Unity Festival
for kropp, sinn og sjel!

60 foredrag & Workshops i løpet av helga!
Integrert medisin | Prøv-på-behandlinger | Meditasjoner | Livskvalitet | Cafe m.m.


Unity Senter i Oslo
Helgen 27.-28. januar 2018
Kl. 11:30 – 19:00
Inngang kr. 200 / dag   Drop in.
Med i prisen er alle arrangementer
og prøvebehandlinger innen
Alternativ medisin.

 

Noen av arrangementene

Prøvetime hypnoterapi - avslapning og kontroll

Hvordan ville du stille deg til at du plutselig fikk kontroll over spenningene i din egen kropp? Hvordan ville det være å gjøre dette på en morsom måte?

Behandlinger med Rainbow Reiki og White Feather Sjamanisme

ROM 510: Har du problemer med nakke, skuldre, rygg eller hofter? Skjevhet i hoftene kan være en årsak til dine plager i likhet med stress og undertrykte følelser. Prøvebehandlinger, livsveiledning,orakel  

10 minutter gratis healing

Opplev min unik måte å formidle healing energier og vibrasjoner. Jeg jobber intuitivt i møtet med emosjonelle blokkeringer.

Homeopati - noe for deg?

Homeopati – naturlig, helhetlig, skånsom Kom innom rom 309B for en prat om hva homeopati kan gjøre for deg! 19,9% messetilbud

Diagnostisering av et emosjonellt eller fysisk problem

Ved hjelp av tunge, puls diagnostikk og meridiantesting, i henhold til Kinesisk Medisin.

Prøvetime gestaltterapi, 20 minutter.

På messen kan du prøve en mini-sesjon i gestaltterapi på 20 minutter. Gestaltterapi er samtaleterapi og psykoterapi. Vi er opptatt av hele mennesket, og vi legger stor vekt på følelser og kroppslige fornemmelser i terapien.

ROSENMETODEN - prøvebehandling

Rosenterapeut Jorunn Flaata inviterer deg til prøvebehandling i Rosenmetoden.

Prøvetime Krystallsengbehandling og spirituell veiledning, 20 min.

Nå trenger du ikke reise til nåtidens kanskje mest kjente Medium og Healer JOG ( John of God ) for å få spirituel hjelp og Healing..Du kan prøve krystallsengbehandling og spirituell veiledning under Unity Festival lørdag...

Helhetsmassasje og Healing. Terapeuttilbud

Dyp massasje av kroppens muskler, stimulering av energipunkter og healing. En helhetlig dypmassasje gjerne kombinert med stimulering av energipunkter og healing.

Åpen dør - Astrologiskolen - Tarot, Astrologi, Magasinet Harmoni og annen visdom

På rom 508 vil du kunne få informasjon om Tarot, Astrologi, Magasinet Harmoni og annen visdom. Du kan risikere å få større klarhet, inspirasjon og annen veiledning gjennom å trekke tarot eller ganske enkelt være...

Tesla Metamorphosis Healing 15 min gratis behandling

Opplev de unike energiene i Tesla Metamorphosis! Tesla Metamorphosis® har tiltrukket stor interesse blant forskerepå grunn av de raske og ofte transformative helbredelsene.

10 min. reading

Klarsynt medium. Hjelper med å finne din sjels potensiale og sjel til sjel reading. Diplom fra godkjent healerutdannelse og utdanning innen clairvoyance.

Korte readinger

Har du utfordringer på det mentale eller fysiske plan som du vil gjøre noe med? Som allsidig terapeut har jeg fokus på hele mennesket og kan hjelpe deg på veien til et bedre liv. Tillat deg selv å ha det bra!

Fotterapi

Har du problemer med føttene dine? Spør meg om råd. Om du har et lite fotproblem som en torne, inngrodd negl eller lignende så kan jeg hjelpe deg med det i dag.

Kort prat med legen

Lege Frank Leo Eriksen

Festivaltilbud på bestilling av Regresjonsterapi

I forbindelse med at jeg holder Fellesregresjon gir jeg et festivaltilbud på Regresjonsterapi 

Energetisk kartlegging med Kinesiologi

Informasjon og demonstrasjon av Bowen Teknikken for akutte- og kroniske belastningsplager.

Bowen Teknikken balanserer muskel- og skjelettsystemet samt stimulerer blod- og lymfesystemet, slik at kroppen får mulighet for å restituere seg raskere.

Access Bars kan gi rom for forandring, mentalt og / eller fysisk, nå kan du prøve gratis !

Access Bars er en berøringsmetode, der 32 punkter på hodet berøres forsiktig. Disse punktene har lagret alle tanker, følelser, sannheter og begrensninger vi har kjøpt gjennom tidene og ved forsiktig berøring...

Healing med Vladimir fra Ukraina

Vladimir er en av de mest kjente healerene i Øst Europa.Gruppehealing Lørdag og Søndag kl.14.30-15.30Kontakt: rimmapavlushina@gmail.com

Prøv Akupunktur med Guillermo Yanez Munch

http://www.dr-enerqi.com

Intuitiv Healing 20 min.

Prøv Yoga for nybegynnere og øvede

Yoga i Unity Sentre for de som er helt nybegynnere og de som vil fortsette med å praktisere yoga. I denne timen går vi gjennom alle detaljene som man trenger for å gå inn i posisjon. Yoga på Unity mandager og onsdager.

Medium demonstrasjon

Anne Fehn og Hanne Fernås demonstrerer sine kontakter med Åndeverden. Mange i salen kan få kontakt med noen som har gått over til den andre siden. Finnes også rom for spørsmål.

Hvordan stimulerer kroppens egen evne til å helbrede seg selv.

Informasjon om Bowen Teknikken for akutte og kroniske belastningsplager.Bowen Teknikken balanserer muskel- og skjelettsystemet samt stimulerer blod- oglymfesystemet, slik at kroppen får mulighet til å restituere seg raskere.

Foredrag: Veien til bedre helse & mer livsglede

Mange mennesker er stadig på jakt etter metoder som skal fremme helse og gi oss mer lykkefølelse. Hva er det vi egentlig søker etter?Hvordan kan vi leve et liv med mer balanse og oppleve ekte livsglede? 

Test din kreative visdom

Du vet mer enn du tror! Når du leker, er i fri bevegelse eller skaper kunstuttrykk, kan du oppleve å glemme "ditt begrensede selv" for et øyeblikk. Du kan kjenne at du har tilgang til en større innsikt.

Foredrag: Rainbow Reiki Ryggsøyleterapi

Rom 510: Problemer med rygg, nakke eller skuldre? RainbowReiki ryggsøyleterapi er en metode for å harmonisere blokkeringer i muskulaturen i nakke, skuldre, rygg og bekken ved hjelp av varsom berøring.

Group Channeling

Together we create a high vibrational space in which I then invite my guides to take over and transmit their healing energies and messages to the group.The messages adapt to each group and vary in function of the participants.

Aldringsprosessen starter i bindevevet

Av Lege Frank Leo Eriksen

Tarotkort og det hellige

Evnen til å se inn til essensen og bak sløret er tarotkortenes største gave.Hvis du ønsker å bevare dine illusjoner om verden og deg selv er ikke dette foredraget noe for deg.

Medisinsk QIGONG – Vil du prøve?

Glemmer du å puste? Trenger du å stresse ned og koble av? Vil du bevare din gode helse eller forbedre den? Eller arbeide aktivt for å takle eventuell sykdom? Her kan du prøve enkle øvelser og lære litt.

Avslappende, energigivende, velgjørende ryggmassasje

Jeg kan tilby en minibehandling, dvs en avslappende, energigivende, velgjørende ryggmassasje på ca 25 minutter. Jeg tar først et kort intervju for å danne meg et bilde av klientens tilstand og behov, og blander så oljer...

Hawaiian Hula & Healing with Ho`oponopono

Come and join us Hula Dancing and to learn about the famousHawaiian System for Building Prosperity and Conflict Resolution

The ONE secret at the core of EVERY Spiritual path and Healing Technique.

Discover what your power really is. We all create our reality but find out WHY your problems are not your fault. Learn a new way to make your life so much better and how the old energy has mislead us to believe we are powerless .. and how to change...

Gruppehealing med Vladimir - rom 406

Vladimir er en av de mest kjente healerene i Øst Europa.Lørdag og Søndag kl.14.30Kontakt: rimmapavlushina@gmail.com

Homeopati - en multidimensjonell medisin for manifestasjonsåret 2018

Undertekst: Vi kan skape hvem vi er. Tankene våre påvirker vannmolekylene i kroppen vår og dermed også vår fysiske kropp. Det rette signalet gitt til kroppen om å helbrede seg selv på alle plan, samt bakover...

Helse coaching - 20 min gratis konsultasjon

Trenger du noen å snakke med om din helse utfordring? Da er du hjertelig velkommen til en prat. 

Enhetsterapi

Rom 401. Prøvebehandlinger på 25 minutter med enhetsterapi.

Velkommen til Fellesregresjon!

Lurer du på om du har levd tidligere?En reise tilbake til et tidligere liv kan gi deg forståelse for det livet du lever i dag og de valg du har gjort.

Kraniosakral terapi som stress- og traumeforløsning

Jeg vil beskrive hvor og hvordan kroppen lagrer stress og traumer og hvordan vi kan løse opp i det. Jeg viser både hva vi kan gjøre for oss selv, for hverandre og hos en terapeut.

Sjamanisme for det moderne mennesket

Er du nysgjerrig på hva White Feather Sjamanisme egentlig er? Har du lyst å høre litt om hvordan vi bruker sjamanisme i en travel hverdag for det moderne mennesket? Demonstrasjon av runehealing til slutt.

Narsissisme - Fysisk, psykisk og praktisk avtrykk.

Et lite dykk ned i den Biodynamiske Psykologi' syn på Narsissisme.Kjennetegnene i andre og seg selv. Hvordan det skapes og hvordan det kan heles.

Smakebiter på

Reconnective Healing, Soul Body Fusion, Auratransformasjonshealing og Rask homeopatisk gjennomgang.

Energiarbeid i grupper - Rom 401

I mindre grupper vil vi lære å kjenne energibånd vi har til andre mennesker samt hvordan vi kan fjerne dem på best mulig vis. Avhengig av gruppens ønsker og behov ser vi også på andre temaer. 

Sjamanistisk Workshop og Orakelkveld med runehealing

ROM 510: VELKOMMEN til sjamanistisk Workshop og Orakelkveld med runehealing. Vi benytter runene som orakel. Det vil bli runehealing for alle deltagere.

Sjamanistisk trommereise med Jorunn Flaata

Velkommen til en sjamanistisk trommereise inn i ditt eget indre.

HVA ER DAMANHUR?

Presentasjon/Q&A ved Aquila di mare Curcuma og Ortolano.Det spirituelle økosamfunnet Damanhur i Nord-Italia, kjent for deunderjordiske Menneskehetens templer, er inne i sitt 43. år som-intentional community-.

Lydboller

Lydbollene gir kraftige vibrasjoner og påvirker både vår kropp og vårt energifelt. 

Kraniosakral prøvebehandling

Få 25 minutters prøvebehandling i kraniosakral terapi. Opplev hvordan selv en kort behandling kan gi dyp avslapning og kanskje at emosjonelle fastlåste mønstre kan endre seg.

Diagnostisering av et emosjonellt eller fysisk problem

Ved hjelp av tunge, puls diagnostikk og meridiantesting, i henhold til Kinesisk Medisin.

Energiarbeid i grupper - Rom 408b

I mindre grupper vil vi lære å kjenne energibånd vi har til andre mennesker samt hvordan vi kan fjerne dem på best mulig vis. Avhengig av gruppens ønsker og behov ser vi også på andre temaer. 

Homeopati - noe for deg?

Homeopati – naturlig, helhetlig, skånsom Kom innom rom 309B for en prat om hva homeopati kan gjøre for deg! 29,9% messetilbud

Prøvetime Krystallsengbehandling og Spirituell veiledning, 20 min.

Nå trenger du ikke reise til nåtidens kanskje mest kjente Medium og Healer JOG ( John of God ) for å få spirituel hjelp og Healing..Du kan prøve 20 min. krystallsengbehandling og spirituell veiledning under Unity Festivalen...

Fotterapi

Har du problemer med føttene dine? Spør meg om råd. Om du har et lite fotproblem som en torne, inngrodd negl eller lignende så kan jeg hjelpe deg med det i dag.

Tesla Metamorphosis Healing 15 min gratis behandling

Opplev de unike energiene i Tesla Metamorphosis! Tesla Metamorphosis® har tiltrukket stor interesse blant forskerepå grunn av de raske og ofte transformative helbredelsene.

10 min. reading

Klarsynt medium. Hjelper med å finne din sjels potensiale og sjel til sjel reading. Diplom fra godkjent healerutdannelse og utdanning innen clairvoyance.

ROSENMETODEN - prøvebehandling

Rosenterapeut Jorunn Flaata inviterer deg til prøvebehandling i Rosenmetoden.

Kort prat med legen

Lege Frank Leo Eriksen

Korte readinger

Har du utfordringer på det mentale eller fysiske plan som du vil gjøre noe med? Som allsidig terapeut har jeg fokus på hele mennesket og kan hjelpe deg på veien til et bedre liv. Tillat deg selv å ha det bra!

Åpen dør - Astrologiskolen - Tarot, Astrologi, Magasinet Harmoni og annen visdom

På rom 508 vil du kunne få informasjon om Tarot, Astrologi, Magasinet Harmoni og annen visdom. Du kan risikere å få større klarhet, inspirasjon og annen veiledning gjennom å trekke tarot eller ganske enkelt være...

Helhetsmassasje og Healing. Terapeuttilbud

Dyp massasje av kroppens muskler, stimulering av energipunkter og healing. En helhetlig dypmassasje gjerne kombinert med stimulering av energipunkter og healing.

Prøvetime hypnoterapi - avslapning og kontroll

Hvordan ville du stille deg til at du plutselig fikk kontroll over spenningene i din egen kropp? Hvordan ville det være å gjøre dette på en morsom måte?

Energetisk kartlegging med Kinesiologi

Festivaltilbud på bestilling av Regresjonsterapi

I forbindelse med at jeg holder Fellesregresjon gir jeg et festivaltilbud på Regresjonsterapi

Access Bars kan gi rom for forandring, mentalt og / eller fysisk, nå kan du prøve gratis !

Access Bars er en berøringsmetode, der 32 punkter på hodet berøres forsiktig. Disse punktene har lagret alle tanker, følelser, sannheter og begrensninger vi har kjøpt gjennom tidene og ved forsiktig berøring...

Enhetsterapi

Rom 508B. Prøvebehandlinger på 25 minutter med enhetsterapi.

Healing med Vladimir fra Ukraina

Vladimir er en av de mest kjente healerene i Øst Europa.Gruppehealing Lørdag og Søndag kl.14.30-15.30Kontakt: rimmapavlushina@gmail.com

Håndanalyse & spirituell veiledning 20 min gratis konsultasjon

Lurer du på hva som skjuler seg bak dine fingeravtrykk? Bli med på en spennende oppdagelsesreise hvor du kan bli bedre kjent med deg selv og få en større forståelse av hva som foregår i ditt indre.

Prøv Akupunktur med Guillermo Yanez Munch

http://www.dr-enerqi.com

Smakebiter på:

Reconnective Healing, Soul Body Fusion, Auratransformasjonshealing og Rask homeopatisk gjennomgang.

Mystiske sykdommer eller er det noe bare.....

Om ME , Fibromyalgi , Diskusprolapser, Leddplager, Diabetes, Astma, Hjerte-kar sykdommer, Slag og Demes, uforklarlige smerter. Av Lege Frank Leo Eriksen

The ONE secret at the core of EVERY Spiritual path and Healing Technique.

Discover what your power really is. We all create our reality but find out WHY your problems are not your fault. Learn a new way to make your life so much better and how the old energy has mislead us to believe we are powerless .. and how to change...

Intuitiv Healing 20 min.

Behandlinger med Rainbow Reiki og White Feather Sjamanisme

ROM 510: Har du problemer med nakke, skuldre, rygg eller hofter? Skjevhet i hoftene kan være en årsak til dine plager i likhet med stress og undertrykte følelser. Prøvebehandlinger, livsveiledning,orakel  

Test din kreative visdom

Du vet mer enn du tror! Når du leker, er i fri bevegelse eller skaper kunstuttrykk, kan du oppleve å glemme "ditt begrensede selv" for et øyeblikk. Du kan kjenne at du har tilgang til en større innsikt.

Ideomotorisk bevegelse for større helhet mellom kropp og sinn

Er du nysgjerrig på å få informasjon om hvordan du kan hjelpe deg selv med de tingene du ønsker å få orden på? Det kan være at det vil åpne seg en ny verden av muligheter.

Foredrag om Rainbow Reiki - healingsystem for det moderne mennesket

ROM 510: Rainbow Reiki er et omfattende healingsystem med vitenskapelig dokumentert effekt og består av en mengde metoder og teknikker som gir objektivt målbare resultater. Det blir gruppehealing og demonstrasjon av spontanhealing.

BALANSE PÅ ALLE PLAN - AuraTransformasjon™ og Den Nye Tidens Energier

Auraformidler™ Jorunn Flaata informerer om AuraTransformsjon™ og Den Nye Tidens Energier.

Clairvoyant Homeopat Paula Augustsson - Kostrådgivning, irisdiagnostikk .m.m.

Paula bruker sin sterke intuisjon til å hjelpe klienter til å få tilbake en sunn kropp. Med hjelp av Irisdiagnostikk, vitamin/mineral balanse, Chakrabalansering, Healing og mye annet. Litt historie fra hennes utrolige liv.

Hva er egentlig chakra?

Hvordan kan vi bruke dem i en SELVutviklingsprosess - og er de virkelig nyttige til forandring og vekst?

Avslappende, energigivende, velgjørende ryggmassasje

Jeg kan tilby en minibehandling, dvs en avslappende, energigivende, velgjørende ryggmassasje på ca 25 minutter. Jeg tar først et kort intervju for å danne meg et bilde av klientens tilstand og behov, og blander så oljer...

Workshop: Orakelarbeid med The Chakra Energy Cards

ROM 510: The Chakra Energy Cards er orakelkort som er utviklet av Walter Lübeck som er opphavsmann bak Rainbow Reiki. Disse kortene er mye brukt i forbindelse med personlighetsutvikling og spirituell utvikling.

Bli kjent med Den Usynlige Terapeut!

I sin siste bok "The Unseen Therapist" (oversatt til norsk av Frode Steinset), bidrar EFT-grunnlegger Gary Craig til et virkelig kvantesprang i vår forståelse av hva som er årsaken til sykdom og lidelser.

Tarotkort og det jordiske:

Dette foredraget har intet annet tema enn det som dukker opp sammen med dere som kommer.Dere skaper det som skjer sammen med meg.

Hva er forbindelsen mellom Maria Magdalena og sjamanisme?

Dette er ett av spørsmålene jeg har lyst til å snakke om til presentasjon av den nye boken Pistis Maria IV: Oppvåkningen.

Gruppehealing med Vladimir - Rom 406

Vladimir er en av de mest kjente healerene i Øst Europa.Lørdag og Søndag kl.14.30Kontakt: rimmapavlushina@gmail.com

Valkommen til Fellesregresjon!

Lurer du på om du har levd tidligere?En reise tilbake til et tidligere liv kan gi deg forståelse for det livet du lever i dag og de valg du har gjort.

Hva skal du velge i hele jungelen med tilbud?

SELVutvikling etter ILIANA-modellen, utviklet av Inge Ås, gir deg et kart og en oversikt over personlig og spirituell vekst.

Hawaiian Hula and Lomilomi Massage

Come join us for some Hula Dancing and to learn about theawesome benefits of 4 different lineages of Hawaiian Lomilomi

Soul Body Fusion

Mini workshop hvor du lærer en teknikk til å invitere sjelen bedre inn i kroppen slik at broen mellom kropp og sjel styrkes og gjenopprettes. Det skapes et nytt potensiale til å vokse videre som menneske, øke skaperkraften,...

Sjamanistisk Workshop og Orakelkveld med runehealing

ROM 510: VELKOMMEN til sjamanistisk Workshop og Orakelkveld med runehealing. Vi benytter runene som orakel. Det vil bli runehealing for alle deltagere.

Sjamanistisk trommereise med Jorunn Flaata

Velkommen til en sjamaistisk trommereise inn i ditt eget indre.

Vi lytter til universets sang

Saturn har gått inn i Steinbukken og Uranus er på vei inn i Tyren:Visjoner vil ta form. Teori vil bli erstattes av praksis. Håp vil måtte se realiteten i øynene. Tiden er kommet for å se hvor verden er, hvor...

Prøv Yoga for nybegynnere og øvede

Yoga i Unity Sentre for de som er helt nybegynnere og de som vil fortsette med å praktisere yoga. I denne timen går vi gjennom alle detaljene som man trenger for å gå inn i posisjon. Yoga på Unity mandager og onsdager.

Meditasjon med initieringer i fra Lemuria

Heartenigma holder kurs på Unity Senteret i lysarbeid i fra Pleiadene, Andromeda og Sirius og vil i denne meditasjonen guide deg igjennom initieringer for å innhente informasjon og viten i fra Lemuria.

Lydboller

Lydbollene gir kraftige vibrasjoner og påvirker både vår kropp og vårt energifelt. 

Last ned som pdf

Last ned messeprogrammet her. Trykk for å åpne pdf'en i et eget vindu, eller høyreklikk og velg "lagre link som.." for å laste det ned til din maskin.

Her kan du når programmet er ferdig planlagt, laste ned en pdf av det.

Dagens arrangementer

klikk her for å se alle kommende arrangementer

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyhetsbrev om alt som skjer på Unity
Meld deg på du også!

Din e-post adresse:

Unity's Youtube kanal1

Se alle Unity's videoer

Organisasjoner på Unity

Disclaimer

Vår nettside bruker cookies optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette, eller forlat siden ved å trykke her..

All text and images on unity.no are edited/controled by registrered users and they are solely responsible for making sure that the images and/or text do not violate any copyright laws! The owner of unity.no Einar Sørbye takes no responibilities for anything published on this page . If anyone affiliated with unity.no have used copyrighted material please contact Einar Sørbye at einar@unity.no - and the copyrighted material will be removed at once!

Senterleder

Einar Sørbye

Har du spørsmål vedr utleie etc kan han treffes på +47 932 81 353 eller sende en mail til info@unity.no


Du finner Einar i 2 etg på unity.
Ta trappa opp og gå til høyre inn i kantina