennom 35 år.

 

Metoden er basert på en kombinasjon av østens akupressur og vestens kognitive tankegang innen psykologi. Metoden går i hovedsak ut på at man fokuserer på de negative følelsene samtidig som akupressurpunkter stimuleres med enkel fingerbanking.

 

Hva kreves av deg som klient?

- at du gir behandlingen en sjanse.

- Behandlingen er helt trygg, enkel og meget virkningsfull. Jeg lærer deg også hvordan du kan bruke metoden på deg selv. Det kan bli et viktig verktøy å ta med seg videre i livet.

Traumeterapi

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyhetsbrev om alt som skjer på Unity
Meld deg på du også!

Din e-post adresse:

Unity's Youtube kanal1

Se alle Unity's videoer

Organisasjoner på Unity

Disclaimer

Vår nettside bruker cookies optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette, eller forlat siden ved å trykke her..

All text and images on unity.no are edited/controled by registrered users and they are solely responsible for making sure that the images and/or text do not violate any copyright laws! The owner of unity.no Einar Sørbye takes no responibilities for anything published on this page . If anyone affiliated with unity.no have used copyrighted material please contact Einar Sørbye at einar@unity.no - and the copyrighted material will be removed at once!

Senterleder

Einar Sørbye

Har du spørsmål vedr utleie etc kan han treffes på +47 932 81 353 eller sende en mail til info@unity.no


Du finner Einar i 2 etg på unity.
Ta trappa opp og gå til høyre inn i kantina