Tlf:

98621939

Email:

linenibp@gmail.com

Web:

www.nibp.no

Rom:

302

Addresse:

Line Denneche

Biodynamisk psykoterapi er en terapiform som går i dybden. Den er en tredelt terapiform som består av biodynamisk massasje, vegetoterapi og samtale/ psykoterapi.

Det er en terapi metode som ser på mennesket som selvhelende og har derfor til hensikt å gjenopprette kroppens og psykens evne til å fordøye emosjonelle hendelser.

Biodynamisk massasje er en massasjeform som kan hjelpe på mange områder. I sin essens er det en metode som arbeider med de emosjonelle og fysiske armeringene som har blitt lagret i kroppen, men den kan også brukes mot stress relaterte plager som hodepine, slitenhet og anspenthet for å nevne noe.

Biodynamisk massasje er med på å rense ut gamle avfallsstoffer som er lagret i kroppen samtidig som den inviterer mer livs energi til å strømme gjennom organismen. Det passer for deg som ønsker å gå i dybden av deg selv og dine følelser. Da i kombinasjon med psykoterapi. Eller for deg som kun ønsker avslapning eller mer energi, eller har søvnproblemer, hodepine eller andre stress relaterte plager.

Jeg har arbeidet med klienter i London fra 1997 til 2000 da jeg flyttet tilbake til Norge. I tidsrommet 2000 til 2006 arbeidet jeg med barn og familier i barne- og ungdomspsykiatrien samt i voksenpsykiatrien.
Har siden 2003 haft egen praksis som biodynamisk psykoterapeut i Oslo.

Biodynamisk massasje
Biodynamisk massasje er en massasje form som kan hjelpe på mange områder. I sin essens er det en metode som arbeider med de emosjonelle og fysiske armeringene som har blitt lagret i kroppen, men den kan også brukes mot stress relaterte plager som hodepine, slitenhet og anspenthet for å nevne noe. Dette er en massasje metode som kan sette deg i kontakt med følelser og hendelser som ligger i underbevisstheten. Under massasjen vil terapeuten lytte etter magerumlinger, eller psykeperistaltikk.

Gerda Boyesens teorier går ut på at tarmene ikke bare fordøyer mat men også følelser. Biodynamisk massasje er derfor med på å rense ut gamle avfallsstoffer som er lagret i kroppen samtidig som den inviterer mer livs energi til å strømme gjennom organismen. Det passer for deg som ønsker å gå i dybden av deg selv og dine følelser. Da i kombinasjon med psykoterapi. Eller for deg som kun ønsker avslapning eller mer energi, eller har søvnproblemer, hodepine eller andre stress relaterte plager.

Biodynamisk psykoterapi
Under massasjen plasserer terapeuten et stetoskop på klientens mage og vil lytte etter “peristaltikk” (magerumling). De lydene terapeuten hører vil guide terapeuten til å finne ut hvor i kroppen gammel emosjonell energi er lagret. I vegetoterapi ligger klienten på en madrass og kan via fysiske impulser kunne gå tilbake til tidligere hendelser og forløse disse. Biodynamisk psykoterapi innehar ett bredt spekter av metoder og den har til hensikt å møte deg som menneske der du er. Massasjen brukes ofte i begynnelsen, men er ikke nødvendig hvis dette ikke er ønskelig.

Terapiformen passer for deg som: - har ønske om massasje for å lindre fysiske stressymptomer eller øke følelsen av velvære. - trenger å arbeide med å få struktur på livet som det er her og nå - behov for å sortere følelser i forbindelse med relasjoner - har behov for dypere terapi som tar deg tilbake til tidligere emosjonelle hendelser - angst og / eller panikk angst - depresjon - bearbeidelse av sorg og tap - lavt energinivå - for deg som opplever at det er mer kroppen holder som du ikke får tak i - for deg som ønsker å finne ut hva livet har i vente og som ønsker å se på og ta tak i det som ligger i bunnen av deg selv.

Biodynamisk massasje er ikke ideelt hvis du har en vond rygg du ønsker skal bli bra, uten å ta tak i hva som kan ha forårsaket smerten. Det er heller ikke forenlig med bruk av antidepressiva eller psykofarmaka. Historikk: Biodynamisk psykoterapi ble utviklet av den norske psykolog- og fysioterapeuten Gerda Boyesen. I sin metode kombinerte hun sin kunnskap fra psykomotorisk fysioterapi som hun studerte hos Aadel Bullow Hansen og Reichiansk vegetoterapi. Hun emigrerte til London, England i 1970 og etablerte The Gerda Boyesen Centre for Biodynamic Psychotherapy and Psychology. Hennes metoder har blitt kjent i mange land og sentre har blitt åpnet i Europa, Midtøsten og Sør Amerika. Biodynamisk psykoterapi er kroppsorientert psykoterapi som i stor grad bygger på Willhelm Reich men den innehar også mye av C, G. Jungs teorier. Gerda Boyesen videreutviklet Reichs teori om livsenergi og kroppens selvhelbredende egenskap og oppdaget at fordøyelsen har en sekundær funksjon. Denne funksjonen består av at tarmen ikke bare fordøyer mat men også stress og emosjonelle hendelser.

Unity Senter i Møllergt. 23 er nå dessverre lagt ned!

Men www.unity.no består!
Vi fortsetter med info om terapeuter og arrangementer m.m. under logoen "Unity Cloud".
Nye og utvidede websider med info, artikler og intervjuer fra vår holistiske verden er under utvikling.

Da vi ikke fikk ny leiekontrakt med gårdeier, har vi nå flyttet ut 30/4-18.
Foreløpig har vi ikke funnet noe nytt alternativ.
De fleste av våre terapeuter/behandlere har funnet seg nye steder å jobbe ut fra.

En epoke er slutt.
Mange savner allerede Oasen Unity Senter har vært.
Som vi før har nevnt holder vi på med et litt spesielt prosjekt. Vi har på hånda en liten vakker cruisebåt med 138 lugarer,
restaurant, dansehall med scene, badebasseng på akterdekket m.m.
Planen er å fortsette aktiviteten med Holistisk medisin og
i tillegg drive et vandrerhjem/hotell.
I danse hallen er det rom for seminarer, konferanser, konserter og selvfølgelig dans.
Utfordringen er å få kaiplass nærmest mulig Oslo sentrum.
Det er det vi jobber med for tiden.
Følg med!

Som sagt kommer vi til å fortsette med vår webside med terapeut, arrangement oversikter.
Nå også for terapeuter og arrangementer utenfor Unity Senter.
Nyhetsmail fortsetter med tilbud om markedsføring
av arrangementer rundt i Norge ca. hver 14 dag!
Følg også med på vår Facebook side: "Unity Senter".

Line Denneche's terapimetoder:

Biodynamisk psykoterapi
Massasje - Biodynamisk
Psykoterapi

Line Denneche's artikler:

Hvordan helbrede psykiske traumer gjennom kroppen
Hvordan helbrede psykiske traumer gjennom kroppen

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyhetsbrev om alt som skjer på Unity
Meld deg på du også!

Din e-post adresse:

Unity's Youtube kanal1

Se alle Unity's videoer

Organisasjoner på Unity

Disclaimer

Vår nettside bruker cookies optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette, eller forlat siden ved å trykke her..

All text and images on unity.no are edited/controled by registrered users and they are solely responsible for making sure that the images and/or text do not violate any copyright laws! The owner of unity.no Einar Sørbye takes no responibilities for anything published on this page . If anyone affiliated with unity.no have used copyrighted material please contact Einar Sørbye at einar@unity.no - and the copyrighted material will be removed at once!

Senterleder

Einar Sørbye

Har du spørsmål kan Einar treffes på +47 932 81 353 eller sende en mail til info@unity.no