//
Tlf:

41339772

Email:

annette.arkana@gmail.com

Web:

gestaltveiledningoslo.no

Rom:

314

Annette Behrens

Ønsker du å bli bedre kjent med deg selv, dine mønstre, og hvordan du selv kan ta styringen i ditt liv? Står du ovenfor en vanskelig valgsituasjon? Er du i en utfordrende relasjon? Trenger du noen å prate med?

Gestaltterapi

Gestaltterapi er en opplevelses- og prosessorientert form for psykoterapi. Gestaltterapeuter tror at hvert menneske har i seg de nødvendige evnene til å løse egne problemer og møte livets utfordringer. Allikevel kan man i blant oppleve å sitte fast, og trenge assistanse. En gestaltterapeut ønsker å hjelpe klienten med å tydeliggjøre sin egen situasjon, finne ut hvilken rolle han/hun spiller i den, og utforske nye løsninger og måter å møte problemene på.

Jeg er opptatt av å møte mennesker der de er, med en nøytral og ikke-dømmende holdning. Jeg tror på at vi alle gjør det beste vi kan - alltid - utifra våre evner, erfaringer og omgivelser. Jeg tror at hvis jeg hadde gått i «dine sko» ville jeg gjort nøyaktig det samme som deg. Det er en grunn til at du gjør det du gjør. Men, jeg tror også på muligheten til endring. Jeg tror vi alle har et potensial i oss til å bli den beste versjonen av oss selv, og den versjonen av deg vil jeg hjelpe deg med å bli!

 Pris: kr 800 for 60 minutter

Annette Behrens
Gestaltterapeut MNGF
EAGT-godkjent 

Annette Behrens's terapimetoder:

Gestaltterapi
Psykosyntese
Psykoterapi
Samtaleterapi

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyhetsbrev om alt som skjer på Unity
Meld deg på du også!

Din e-post adresse:

Unity's Youtube kanal1

Se alle Unity's videoer

Organisasjoner på Unity

Disclaimer

Vår nettside bruker cookies optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette, eller forlat siden ved å trykke her..

All text and images on unity.no are edited/controled by registrered users and they are solely responsible for making sure that the images and/or text do not violate any copyright laws! The owner of unity.no Einar Sørbye takes no responibilities for anything published on this page . If anyone affiliated with unity.no have used copyrighted material please contact Einar Sørbye at einar@unity.no - and the copyrighted material will be removed at once!

Senterleder

Einar Sørbye

Har du spørsmål vedr utleie etc kan han treffes på +47 932 81 353 eller sende en mail til info@unity.no


Du finner Einar i 2 etg på unity.
Ta trappa opp og gå til høyre inn i kantina