Tlf:

90744571

Email:

julie.dahl@mail.com

Web:

www.bakomskyene.no

Rom:

Addresse:

Ole Vigsgate 16, Majorstuen. Helhetshelse.

Julie Dahl

Jeg er utdannet Enhetsterapeut, og jobber med flyt-systemene i kroppen. Min bakgrunn er som sykehuslege, innen nevrologi. Jeg har valgt å jobbe privat som terapeut først og fremst på grunn av mine intuitive evner.

Enhetsterapeutisk behandling
Enhetsterapi er et sett av metoder valgt fra ulike medisinske systemer. Disse er etablert som et behandlingsprodukt ut fra en rikholdig klinisk praksis av Dr Audun Myskja. Jeg forholder meg åpent lokaliserende til et problemområde i kroppen. Det belastede kroppsområde kan deretter styrkes og balanseres. En behandling kan innebære arbeid med strømmer av livsenergi, stimulering av organer via soner, styrke immunitet, frigjøre blokkeringer mm. 
Behandlingen foregår ved å undersøke klienten, bruke tilpassede teknikker som massasje eller tapping av ulike punkter på kroppen. Aktive øvelser som setter i gang positive mønstre for bevegelse. I utgangspunktet innebærer denne behandlingen berøring, men den kan også foregå uten direkte berøring av kroppen.

TRAUMER

Opplevelser i fortiden som lever i nåtiden kalles gjerne ‘uavsluttede livshendelser’. Opplevelsene ble gjerne for mye å bearbeide for oss i den aktuelle situasjonen. De ble lagt på vent, til vi skulle få tid og overskudd. Før disse finner sin plass i fortiden, får de vår oppmerksomhet gjennom gjentatte tanker og drømmer. De binder vår evne til nærvær i øyeblikket. Et annet ord for slike opplevelser er traumer.

Jeg jobber med traumer via:
Passiv nakkerotasjon: Gjennom behandlingen kan klienter oppleve traumene i sin dagsbevissthet eller det kan føles som om noe løsner uten at det eksakte minnet blir tolket.
Dyp PEAT: Bevisste ord og setninger sammen med pust og forankringspunkter brukes for å kortslutte spiralen av minnet som spilles om igjen og om igjen i vårt indre.
DP-4: Bevisst bruk av polariteter i sinnet vårt.

FASTSITTENDE FØLELSER

Et annet felt jeg jobber på er fastsittende følelser/livskraft. Alle følelser er i utgangspunktet tilgjengelige ressurser. Men når vi går oss fast i bare én eller et par av dem, oppleves det som hakk i plata, noe spilles om igjen og om igjen. Dette oppleves som å være låst i en sinnsstemning.

Jeg jobber med fastsittende følelser/livskraft via:
Arbeid med de psykiske strømmer: Strømmene er en del av vår struktur som ikke er så synlig og merkbar som skjelett/muskler/organer er, men like fullt vil man kunne oppleve en frigjøring når blokkeringer i disse strømmene løsner.

Meridianene: Punkter på meridianene inneholder informasjon.

Organenes sonepunkter:
Ulike følelsesmessige kvaliteter kontaktes i sonepunktene for ulike organer.
Energisentre/chakraer: Chakraene er energi-hjul som bærer informasjon med stor spennvidde. Fra det helt fysisk merkbare – det følelsesmessige – til det spirituelle. Å arbeide direkte med disse kan oppleves som integrerende for ressurser, hvem vi er og vårt uttrykk.

 STRESS

Stress er et annet livsområde, hvor man kan gå inn og hjelpe å finne tilbake evnen til å falle til ro i seg selv og finne større nærværsevne.

Jeg jobber med stress-løsning via:
Kommunikasjonspunkter for det autonome nervesystem:
Det autonome nervesystem regulerer ytterpunktene fra ro/søvn/fordøyelse til kjemp/flykt/frys-responsen. Kommunikasjonspunktene hjelper å skru av «alarmen går». Kjenne til vaguspunkter for egenbehandling.
Ro: systemer Harmonisere ved å bruke punkter for basale deler av hjernen. Punkter i tinning (sphenoidalbein). Holde panne og bakhode.
The Black Pearl: En gammel teknikk som roer ned de systemene som ‘overtar’ ved stress. Dette gjøres ved å stimulere de nevrovaskulære punktene på forskjellige steder på hodet/ansiktet i en rolig sekvens.

 

 

Webside: www.bakomskyene.no

Unity Senter i Møllergt. 23 er nå dessverre lagt ned!

Men www.unity.no består!
Vi fortsetter med info om terapeuter og arrangementer m.m. under logoen "Unity Cloud".
Nye og utvidede websider med info, artikler og intervjuer fra vår holistiske verden er under utvikling.

Da vi ikke fikk ny leiekontrakt med gårdeier, har vi nå flyttet ut 30/4-18.
Foreløpig har vi ikke funnet noe nytt alternativ.
De fleste av våre terapeuter/behandlere har funnet seg nye steder å jobbe ut fra.

En epoke er slutt.
Mange savner allerede Oasen Unity Senter har vært.
Som vi før har nevnt holder vi på med et litt spesielt prosjekt. Vi har på hånda en liten vakker cruisebåt med 138 lugarer,
restaurant, dansehall med scene, badebasseng på akterdekket m.m.
Planen er å fortsette aktiviteten med Holistisk medisin og
i tillegg drive et vandrerhjem/hotell.
I danse hallen er det rom for seminarer, konferanser, konserter og selvfølgelig dans.
Utfordringen er å få kaiplass nærmest mulig Oslo sentrum.
Det er det vi jobber med for tiden.
Følg med!

Som sagt kommer vi til å fortsette med vår webside med terapeut, arrangement oversikter.
Nå også for terapeuter og arrangementer utenfor Unity Senter.
Nyhetsmail fortsetter med tilbud om markedsføring
av arrangementer rundt i Norge ca. hver 14 dag!
Følg også med på vår Facebook side: "Unity Senter".

Julie Dahl's terapimetoder:

Enhetsterapi
Terapiform utviklet av dr.Audun Myskja. Grunnvollen i Enhetsterapi er foreningen kropp-sinn-ånd.
Traumeterapi

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyhetsbrev om alt som skjer på Unity
Meld deg på du også!

Din e-post adresse:

Unity's Youtube kanal1

Se alle Unity's videoer

Organisasjoner på Unity

Disclaimer

Vår nettside bruker cookies optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette, eller forlat siden ved å trykke her..

All text and images on unity.no are edited/controled by registrered users and they are solely responsible for making sure that the images and/or text do not violate any copyright laws! The owner of unity.no Einar Sørbye takes no responibilities for anything published on this page . If anyone affiliated with unity.no have used copyrighted material please contact Einar Sørbye at einar@unity.no - and the copyrighted material will be removed at once!

Senterleder

Einar Sørbye

Har du spørsmål kan Einar treffes på +47 932 81 353 eller sende en mail til info@unity.no