Tlf:

55136900

Email:

post@ayurved.no

Web:

www.ayurved.no

Rom:

405a

Dr. Shruti Bhatia

Ayurvedisk helsekonsultasjon med pulsdiagnose. Få ayurvediske råd som vil kunne rette opp i dine ubalanser: typebestemmelse, kosthold, hjemmeremedier, livsstil, pusteøvelser, ayurvediske urtepreparater.

For ledige timer og timebestilling, gå inn på:

www.ayurved.no/konsultasjon

eller ring 55136900
Kr 950,- for 45 minutter

Shruti Bhatia er ayurvedalege med 7½ års studietid ved Universitetet i Dehli, India. Hun har 15 års erfaring med praksis i Ayurveda. Hun er også medlem av Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon. Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger fra dem som har vært hos henne. Dr. Shruti Bhatia snakker godt engelsk og OK norsk.

 

>Hvordan foregår konsultasjonen og hva får jeg ut av den?

Dr. Shruti vil begynne med å ta pulsen din. Dette gjør hun med tre fingre på begge håndleddene dine. Eventuelt ser hun også på tungen og øynene dine. Hun vil så fortelle om helsen din, hvilke ubalanser og svakheter hun finner, både fysisk, mentalt og følelsesmessig. Deretter får du mulighet til å fortelle om dine problemer, symptomer og sykdommer.

Du vil få råd som vil kunne rette opp i dine ubalanser:

- individuelt tilpasset kosthold

- hjemmeremedier

- livsstil

- rutiner

- noen enkle, men virksomme pusteøvelser

- ayurvediske urtepreparater, disse får du inntil 20% rabatt på når du har hatt konsultasjon

For deg som er interessert og kan litt om ayurveda, kan hun også gi deg info om hvilken sinn-/kroppstype du er og hvilke doshaer - Vata, Pitta, Kapha - som er i ubalanse. Det er derimot ikke noe forutsetning at du kan dette for å ha godt utbytte av konsultasjonen.

 

>Ayurveda og pulsdiagnose

Ayurveda er et gammelt indisk helsesystem med røtter mer enn 7000 år tilbake i tid. Ayurveda er et sanskrit ord som betyr kunnskapen om livet. Ayurveda er idag godkjent av WHO (Verdens Helseorganisasjon) som et helhetlig helsesystem. I India i dag finnes både ayurvediske sykehus, klinikker, apoteker og en rekke behandlingsformer for alle slags sykdommer. Ayurveda er en del av det offentlige helsevesenet i India.

For å bli ayurvedalege i India kreves en utdannelse på 6-7 år på universitetsnivå, der en del av utdannelsen er parallell med vanlig skolemedisin.

Pulsdiagnose er en anerkjent diagnosemetode som blir brukt både i kinesisk og indisk naturmedisin. Det som er unikt med pulsdiagnose er at det er både diagnose og behandling på samme tid. For ayurvedalegen gir det en mulighet å se bakenfor symptomer og finne ut hva som er de grunnleggende ubalansene som gir helseproblemer.

Når en ayurvedalege gir oppmerksomhet til ubalansene dine på et dypt nivå via pulsdiagnosen, gjør det at din egen oppmerksomhet rettes mot problemet og du blir mer bevisst din egen kropp.

Mange opplever derfor at det å ta en pulsdiagnose kan i seg selv hjelpe på helseproblemer.

Ved hjelp av pulsdiagnosen får du også innsikt i hvilke ubalanser som er i ferd med å bygge seg opp i kroppen din, slik at du kan gjøre noe med dem før de blir et problem.

Ifølge Ayurveda er fordøyelsen en svært grunnleggende faktor for helsen. Agni, eller forbrenningskraften i fordøyelsen og på cellenivå, bestemmer bl.a. hvor godt vi fordøyer mat, absorberer næringsstoffer og håndterer toksiner og slaggstoffer, som i Ayurveda kalles ama. Ama er ofte årsaken til ubalanser, som hoper seg opp og blir til større symptomer og sykdommer.

Man ser også på energi, kraft, sirkulasjon, svakheter og slaggstoffer i organer, kroppsvev og kroppsdeler gjennom prinsippene Vata, Pitta og Kapha - grunnelementene i Ayurveda.

Vi har alle en kombinasjon av alle disse, men sammensetningen varierer, noe som gir opphav til ulike sinn-/kroppstyper. Hvilken type du er, bestemmer hvilket kosthold og livsstil som er best for deg.

 

>De ayurvediske urteproduktene i Norge

Urteproduktene som blir anbefalt ved konsultasjonen er fra Maharishi Ayurveda. Maharishi Ayur-Ved Produkter har vært solgt i Norge siden 1991 til helsekostbutikker, terapeuter og via nettbutikk. Produktene er svært trygge, da det er høy kvalitet på urtene og strenge krav til kvalitetskontroll, testing og sikkerhet.

Ayurveda har omfattende kunnskap om bruken av urter for å balansere ubalanser i sinn og kropp. Ayurveda har en meget dyp kunnskap om hvordan du kan kombinere urter for å skape synergieffekter som gjør helheten til mye mer enn summen av de enkelte bestanddeler.

Urtene kan fåes kjøpt på flere helsekostbutikker i Norge, men også i nettbutikken: 

www.ayurved.no  

Du kan også bestille via telefon på: 55136900

 

 

Dr. Shruti Bhatia 's terapimetoder:

Ayurveda
Bevisstgjørende Veiledning
Fokus på tilstedeværelse og oppmerksomt nærvær gjennom veiledning under behandlingen. Løsningsorientert.
Kostveiledning / Ernæring
Naturterapi
Stressmestring
Urtemedisin
Veiledning

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyhetsbrev om alt som skjer på Unity
Meld deg på du også!

Din e-post adresse:

Unity's Youtube kanal1

Se alle Unity's videoer

Organisasjoner på Unity

Disclaimer

Vår nettside bruker cookies optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette, eller forlat siden ved å trykke her..

All text and images on unity.no are edited/controled by registrered users and they are solely responsible for making sure that the images and/or text do not violate any copyright laws! The owner of unity.no Einar Sørbye takes no responibilities for anything published on this page . If anyone affiliated with unity.no have used copyrighted material please contact Einar Sørbye at einar@unity.no - and the copyrighted material will be removed at once!

Senterleder

Einar Sørbye

Har du spørsmål vedr utleie etc kan han treffes på +47 932 81 353 eller sende en mail til info@unity.no


Du finner Einar i 2 etg på unity.
Ta trappa opp og gå til høyre inn i kantina