Tlf:

92425040

Email:

maudfolvik@gmail.com

Web:

www.maudfolvik.no

Rom:

--

Maud Folvik

Jeg tilbyr en energetisk avbalansering som hjelper kroppens selvhelbredende evne til å rette opp i ubalanser i energisystemet.  Jeg bruker muskeltesten som arbeidsverktøy og jobber med årsaken fremfor symptombehandling.

I en behandling kan vi jobbe med ulike temaer og problemstillinger. En avbalansering av energisystemet kan hjelpe deg til å forebygge sykdom, bli kvitt plager og finne årsaken til sykdom og ubehag. Vi kan teste ut hvilke vitaminer/mineraler/matvarer som er bra for ditt energisystem, og vi kan endre personlighetsmønstre. Ubalanser kan vise seg i ulike symptomer, men felles for dem alle er at de skyldes en ubalanse i energisystemet. Ved å lokalisere ubalanser og rette opp i disse, vil du kunne føle deg full av energi og få det bedre. Kinesiologi kan brukes mot en rekke plager. Det er ikke så viktig hvilke symptomer ubalanser manifisterer seg som, men det er viktig at vi jobber med årsaken og ikke symptombehandling. 

Energien flyter gjennom kroppen i meridianbanene. Dersom det er ubalanse eller blokkeringer i energiflyten, så påvirker det organene og kan føre til sykdom. En avbalansering kan hjelpe deg til å holde deg frisk, slik at ubalanser ikke får utvikle seg til sykdom. En avbalansering av kroppens energisystem styrker kroppen og retter opp ubalanser før de manifisterer seg fysisk i form av sykdom eller ubehag.

Tanker påvirker følelser som igjen påvirker fysikken i kroppen.

Enhver psykisk og kjemisk tilstand avspeiler seg i muskelsystemet.  Omvendt vil en styrkelse av musklene virke tilbake på det psykiske og organene.

Hvis vi tar oss tid til å vedlikeholde sunnhet, så behøver ikke ubalanser (smerter) som har behov for avbalansering, å utvikle seg til kroniske sykdommer.

Kroppen har en selvhelbredende evne.  Kroppens forsvarsmekanisme forsøker å opprettholde balanse i alle kroppens organer og funksjoner.  Får du et skrubbsår, så er du ikke i tvil om at kroppen kan helbrede det.  Hvorfor tenker vi ikke slik om andre sykdommer også?

For å holde deg frisk, og for å bli frisk, må vi gi kroppen de beste forholdene slik at kroppen kan helbrede seg selv.  Dette gjør vi ved å komme i balanse og å sørge for nok hvile og et sundt kosthold, slik at energien får flyte fritt i kroppen.

En sykdom skal trigges av en ytre hendelse.  Vi bærer konflikten i oss, men sykdom er en reaksjon på noe utenfra som trigger sykdom.  Trigger/situasjon eller arv kan aldri gi sykdom alene.  Vi må ha et traume (psyke) som må til for at triggeren utenfra skal utløse sykdommen. 

Hvorfor blir noen smittet og ikke andre?  Smitten kommer utenfra, men det er indre faktorer som er avgjørende for om du blir smittet eller ei.

Behandlingsformer:

*Kinesiologi *Hypnoterapi *EFT *NLP Coach *Samtaleterapi *Healing *Trommemassasje *Gongterapi

 

Maud Folvik's terapimetoder:

Coaching
EFT
Hypnoterapi
Kinesiologi

Ordet som er brukt er gresk og kommer fra KINESE = bevegelse

LOGI = læren om. DVS: læren om bevegelse. Kinesiologi brukes som en felles betegnelse av flere retninger innenfor dette faget.

Læren om energetisk bevegelse, vil vel beskrive dette bedre.

Alle responser som har opptrått over tid, blir til mønstre. Fysiske, mentale, emosjonelle og åndelige(enegetiske/Essensielle). De blir da også NEVROLOGISKE

Når du er KINESIOLOG, har du i NORGE utdannelse i flere av disse retningene. De ikke bare "tester", men de er "BEHANDLERE" og har en betydelig lengde på sin utdannelse.

Du vil i Norge, finne flere retninger av dette faget

Three in one Concepts, ofte kalt Pedagogisk kinesiologi

Neuro-Training

Touch for Health

Integrated Healing

IC PKP

Brain Gym  osv.

 

Det finnes veldig mange retninger.

DNKF  Den Norske KinesiologForening organiserer de fleste

www.dnkf.no

Andre terapiretninger lærer også "TESTmetoden" kinesiologi som kan læres på noen minutter.

 

NLP (nevrolingvistisk programmering)

NLP er et verktøy for å bedre kommunikasjon, motivere, endre overbevisninger og gi mennesker et sterkere ståsted innenfor menneskebehandling. Med innsikt i og forståelse av de psykologiske mekanismer som ligger til grunn for at vi tar de valg vi gjør, er NLP kjent som den mest effektive og moderne form for psykologi. En av forutsetningene i NLP er vår egenskap til å endre oss selv. Gjennom livet "programmerer" vi inn våre egne adferdsmønstre, både positive og negative, og det er ikke alltid like lett å identifisere disse fordi det ikke er satt i system. Dette er strukturert og gjennomgående forklart i NLP

Flere mennesker, med forskjellig bakgrunn og motiv, velger å ta NLP-utdannelse i dag, enten for å bli coach, terapeut eller kanskje bare for selvutviklingens skyld.

NLP er :

En kraftfull forvandlingsteknikk som henter opp ressurser og leder deg mot målet ditt.

Nevro Lingvistisk Psykologi er den mest effektive og moderne form for psykologi. Den har en dyp forståelse av og kunnskap om de psykologiske mekanismer som kontrollerer livet vårt.

NLP er utviklet gjennom studier om hvordan vår indre kommunikasjon skaper tanker, følelser og handling.

NLP-teknikker er utviklet gjennom å studere mennesker som er briljante på ett eller flere områder. NLP gir deg derfor en unik mulighet til å lære og integrere adferdsmønstre som på en fantastisk effektiv måte gjør deg i stand til å bytte ut og forvandle destruktiv adferd med en positiv, ressursfylt og mer ønskelig adferd.

Hvorfor lære NLP?

For å være en god, oppdatert og effektiv terapeut er NLP et "must". Fordi det er det enkleste og mest effektive verktøy for å forstå strukturen i menneskers problemer og på den måten gjøre det mulig å legge opp en strategi mot en positiv endring

For å kunne kommunisere enda bedre

For selvutvikling

For å komme i mental toppform.

Oppsummert kan vi si :

NLP er et enkelt - men likevel avansert - sett av egenskaper som hjelper deg med å klargjøre hva du ønsker i de ulike områdene av livet ditt, og hvordan du oppnår det. "Hvis du ikke vet hvor du skal, så kan du ende opp et helt annet sted!"

NLP står for :

[N]euro :
fra det greske ordet neuron - nervesystemet. All vår adferd har sitt utspring i de nevrologiske prosessene fra våre 5 sanser.
[L]inguistic :
fra latin lingua eller language. Vi bruker språket til å organisere våre tanker og vår adferd når vi kommuniserer med andre.
[P]rogramming :
hvordan de ulike komponentene i et system er organisert for å skape aktivitets- eller adferdsmønster. Så NLP er egentlig en psykologi som tar utgangspunkt i disse tre komponentene, slik at vi bevisst kan bruke dem for å "programmere" oss selv gjennom det vi tenker og det vi sier til oss selv.

Ved utviklingen av NLP ble det i stor grad lagt vekt på studiet av velfungerende mennesker. Hvordan tenker de? Hva sier de til seg selv? Hvordan "programmerer" de seg selv til å nå sine mål? Ved en NLP-utdannelse tar vi tak i dette og jobber med å finne svarene. Finne ressursene hos hver enkelt og evnen til å bruke dem. Hva skjer på et Practitioner-kurs? Hva opplever du som deltaker? Hva kan du bruke resultatet til? Hva er grunnen til at du skulle delta på et slikt kurs? Nedenfor er gitt noen av svarene ; de øvrige finner du i løpet av utdannelsen.

NLP Practitioner gir deg :

En gjennomgripende utdannelse.

Store forandringsprosesser!

Du finner fram til ressursene dine!

Glede, varme, humor og tårer.

Selvutvikling.

Kan brukes til alle livets oppgaver.

Du lærer å rense livet ditt for destruktive strategier.

Sette deg mål og gjennomføre dem!

Du lærer å identifisere språkmønstre.

Bruke språket som verktøy.

Du vil lykkes med det du vil.

Terapiform med raske resultater.

Ufarlige, - men kraftfulle teknikker.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyhetsbrev om alt som skjer på Unity
Meld deg på du også!

Din e-post adresse:

Unity's Youtube kanal1

Se alle Unity's videoer

Organisasjoner på Unity

Disclaimer

Vår nettside bruker cookies optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette, eller forlat siden ved å trykke her..

All text and images on unity.no are edited/controled by registrered users and they are solely responsible for making sure that the images and/or text do not violate any copyright laws! The owner of unity.no Einar Sørbye takes no responibilities for anything published on this page . If anyone affiliated with unity.no have used copyrighted material please contact Einar Sørbye at einar@unity.no - and the copyrighted material will be removed at once!

Senterleder

Einar Sørbye

Har du spørsmål vedr utleie etc kan han treffes på +47 932 81 353 eller sende en mail til info@unity.no


Du finner Einar i 2 etg på unity.
Ta trappa opp og gå til høyre inn i kantina