Tlf:

41339772

Email:

annette.gestalt@gmail.com

Web:

gestaltveiledningoslo.no

Rom:

314

Addresse:

Annette Behrens

Psykodynamisk gruppeterapi. Vil du være med i en prosessorientert gruppe som går over lengre tid? Metoden er basert på Gestaltterapi, og du vil fordypes i, og lære av både egne og andres prosesser.

Gestaltterapi

Ønsker du å bli bedre kjent med deg selv, dine mønstre, og hvordan du selv kan ta styringen i ditt liv? Står du ovenfor en vanskelig valgsituasjon? Er du i en utfordrende relasjon? Trenger du noen å prate med?

Gestaltterapi er en opplevelses- og prosessorientert form for psykoterapi. Gestaltterapeuter tror at hvert menneske har i seg de nødvendige evnene til å løse egne problemer og møte livets utfordringer. Allikevel kan man i blant oppleve å sitte fast, og trenge assistanse. En gestaltterapeut ønsker å hjelpe klienten med å tydeliggjøre sin egen situasjon, finne ut hvilken rolle han/hun spiller i den, og utforske nye løsninger og måter å møte problemene på.

Jeg er opptatt av å møte mennesker der de er, med en nøytral og ikke-dømmende holdning. Jeg tror på at vi alle gjør det beste vi kan - alltid - utifra våre evner, erfaringer og omgivelser. Jeg tror at hvis jeg hadde gått i «dine sko» ville jeg gjort nøyaktig det samme som deg. Det er en grunn til at du gjør det du gjør. Men, jeg tror også på muligheten til endring. Jeg tror vi alle har et potensial i oss til å bli den beste versjonen av oss selv, og den versjonen av deg vil jeg hjelpe deg med å bli!

Individualtime
kr 800,- for 60 minutter

 

GRUPPETERAPI

Oppstart høsten 2017. Gruppen vil avholdes annenhver uke, 3 timer pr gang over et lengre tidsrom.

Med en tanke om at alle i utgangspunktet vet hvordan vi kan leve et tilfredsstillende og rikt liv, vil gruppen handle om å virkeliggjøre denne sannheten.

Hovedfokus i gruppen blir å utforske alle mekanismer og metoder (bevisste og ubevisste) vi bruker for å forhindre oss selv i å utvikle vårt fulle potensial.

Vi vil sammen skape et trygt og støttende miljø for hverandre, og bruke gruppen som et sosialt "forskningslaboratorium" der vi kan utforske og oppdage:

- hvem vi blir i møte med hverandre
- hvordan vi regulerer oss i kontakt
- hvordan vi blir påvirket av våre følelser (eller ikke)
- hvordan vi kan lære å komme i kontakt med våre behov 
  og uttrykke disse
- vår tilknytning, og hvordan den påvirker oss
- alle temaer hver og en bringer inn

 

Det blir ikke noe fast tema, men åpent for det hver enkelt er opptatt av, der og da. Vi vil også gjøre enkle mindfullness-øvelser, lære om tilknytningsteori og ulike psykoterapeutiske modeller - alt for å inspirere din vei mot mer frihet og utfoldelse.

Personlig er jeg opptatt å ha den mentale delen av oss med på laget når vi går i prosess. Vår forståelse av hva som skjer er en god følgesvenn når vi reiser inn i våre dype landskap. Jeg er glad i å skissere opp "mentale kart" basert på ulike psykoterapeutiske modeller, slik at vi skal vite hvor vi er i vårt indre landskap, og dermed kunne forstå terrenget bedre.

Fordelen med gruppe er at vi kan inspireres og lære av andres temaer og prosesser, i tillegg til våre egne. For mange er dette en mer effektiv behandlingsform enn individualterapi.


For mer informasjon eller påmelding, ta kontakt på
annette.gestalt@gmail.com

Foreløpig dag: onsdager 18-21
pris: 500,- pr gang

 

 

Annette Behrens
Gestaltterapeut MNGF
EAGT-godkjent 

Unity Senter i Møllergt. 23 er nå dessverre lagt ned!

Men www.unity.no består!
Vi fortsetter med info om terapeuter og arrangementer m.m. under logoen "Unity Cloud".
Nye og utvidede websider med info, artikler og intervjuer fra vår holistiske verden er under utvikling.

Da vi ikke fikk ny leiekontrakt med gårdeier, har vi nå flyttet ut 30/4-18.
Foreløpig har vi ikke funnet noe nytt alternativ.
De fleste av våre terapeuter/behandlere har funnet seg nye steder å jobbe ut fra.

En epoke er slutt.
Mange savner allerede Oasen Unity Senter har vært.
Som vi før har nevnt holder vi på med et litt spesielt prosjekt. Vi har på hånda en liten vakker cruisebåt med 138 lugarer,
restaurant, dansehall med scene, badebasseng på akterdekket m.m.
Planen er å fortsette aktiviteten med Holistisk medisin og
i tillegg drive et vandrerhjem/hotell.
I danse hallen er det rom for seminarer, konferanser, konserter og selvfølgelig dans.
Utfordringen er å få kaiplass nærmest mulig Oslo sentrum.
Det er det vi jobber med for tiden.
Følg med!

Som sagt kommer vi til å fortsette med vår webside med terapeut, arrangement oversikter.
Nå også for terapeuter og arrangementer utenfor Unity Senter.
Nyhetsmail fortsetter med tilbud om markedsføring
av arrangementer rundt i Norge ca. hver 14 dag!
Følg også med på vår Facebook side: "Unity Senter".

Annette Behrens's terapimetoder:

Gestaltterapi
Psykosyntese

Psykosyntese er psykoterapi , og i psykosyntese åpner vi for at det finnes en åndelig dimensjon, uten at vi nødvendigvis definerer hva det innebærer.

Psykosyntesen er opptatt av menneskelig vekst og utvikling. Oppgaven som psykosynteseterapeut er å gi støtte, speiling og varme nok til at klienten selv kjenner når han eller hun er klar til å vokse, enten ved indre vekst, åndelig utvikling, eller ytre vekst.

Terapeuten skal også se det store bildet, se hvilke deler som er modne for å integreres i helheten, og legge til rette for at klienten kan åpne for avsplittede deler i seg selv og vokse mot en harmonisk fungerende helhet.

Psykoterapi
Samtaleterapi

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyhetsbrev om alt som skjer på Unity
Meld deg på du også!

Din e-post adresse:

Unity's Youtube kanal1

Se alle Unity's videoer

Organisasjoner på Unity

Disclaimer

Vår nettside bruker cookies optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette, eller forlat siden ved å trykke her..

All text and images on unity.no are edited/controled by registrered users and they are solely responsible for making sure that the images and/or text do not violate any copyright laws! The owner of unity.no Einar Sørbye takes no responibilities for anything published on this page . If anyone affiliated with unity.no have used copyrighted material please contact Einar Sørbye at einar@unity.no - and the copyrighted material will be removed at once!

Senterleder

Einar Sørbye

Har du spørsmål kan Einar treffes på +47 932 81 353 eller sende en mail til info@unity.no