Tlf:

91618496

Email:

lilly@lillyputt.no

Web:

www.åpninger.no

Rom:

408

Addresse:

Fridtjof Nansens plass 8, ved Oslo rådhus

Lilly J. Raknes

Kunst- og uttrykksterapi er en psykoterapeutisk metode hvor vi bruker kreative skapende uttrykk kombinert med samtale. Jeg tilbyr individual og gruppeterapi. Metoden er prestasjonsfri, og det kreves ingen spesielle kreative ferdigheter.

Denne metoden kan være svært effektiv når du:

– Trenger hjelp til å takle kronisk sykdom eller en livskrise

Føler at noe mangler 
og ønsker å åpne opp for 
nye muligheter

Har behov for å bearbeide seneffekter etter sykdom eller fatigue

Lengter etter å kjenne deg mer hel

– Ønsker å være med på en reise for å utforske deg selv.

I en individualtime arbeider du i ditt eget tempo i en trygg atmosfære sammen med meg. Jeg veileder deg gjennom kreative metoder som bevegelse, tekst, bilde og lyd. Du trenger ingen forkunnskaper, kun litt vilje til å prøve noe nytt.

Når vi arbeider kreativt med utfordringene kombinert med samtaler, skaper vi forbindelse mellom det bevisste og det ubevisste, og vi tilegner oss mer informasjon fra vårt indre enn kun gjennom samtale.

Dette samspillet øker muligheten til å skape varig endring.

Jeg tilbyr både korttids- og langtidsterapi. Under et terapiforløp anbefaler jeg jevnlige terapitimer: ukentlig eller hver 14. dag.

Jeg har gruppe- og individualpraksis på UNITY på mandager.

Se mer informasjon på www.åpninger.no

bloggen: http://lekeromsafari.blogspot.no

eller Facebook "Kunstterapi - kreative åpninger":
https://www.facebook.com/apninger/

 

 Om Lilly:

Jeg har jobbet profesjonelt med kreativitet og kommunikasjon i en årrekke. Etter at jeg ble rammet av kreft i 2006, oppdaget jeg hvilket effektivt 
verktøy kunst- og uttrykksmetodene er når livet tar en uventet retning. Jeg videreutdannet meg derfor til kunst- og uttrykksterapeut og pedagog ved Norsk institutt for kunstuttrykk og kommunikasjon www.nikut.no. Dette er et 6-årig deltidsstudium.

Jeg har erfaring som kunst- og uttrykksterapeut gjennom min praksis ved Solli aktivitetssenter, Dr. Høsts vei DPS, Flyktningetjenesten, Vardesenteret i Oslo, Ryggforeningen og andre kreative grupper.
Jeg har også gått på Saivo, ledet av sjaman Ailo Gaup.

Jeg har taushetsplikt og vil respektere grensene og verdiene dine.

Du finner mer informasjon på www.åpninger.no

Lilly J. Raknes's terapimetoder:

Coaching
Kunst- og uttrykksterapi

Kunst- og uttrykksterapi er en psykoterapeutisk metode hvor vi bruker kreative skapende uttrykk kombinert med samtale. Metoden er prestasjonsfri, og det kreves ingen spesielle kreative ferdigheter eller forkunnskaper. Med dette som utgangspunkt, arbeider vi sanselig og kroppslig gjennom bilde, bevegelse, tekst og lyd. Når vi arbeider kreativt med utfordringene kombinert med samtaler, skaper vi forbindelse mellom det bevisste og det ubevisste, og vi tilegner oss mer informasjon fra vårt indre enn kun gjennom samtale. Dette samspillet øker muligheten til å skape varig endring. 

Kunstterapi

Kunstterapi er en dyp, spennende og utfordrende måte å arbeide med problemløsning og selvutvikling på; en metode som henvender seg både til barn og voksne. Å være skapende påvirker vår psyke og enhver kunstnerisk uttrykksform vil innebære en form for konfrontasjon med deler av vår personlighet. Det er likevel en vesensforskjell mellom det å arbeide rent kunstnerisk og det å arbeide kunstterapeutisk.

Veiledning

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyhetsbrev om alt som skjer på Unity
Meld deg på du også!

Din e-post adresse:

Unity's Youtube kanal1

Se alle Unity's videoer

Organisasjoner på Unity

Disclaimer

Vår nettside bruker cookies optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette, eller forlat siden ved å trykke her..

All text and images on unity.no are edited/controled by registrered users and they are solely responsible for making sure that the images and/or text do not violate any copyright laws! The owner of unity.no Einar Sørbye takes no responibilities for anything published on this page . If anyone affiliated with unity.no have used copyrighted material please contact Einar Sørbye at einar@unity.no - and the copyrighted material will be removed at once!

Senterleder

Einar Sørbye

Har du spørsmål vedr utleie etc kan han treffes på +47 932 81 353 eller sende en mail til info@unity.no


Du finner Einar i 2 etg på unity.
Ta trappa opp og gå til høyre inn i kantina