//
Tlf:

96230953

Email:

post@oslohypnoterapi.no

Web:

www.oslohypnoterapi.no

Rom:

309a

Lisbeth Mikalsen

Har lang og god erfaring innen hypnoterapi og EFT. Dette er to metoder som hver for seg gir effektive gode resultater. Jobber med sinnets muligheter, ser hvordan tanker og følelser påvirker oss.

EFT er en metode innen energiterapier. Den ble utviklet for snart 20 år siden av Gary Craig som lærte tankefeltsterapi av psykologen Roger Callahan og videreutviklet en metode som passer for oss alle,

Den er enkel å lære, gir gode og raske resultater på et bredt spekter av opplevelser og følelser. Altså hjelp til selvhjelp.

Alle energiterapier kan spores tilbake til akupressur og shiatsu, terapiformer som utviklet seg uavhengig hverandre i Kina og Japan. Det finnes andre lignende teknikker som er eldre. Vi vet det er metoder som lignet på akupunktur, som ble praktisert for mer enn 5000 år siden. Dagens energiterapier er en blanding av vestens tenkemåte og de gamle teknikkene fra østen.

Hos meg vil en kunne oppleve at EFT ofte kan brukes som en form for coaching hvor metoden er et verktøy som bringer oss mot et mål, samt noe en kan benytte hjemme når en føler for det.

Hypnoteraoi og EFT benyttes ofte til Røykeslutt, bli kvitt sukkersug, talefrykt, hårnapping,neglbiting, nedstemthet, selvfølelse, forhold, fobier som bl.a.flyskrekk, sosialfobi osv. I tillegg til ovennevnte kan de fleste andre fobier behandles. Allergi Spiseforstyrrelser,  negative tanker, stress, eksamensnerver målsetting, personlig utvikling søvnproblemer,frykt for edderkopper, seksuelle problemer,  uro / angst.

ALL sykebehandling skal skje i samråd med din lege.Det kan være at terapeuten anbefaler å bruke EFT for å rydde veien for motstand eller emosjonelle sider av problemet og deretter benytter hypnose.

Hypnoterapi er kjent for å være en av de mest effektive og brukte metoder som benyttes mot røykeslutt, mens kanskje hypnoterapi, transe kommunikasjon og EFT sannsynligvis gir en god effekter når det gjelder fobier og negative/traumatiske tanker. Ved å kombinere disse teknikkene får vi ofte gode resultater.

Indre barn arbeid: Det indre barn er en metafor på de sår vi har som følge av de behov vi hadde i barndommen, som ikke ble dekket, følelser vi som barn lærte å undertrykke. Når vi møter det indre barn, kommer vi igjen i kontakt med følelser og behov vi dengang hadde og kan gi hjelp til å avslutte emosjonelle følelser som har satt seg i oss fra barndommen og som preger oss som voksne. Når et barn opplever å bli hindret i sin utvikling ved å lære å undertrykke sine følelser, særlig sårhet og sinne, kan man vokse opp med et såret indre barn. Når vi får leget det sårede indre barn, vil vårt undrende barn titte frem og skape en fornyelse i livet. Når vi ble såret som barn, bør vi også oppleve healing prossesen som et barn. Det kan være at en som barn ikke fikk kjenne på sinne eller en følelse av å bli urettferdig behandlet, ikke bli respektert, verdsatt, kritisert, sett eller hørt, osv. De tidlige stadiene i livene våre er med på å legge grunnlaget for vårt voksne liv. Dette kan gi oss som voksne en adferd som i visse situasjoner gjør at vi kan reagere barnslig, trekke seg tilbake følelsesmessig, føle oss ensomme, kanskje opplever angst osv. Kanskje undrer vi oss over reaksjonene våre i noen situasjoner. Det sårede indre barn lever i vårt ubevisste sinn og våre følelser.

Den amerikanske terapeuten John Bradshaw er en av grunnleggerne innenfor indre barn arbeid. John Bradshaw mener at det forsømte, sårede indre barn er hoved kilden til mennskelig ulykkelighet. Dersom vi ikke kommer i kontakt med og løser opp i følelsene, vil det styre og forgifte vår voksne adferd. 

Vår påstand: Det er ingenting som kan hjelpe deg så mye i å nå dine mål, som ditt ubevisste sinn, hvis du får det til å jobbe for deg. Du lærer hvordan dine tanker og holdninger påvirker din hverdag, og hvordan du best mulig kan dra nytte av dette.

Lisbeth Mikalsen's terapimetoder:

Avspenning
Bevisstgjørende Veiledning
Fokus på tilstedeværelse og oppmerksomt nærvær gjennom veiledning under behandlingen. Løsningsorientert.
Coaching
EFT
Hypnoterapi
Livsveiledning
Regresjonsterapi
Reiki

Reiki healing er en japansk teknikk for å redusere stress og spenninger, og som kan gi forbedret helse. Reiki er en sterkt healende energi som aktiviseres i hendene.
Energioverføringene utbedrer og kan helbrede både fysiske og psykiske ubalanser.

Samtaleterapi
Tarot

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyhetsbrev om alt som skjer på Unity
Meld deg på du også!

Din e-post adresse:

Unity's Youtube kanal1

Se alle Unity's videoer

Organisasjoner på Unity

Disclaimer

Vår nettside bruker cookies optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette, eller forlat siden ved å trykke her..

All text and images on unity.no are edited/controled by registrered users and they are solely responsible for making sure that the images and/or text do not violate any copyright laws! The owner of unity.no Einar Sørbye takes no responibilities for anything published on this page . If anyone affiliated with unity.no have used copyrighted material please contact Einar Sørbye at einar@unity.no - and the copyrighted material will be removed at once!

Senterleder

Einar Sørbye

Har du spørsmål vedr utleie etc kan han treffes på +47 932 81 353 eller sende en mail til info@unity.no


Du finner Einar i 2 etg på unity.
Ta trappa opp og gå til høyre inn i kantina