Tlf:

45019884

Email:

kim.standahl1@gmail.com

Web:

Rom:

309b

Addresse:

Kim Standahl

Klarsynt Medium. Ved en konsultasjon med meg arbeider jeg ut fra kilden i meg selv. Jeg bruker ingen hjelpe midler. Jeg går inn på din energi og stiller meg åpen for det som vil komme. Jeg blir vist hele veien hva du trenger.

Jeg åpner opp underveis mens du prater med meg for at en helbredelse kan skje.
Jeg har mange års erfaring med det å hjelpe andre via tlf og behandlinger. Jeg brenner for å arbeide for fred for planeten og ta vare på miljøet. Hvis vi kan ta vare på miljøet og de rundt oss, så tar vi også vare på oss selv. På vårt eget initativ må vi også ta ansvar for vårt eget liv og gå i dybden til våre egne problemer og finne en løsning, for det handler om selvutvikling, og bli fri fra byrdene som vi går og bærer på.
Jeg hjelper deg med dine mønstre og løser opp dine blokkeringer for at du skal kunne kjenne gleden av å leve. Jeg er opptatt av at du som kunde skal få den hjelpen du skal ha og at du skal finne din egen kilde og bli sterk, uavhengig og selvbevisst på hvilket valg du skal ta i livet. Jeg hjelper deg på veien til å nå det målet. Jeg har mange fornøyde kunder og har mange referanser.

 

Jeg er født klarsynt og har tatt følgende utdannelser:

2005 Kanalisering Kurs

2006 Inka sjamanisme

2007 Theta healing terapeut og lærer

2012 Referansepunkt terapi

2013 Phyto sonus og Gem sonus

2014 Indre ro metoden.

2015 Innviet i deeksha healing 

 

 

Unity Senter i Møllergt. 23 er nå dessverre lagt ned!

Men www.unity.no består!
Vi fortsetter med info om terapeuter og arrangementer m.m. under logoen "Unity Cloud".
Nye og utvidede websider med info, artikler og intervjuer fra vår holistiske verden er under utvikling.

Da vi ikke fikk ny leiekontrakt med gårdeier, har vi nå flyttet ut 30/4-18.
Foreløpig har vi ikke funnet noe nytt alternativ.
De fleste av våre terapeuter/behandlere har funnet seg nye steder å jobbe ut fra.

En epoke er slutt.
Mange savner allerede Oasen Unity Senter har vært.
Som vi før har nevnt holder vi på med et litt spesielt prosjekt. Vi har på hånda en liten vakker cruisebåt med 138 lugarer,
restaurant, dansehall med scene, badebasseng på akterdekket m.m.
Planen er å fortsette aktiviteten med Holistisk medisin og
i tillegg drive et vandrerhjem/hotell.
I danse hallen er det rom for seminarer, konferanser, konserter og selvfølgelig dans.
Utfordringen er å få kaiplass nærmest mulig Oslo sentrum.
Det er det vi jobber med for tiden.
Følg med!

Som sagt kommer vi til å fortsette med vår webside med terapeut, arrangement oversikter.
Nå også for terapeuter og arrangementer utenfor Unity Senter.
Nyhetsmail fortsetter med tilbud om markedsføring
av arrangementer rundt i Norge ca. hver 14 dag!
Følg også med på vår Facebook side: "Unity Senter".

Kim Standahl's terapimetoder:

Åndelig veiledning
Deeksha

Deeksha, eller dåp slik vi kjenner det i Vesten, er en overføring av guddommelig energi som kan bringe deg i en tilstand av enhet, eller våkenhet. Tidligere har svært få vært velsignet med denne tilstanden. Nå, for første gang i menneskehetens historie, er Awakening gjort tilgjengelig for alle gjennom Oneness Blessing/Deeksha.

Hva som skjer med oss når vi mottar Deeksha kan sannsynligvis ikke forstås av det menneskelige sinn, men det kan best beskrives som en nevro-biologisk endring i hjernen. Vi frigjøres eller separeres fra vårt sinn. Vi er fortsatt i stand til å føle og ha "gamle" tanker, men ladningene til disse forsvinner, og vi begynner å oppleve varig fred og glede.

Fjernhealing
Healing

Healing er en enkel og mild metode til å gjenskape den naturlige tilstand av sunnhet, harmoni og balanse. Å heale betyr å helbrede og skape balanse ved hjelp av energi; å bringe mennesket i kontakt med sin helhet fysisk, følelsesmessig, mentalt og åndelig.

Når en person er i ubalanse betyr det at det er en blokkering i energifeltet. Det vil si, energien flyter ikke fritt og og er kanskje til og med stagnert. Blokkeringene kan ha fysiske (f.eks. sykdommer) såvel som psykiske årsaker; f.eks. en problematisk oppvekst, sjokk, traumer eller stress. Dette setter seg som spenninger i kroppen. Jo flere blokkeringer og spenninger et menneske har, desto vanskeligere vil livet synes for vedkommende. Det er derfor viktig å få satt fokus på problemene og få dem synliggjort, slik at de kan løses og energien igjen kan flyte uhindret. Men det er dog ikke kun syke mennesker eller mennesker med ubalanser, som kan ha bruk for healing. Raske og velfungerende mennesker kan anvende healing som en kick-starter til deres personlige utvikling. Healing hjelper dog ikke alle, og det er heller ikke alle man bør heale. Alkoholikere, stoffmisbrukere og psykisk syke mennesker har mer nytte ev andre behandlingsformer. Da det kanaliseres energi til et ofte meget konfust og ubeskyttet energifelt, kan healing endog forverre eksisterende ubalanser.

Teksten er et utdrag fra materialet 'Forberedende healerkurs' som introduksjon til Auraformidler-kurset og er laget og skrevet av Anni Sennov, Anette Rasmussen og Berit Reaver. Denne teksten er meget generell. Det finnes nemlig et utall av forskjellig utarbeidede healingmetoder. Kontakt en Healer fra Unitys behandlerliste for mer information.

Husrens
Klarsynt
Kostveiledning / Ernæring
Medium
Reading

Verktøy og teknikker brukes for å lese deg fra et nøytralt ståsted. En reading er en sjel-til-sjel kommunikasjon.

Reconnective Healing
Theta Healing
Traumeterapi

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyhetsbrev om alt som skjer på Unity
Meld deg på du også!

Din e-post adresse:

Unity's Youtube kanal1

Se alle Unity's videoer

Organisasjoner på Unity

Disclaimer

Vår nettside bruker cookies optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette, eller forlat siden ved å trykke her..

All text and images on unity.no are edited/controled by registrered users and they are solely responsible for making sure that the images and/or text do not violate any copyright laws! The owner of unity.no Einar Sørbye takes no responibilities for anything published on this page . If anyone affiliated with unity.no have used copyrighted material please contact Einar Sørbye at einar@unity.no - and the copyrighted material will be removed at once!

Senterleder

Einar Sørbye

Har du spørsmål kan Einar treffes på +47 932 81 353 eller sende en mail til info@unity.no